Regisztráció Blogot indítok
Adatok
olvasóink írták

1298 bejegyzést írt és 268 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sörfigyelő Szögedi 13 2018.11.28 08:20:30
Illat: élesztős, savanykás Hab: rugalmas, sűrű, hófehér Szín: borostyán  Gondolom sokan ismerik azt a fajta kisüzemi sört, amelyik túl élesztős, rágni lehet benne a malátát, mégis híg, savanykás és sehogyan sem áll össze. Most ez a sör az, amelyikben valamilyen érdekes módon mégis összeálltak a…..
olvasóink írták 2018.11.30 09:02:25
Végre megnyílt a jövő nyári foglalási időszak minden fapadosnál, lehet tervezgetni. Foglalni viszont a két ultránál az esetek 99,9 százalékában pénzkidobás, a jegyeket még nevetségesen drágán adják. Érdekes, hogy a Wizz semmit se bővít Budapesten, a Ryanair viszont igen. A Wizz Air bázisonként,…..
Szeptember 23-án vasárnap este a TV2 tévétörténelmet ír, mármint kicsit sárgát és savanyút, hogy egy klasszikust idézzek, és csak itthon, de ettől még hírértékű, hogy az HBO az egyik saját gyártású sorozata, az Aranyélet első évadát országos tévén is elérhetővé teszi. Jó, a cél egyértelműen az, hogy…..
Itt van néhány plusz információ Wizz-utasoknak. Úgy tűnik, kissé nehezen megy a szabályok egységes betartatása a reptereken, a kötelező kézicsomagfeladás pedig inkább csak vágy, nincs retorzió azoknak, akik kihagyják a sorállást az utasfelvételhez. Lényegében ingyen is lehet két kézicsomagja az…..
olvasóink írták 2018.09.04 12:25:02
@Shanarey: miért jó a 2 óra késés? arra nem fizetnek.
A Wizz bejelentett két új útvonalat, arról persze elfelejtettek szólni, hogy kettőt hármat meg bezárnak. Az átlag magyar turista kifejezetten rosszul járt. Két új útvonalat jelentett be örömködve a Wizz Air az elmúlt két hétben, a sajtóközleményük miatt ezt sokan megírták, az viszont szokás szerint…..
olvasóink írták 2018.08.15 16:21:40
@Rák Attantam: épp ezért nem érdemes oda járatot indítani, mert egyrészt autós távolságra van és akkor hajrá, másrészt mi lenne a 8 karton sörrel, a rakás előre megfőzött kajával, kolbásszal és oldalassal, amik ugyebár minden horvátba' induló honfitársunknál az alapfelszereltség részét képezik. 2006-ban még volt SPU pont ennél a ciklámen fapadosnál, de a Sky is repült Dubrovnikba. 12 éve meg semmi...
Ha augusztus, akkor magyar kupabúcsúk. A ’90-es évektől kezdve legalábbis folyamatosan hozzá kellett szoknunk ehhez. Ez önmagában is nehéz, de egyre gyakoribb, hogy kieséskor már nem is szomorúságot érzünk, hanem végtelen dühöt. A szomorúsághoz kellene, 1) hogy csapataink kitegyék szívüket-lelküket…..
Valóban durva, hogy két egymást követő Budapest-Gran Canaria járat is úgy indult el, hogy az utasok csomagjait szándékosan Ferihegyen hagyták. Miért? Röviden: mert a rossz szabályozás miatt megtehetik. Kicsit hosszabban: a maga szempontjából a Ryanair a kisebbik rosszat választotta. Ez egy heti…..
olvasóink írták 2018.07.23 21:56:08
Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/A_BKK_%C3%BCzemeltet%C5%91inek_j%C3%A1rm%C5%B1parkja A buszra várok. Régóta ácsorgok a megállóban, fogytán a türelmem. Nem vagyok ezzel egyedül, tizenöt-húszan várakozunk. „Jönni fog egyáltalán busz?” Elhatározom, hagyom a csudába, s neki…..
"Miért fizetnél olyanért, amit ingyen is elérhetsz?" - szegezi gyanútlan olvasójának a kérdést a http://gadgetscoring.com/gadgets/review/tv/hu/Gadget oldal,  amire ugye az ember azonnal kicsire töpped a lúzerség  éjsötét árnyától. A fő kérdés azonban az, utána mi tesz: -…..
A BKK-automaták megjelenése Budapesten igazi minőségi ugrást jelentett a lakosságnak. Vége lett a hó eleji lehangoló sorbanállásoknak, nem kellett többet a szürke aluljárókba és más csomópontokba vándorolni egy-egy köteg jegyért, sem nyitva tartó újságos bódékra vadászni, az ember egyszer csak simán…..
