Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ajh

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elek forradalmat hirdetett a technikai specifikációkban notóriusan csúsztató cégek ellen. Dehát van, amelyik tényleg addig bírja, mint ahogy írják? Készült az elmúlt években olyan okostelefon, amelyik akár egy hétig nem merül le? A helyes megfejtéseket a kommentekben…..
Édesanyám úgy jegyezte meg egy életre James Hetfieldet, hogy a Metallica énekes-gitárosa, persze csak úgy rocksztárosan, de premier plánban köpött egy óriásit, amikor éppen zenekarával együtt lerótta tiszteletét a Freddie Mercury emlékére tartott wembleys gigakoncerten. A hazai…..
Olasz fórum Többet Komanról 2011.06.12 11:00:00
Nagyon úgy néz ki, hogy Koman befejezte olaszországi pályafutását. A Samp ifi csapatában remeklő (2008-ban Primavera-csapattal bajnok és Olasz Kupa-győztes), a Serie B-s csapatában (Avellino 28/4) és a Bariban jó teljesítményt (16/2) nyújtó magyar válogatott játékos egy tűrhető…..
addict BMW vs. betonfal 2011.06.12 10:08:00
Egy szenzációs videó kering a neten, amely úgy terjed a Youtbue-on, mint óvodában a vírusos hasmenés. A BMW Canada filmje az M1-es Cupét népszerűsíti és pár nap alatt máris több százezres nézettséget ért el. A videóban tanúi lehetünk, amint egy BMW betonfalakon hajt át. Na…..
Ki tudja, akár egy későbbi nagy igazolás előszele is lehet, hogy a Tottenham csodaszélsője mikroblogos barátságot kötött a két realossal. Egy angol-spanyol keverék nyelven írott Ramos-twitre reagálva Bale színt vallott, a BL-meccsük utáni lendülettel: "Remélem a Real…..
Kérdésünkre a TV2 szóvivője nem erősítette meg a Blikk értesülését, miszerint az anyagi oka lenne annak, hogy ősszel megszűntek a BL-meccsekhez kapcsolódó stúdióbeszélgetések. Mint Koltay Tamás elmondta, koncepcióváltás miatt nem készítenek stúdióműsort. Ugyan Vincze…..
A színész botrányai után személyes tárgyait ajánlaná fel a haiti rászorultaknak, hogy „ők is éljenek kicsikét”. A nemrégiben Stohl András által leváltott híresség azt nyilatkozta: elege van az őt övező botrányokból, és nem is érti, miért szállt rá ennyire a…..
ajh 2011.03.09 15:56:38
Ehhez túl sok mindent nem lehet hozzáfűzni. A találatot köszönjük malocznak...
ajh 2011.03.06 03:59:02
@Haloványfény: Na ne szórakozz. Spellcheckre nem futja nekik esetleg?
Végre nem csak a terület bérlésével kapcsolatos hírek kapcsán van szó a 2011-es Szigetről, ugyanis bejelentették a fesztivál első fellépőit. A legnagyobb név az idén újjáalakult, amúgy 2002 óta nem koncertező britpop alapvetés, a Pulp, és a negyedik lemezével végre…..
Néha úgy tűnhet, mintha bizonyos jeleneteket már láttunk volna kedvenc fantasztikus történetünket nézve. Ha udvariasak akarunk lenni, mondhatjuk, hogy bizonyos ötleteknek más alkotók is tisztelettel adóznak, de nevezhetjük lenyúlásnak is, ha újra és úja ugyanaz a fordulat…..
Régen látott össztűz zúdult ma az Európai Unió országaiból az Orbán-kormányra. A német lapok többek között vezérelvű országról értekeztek, a luxemburgi külügyminiszter a belarusz diktátorhoz hasonlította a magyar kormányfőt, Angela Merkel pedig az egyik szóvivőjével…..
