Regisztráció Blogot indítok
Adatok
€ŁmĘŘEnGé$

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régi játékokat emulátorban újraéleszteni sokszor macerás (illetve a konzolos kényelemhez szokott gémerek gyakran lusták egy DosBoxot indítani), erre megoldás az az egyre gyakoribb törekvés, hogy lelkes emberek összecsomagolják a romot az emulátorral, valami önindító formában összehozzák, és onnantól…..
Tudom, hogy a heti retróban a Half-Life következne (készül is nagy erőkkel), de muszáj megemlékezni arról, hogy pár napja elhunyt a humor, a fantasy és a filozófia egyik mestere, Sir Terry Pratchett, az ember, akinél viccesebben senki nem írt a halálról. Pratchett főleg a…..
Fehér Fény Ez már nem játék? 2015.03.17 15:07:14
Mindig is aggódom, maikor az unokatestvéreim stb. pl meglátok náluk egy vidójátékot vagy valami új számítógépes csodát. Ezek a készülékek, programok igazából másra sem jók, minthogy pszichológusokkal egyeztetve KÓROS függőséget alakítsanak ki valakiben és erre a gyerekek…..
€ŁmĘŘEnGé$ 2015.03.22 15:05:11
Sűrű őszünk lesz, de soha ne legyen nagyobb gondunk: hat olyan rendezvény is lesz még karácsony előtt, amit kimondottan gémerekre szabtak, biztosan talál magának megfelelőt a blog minden olvasója. Vegyük sorra, hogy még időben értesüljetek róluk. GameNight (október 3.) Ez már…..
€ŁmĘŘEnGé$ 2014.09.29 11:11:24
Valamiért azt gondolom, hogy jeles alkalom, amikor valaki először vesz életében egy játékot pénzért, úgy, ahogy azt elméletileg kell. Persze, ez manapság már sokak szemében idióta hozzáállás, hát minek, ott az ncore-bolt, meg a rohadék kiadók amúgy is milliárdokat kaszálnak,…..
€ŁmĘŘEnGé$ 2014.06.27 18:37:47
A nyári esték hangulatának nagy elrontói az alantas kis vérszívók, a szúnyogok, akik zümmögnek körülötted, beleszállnak a füledbe, szemedbe, aztán pedig alantas módon megcsapolják a véred. A vércsapolással nem is lenne gond, ha nem viszketne utána olyan nagyon a rovar…..
Filmek a polcról A lény (1995) 2014.06.10 07:50:00
H.R. Giger, a közelmúltban elhunyt szürrealista művész nevét az Alien tette világszerte ismerté. A film és az általa megálmodott teremtény népszerűsége azóta is töretlen, viszont a ’90-es évek közepén bemutattak egy másik sci-fi/horrort, mely szintén Giger sötét fantáziáját hívta segítségül szörnye…..
A világ egyik legnagyobb vakcina szakértője, a Mercknek dolgozó Dr. Maurice Hilleman beismeri a leukémia, AIDS és rák vírusok jelenlétét védőoltásokban.Fordította: O. LászlóA védőoltás-történelem egyik legnagyobb vakcina-tudósa - a Mercknek dolgozó - Dr. Maurice Hilleman…..
Nem csak mennyiségi, hanem minőségi fejlődés is megfigyelhető az Androidos kártevők folyamatos evolúciójában. Nyilván statisztikailag a rejtett feliratkozás emelt díjas SMS-re és az adatlopás vezeti a sort gyakoriságban, de mai trójainkban mindezeket egyszerre látjuk,…..
€ŁmĘŘEnGé$ 2014.05.02 12:40:15
@ZF2: Egy mondatban 3 hibás állítás.
1.: a rootolás egyáltalán nem hack
2.: a mobilos eset ingyenes
3.: a főzött romok egyáltalán nem kalózoprendszerek

Tudod, az open source dolgoknak ez a lényege, hogy azt tegyél vele amit akarsz, azt módosítassz rajta amit akarsz. Kizárólag a szolgáltatók háklija az, hogy a root üldözendő.
Ki gondolná, hogy a nyilvánvalóan túlárazott smsek minden elképzelést felülmúlóan vannak túlárazva? Eheti oknyomozó olvasónk adatait remélhetőleg a hozzáértők hamar korrigálják, mert biztos semmi nem ennyi, hanem még ennél is kevesebb egy sms igazi ára. Akárhogy is, az sms…..
Sikerült ugyanakkor posztot írnunk Hancuval, ugyanarról. Ha már így alakult, egy publikálással őrizzük meg az utókornak. Szóval, megvan a „Fus ro dah” mém? (Persze, hogy megvan az előző posztból.) A három szó a Skyrim egyik mágikus hőbörgése, amivel le lehet…..
Boros és Bochkor majdnem felgyújtotta a Bumeráng-stúdióját, igen ez van, ez a mai celebhír, krampampulit készítettek, de a helyzet fokozódott, a padlószőnyeg meg lángra kapott. Mindez persze élő, egyenes adásban. Lehetne persze több is, lángoló mikrofon, meg ahogy Bochkor Gábor…..
szinti blogja. február. 2011.02.01 19:58:00
február első napja 2011.-ben..és sütött a Nap. :)egy hosszú séta hazafelé,és máris a zene a fülesben megteszi hatását.a gondolataimban elmerülve,lépdesek a járdán.s nem hallgatom a külvilág mocskos zaját.nem érdekel a média.az hogy megfeleljek másoknak.nem fogok változni,és…..
€ŁmĘŘEnGé$ 2011.02.01 20:23:42
€ŁmĘŘEnGé$ 2011.02.01 20:24:17
szinti blogja. snowstory. 2009.12.23 20:08:00
december huszonhárom.amit most kezdek el írni bejegyzést,az már vagy a tizedik,amit próbáltam megírni.de egyiksem tetszett annyira.de most..mindenki készülődik a karácsonyra,és ez az összhang teljes..hisz már hó is esett. :]ma elmentünk Csabival vásárolni ajándékokat Cellbe..…..
€ŁmĘŘEnGé$ 2009.12.23 20:25:19
Panni levele nyomán elképzelhető, hogy víztározókat kellett átalakítani a rengeteg felajánlott vér tárolására, több nagyon már nem kell. Mi másért hajtották volna el őket TAJ-kártya nélkül? Még a személyi és véradói igazolvány sem volt elegendő a beazonosítására,…..