Az IKEA, mint márka ellen nincs különösebb kifogasom. Korábban, mint gondolom mindenkinél leginkább az volt a behúzó ereje, hogy mindenhol máshol végtelenül ocsmány és nyomasztó bútorokat lehet csak kapni, ott meg nem. Érdekes, hogy ez a helyzet a mai napig nem valtozott semmit, legalábbis a…..
olvasóink írták 2017.09.30 12:36:04
olvasóink írták 2017.09.30 18:08:55
@stillman: köszi, ez tényleg kibírhatatlan szék :)
a laptop hűtése - a túlmelegedés megakadályozása - helyes használat nyáron Tanácsok és ötletek a laptop biztonságos használatához A laptop megfelelő, korrekt hűtésére nyáron nem csak azért van szükség, hogy a teljesen nyilvánvaló túlmelegedést, leégést vagy az elektronika meghibásodását…..
Picinyke erkélyek, loggiák, teraszok, balkonok élhetővé tétele, mi több, otthonossá, élvezhetővé, látványossá varázslása komoly kihívás, s bizony rengeteg család néz szembe ezzel a problémával. Ezeket a szűkös kis tereket sokan csak felesleges, éppen útban lévő holmik tárolásra használják, de…..
Hetek óta halljuk és olvassuk a híreszteléseket arról, hogy a Wizz Air átalakítja a poggyász-szabályozását és egyre inkább úgy tűnik, komoly a dolog. Hivatalos bejelentés még nincs, de ha a több forrásunk által megerősített verzió a valós, akkor sokan fognak átkozódni. FRISSÍTÉS: már hivatalos, fenn…..
Sok embernek tetszik a puritán egyszerűségükről híres Ikea bútorok, Ezt bizonyítja az is, hogy már a második Ikea áruház nyílt meg hazánkban. Vannak akik viszont nem a szépségük miatt vásárolják ezeket a bútorokat, hanem mert olcsóak és könnyű megváltoztatni a kinézetüket…..
Mindez este 9, vagyis zárás előtt történt a Vörösmarty téri  Váci utcai VÁCI1-beli üzletben, ami csak pontosítja, de nem szépíti a történetet, ami alapján az üzletnek gyakorlatilag egy olyan dolgozója sem volt - beleértve a biztonsági főnököt és az üzletvezetőt is -, aki normálisan, vagy, ha már ez…..
olvasóink írták 2017.06.23 20:26:45
Informatikai karrierem során kettő, a programozáshoz meglehetősen lazán kapcsolódó, viszont okkal népszerű kérdéskörrel találkozom napi rendszerességgel. Az egyik a „mitől lassú a gépem?” felütésű, a másik pedig, a „hogyan válasszak laptopot” típusú. Az utóbbit próbálom tömören szakszerűen…..
olvasóink írták 2017.03.27 17:17:56
A mi kis falunk elkészültét kitörő örömmel fogadhatja mindenki, aki szeretné, hogy magasabb fokozatba kapcsoljon a hazai sorozatgyártás, illetve ne csak drámasorozatok készüljenek. A mi kis falunkat ugyanis a Content Lab Factory készítette, akik teljesen új szemlélettel igyekeznek…..
A láthatóan egy szuszra kiömlesztett levél és a felkiáltójelek garmadája bizonyítja, hogy olvasónk tényleg csak egész picit túloz, amikor azt írja, hogy az ügy intézése közben eldurrant az agya, és  kihordott lábon egy infarktust meg egy agyvérzést is. Első és legfontosabb üzenetünk: az egészség…..
olvasóink írták 2016.12.15 12:51:02
Az alábbi sztori az a ritka eset, amikor egyszerre olvashatjuk, mit mesél az elefántról az ormányánál és a farkánál álló vak ember. Ránézésre nem csoda, hogy eldurvultak a dolgot. Mindkét fél követett el hibákat, a tanácsadók véleményét várjuk az ügyben. Tisztelt Tékozló Homár! Az Emag honlapján…..
Egyre jobban megy az utazási irodáknak a hírek szerint. Árbevételük végre elérte a válság előtti szintet, kevesebb cég megy csődbe. Bár reálisan egyre kisebb az esélye, hogy bedől az irodánk, és itthon maradunk - vagy kinn ragadunk - összeszedtünk néhány indokot, hogy miért érdemes inkább másra…..
Az RTL jövőre képernyőre kerülő sorozata, A mi kis falunk kapott egy előzetest is, mutatjuk: És akkor szavazzunk, Béláim:..
Kritikus hajlam Barcelonai étvágy 2016.09.12 22:22:20
Megérkezel és érzed, hogy nagyon jó helyen vagy és nem csak azért, mert a szálloda halljában legurítod a fenti kép kvintesszenciáját. A város a '92-es olimpia óta kifejezetten jó hely, bár előtte nem jártam arra, mert még nem engedtek fel a repülőre egyedül, igazából a buszra is alig, de ez így volt…..
olvasóink írták 2016.09.13 11:17:45