A Breaking Bad egészen kiváló évadot produkált idén, mely jelző a harmadik szezont összességében nézve és egyes részleteit tekintve is igaznak mondható. Az év legemlékezetesebb jelenete is a sorozathoz fűződik, a One Minute (3x07) című epizód utolsó öt perce valószínűleg…..
Kedves Mindenki! Nekem is volt egy iolyan főnököm, mint amiről a http://munkahelyiterror.blog.hu/2010/08/19/nyomult_a_fonok posztban olvashattunk.Pici iroda, 4-en ültünk, és minden napra volt valami (De el tudnék veled szórakozni, milyen szép hosszú lábad van, nem megyünk le…..
ajh 2010.09.01 11:49:11
Korábban együtt füstölögtünk amerikai sportokat kedvelő sporttársainkkal, hogy a UPC miért pont azt az egy adót vette ki a kínálatból, amin zavartalanul lehetett az eredeti amerikai közvetítéseket élvezni. Úgy látszik, nem csak mi voltunk az egyetlenek, sőt, mások aktívabbak…..
ajh 2010.07.30 21:44:05
Hosszú hezitálás után végre kihirdette Bert van Marwijk szövetségikapitány a dél-afrikai világbajnokságra készülő holland labdarúgó-válogatott 23 fős keretét. A szakvezető úgy döntött, hogy a PSV Eindhoven középpályása, Orlando Engelaar mellett nem utazhat a…..
comment:com A nap képe 2010.05.26 10:00:00
Hölgy olvasóinknak...
Bemutatkozik egy újabb becsületes ember az értékalapú közösségből: Wieszt János "1954-ben születtem Budapesten. Feleségemmel 1986 óta élünk a kerületben, a Bartók Béla úton. Két gyermekem van, mindketten közgazdászok. Én villamosmérnöki végzettségem mellé először…..
Levélírónk az "Elfogadható-e a tanár-diák viszony?" című posztunk után ragadott tollat és megosztotta velünk a fia történetét. Leírja, hogy fiát az osztályfőnök kiszemelte magának és 9.-es kora óta kivételez vele, maga mellé ülteti az osztálykiránduláson és…..
Viktor levele alapvetően nem nekünk, hanem a BRFK-nak íródott, ám nyilván nem véletlenül az autózz!blog is a címzettek közt szerepelt. Nem tudom, hogy a statisztikák hogy alakulnak autólopások tekintetében az elmúlt évekhez képest, de ezek szerint az biztos, hogy közelében sincs…..
OurFashion Rejtélyes por 2010.03.29 23:09:00
Felmerül a kérdés, hogy vajon miben gázolhatott Lindsay kisasszony bokáig, mielőtt utcára lépett. Amúgy sem néz ki valami rózsásan, de ez a beazonosításra váró fehér por megkoronázza az összhatást. Ha ilyen szépen csúszik le a lejtőn, akkor én a helyében nem nagyon tenném…..
ajh 2010.03.30 12:25:48
Három hónapos eltiltást kapott munkaadójától a Sportklub-kommentátor Léderer Ákos. A blogunk szerkesztősége által is kedvelt tévés bűne az volt, hogy túlzott lelkesedéssel közvetítette a Nagy Gergő–Gasper Susanj verekedést a Fehérvár–Jesenice mérkőzés…..
Sportot nézni, szakérteni, de még a sportról való beszélgetés jogát is meghagyjuk az olyanoknak akiket érdekel, és élvezik. Mi csak a viccesebb részeit szeretjük, mint például az egyetemi focicsapatban játszó Elizabeth Lambert-et akit könyöközésért, és hajhúzásért…..
ajh 2009.11.09 20:26:38
Spórolni akart a betűkkel az illetékes, ez lett belőle, PG meg lefotózta nekünk a Camponában. Annyire tetszett neki, hogy két fajtát is lekapott, így legalább kiderül, hogy a rafináltan figyelemfelkeltő reklámfogás nem volt véletlen. ..
ajh 2009.11.05 13:45:15
@É2I: fa szekrény ajtó?