Regisztráció Blogot indítok
Adatok
seaner

0 bejegyzést írt és 209 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba De-pression: Dübörög 2009.05.30 23:23:00
Biztosan nagyon nagy életérzést ad, amikor egy Rock kocsmában dübörög az alábbi De-Pression szám, de autóba, BKV-ra, vagy gyaloglábra ragadt ember nem érdemel ekkora bömbölő himnuszt. Igazából ez csak azoknak jár, akik széles hónaljtartásban közlekednek. Őket képviseli a…..
seaner 2009.05.31 10:48:16
A nyolv évvel ezelőtti egy hónap politikai eseményei között is sok érdekes akadt. Megtudhatjuk, hogy egy "felfüggesztett börtönbüntetésnek" a fideszes vezető szerint nincsenek konzekvenciái. Visszaemlékezhetünk, hogy milyen luxusvonatozás járt a polgári, plebejus,…..
seaner 2009.05.30 11:15:19
@pistii: "A Fidesz legalább már bizonyított, hogy Magyarországon lehet normálisan élni."

HA-HA-HA!!!

@Admiral William Adama: "Rendet, biztonságot, fejlődést. A többit leszarom. Fidesz képes erre."

Megintcsak HA-HA-HA!!!
seaner 2009.05.30 11:29:15
@Admiral William Adama: Tudod, vannak olyan szánalmasan ostoba tökfilkók (pl: Adama), akikre kár pazarolni az érveket.;)
mediainfo.hu Magyar vagyok. Baromfi 2009.05.29 15:20:02
A BTL.hu hírei között találtuk ezt a gyöngyszemet: "Magyar baromfi vagyok - amikor a kakas vall a magyarságáról". Furcsán éreztük magunkat: talán sajátos humor? Áh, sajtóközlemények csorbítatlan közlése nyomán az ritkán fordulhat elő. Aztán a hír alatt…..
Június 11-én rendezik meg New Yorkban a YIVO Institute for Jewish Research épületében azt az előadást, amin zsidó származású egykori punkok mondják el tapasztalatukat arról, hogy annak idején hogyan is vitték bele zsidóságukat a zenéjükbe. Négy punkrock legenda beszél majd az…..
seaner 2009.05.22 12:18:59
@Kültelki Vagány: vicces, én meg azt hittem, hogy zsidók uralják a világot
seaner 2009.05.22 14:04:33
@melchi zadok: nem tudom, de biztos van rá vmilyen plauzibilis pszichológiai magyarázat
A Munkáspárt EP listáját böngészve tömegével tolulnak a kérdések, amelyek nem fognak hagyni nyugodtan aludni: Ki lehet a munkáltatója a Munkáspárt elnökének? Mit dolgozik Thürmer Gyula? És mi lesz, ha Szent Vlagyimir Iljics meghallgatja a fohászukat, és mandátumot nyer? Elengedi…..
2009-ben nem lehet nagy élmény Thürmer Gyulának lenni. Illetve máskor sem az, de most talán még ő is érzékeli helyzete nyomorultságát. Milyen meló már a Munkáspárt elnökének lenni? Jó csajok nincsenek, lopni nincs mit, hatalom nulla. Mi így ebben a jó?A legfájdálmasabb…..
The Prodigy - Invaders Must Die (2009 Cooking Vinyl/Take Me To The Hospital) A sokunk emlékezetében még mindig a rave királyaiként élő Prodigy kiadta ötödik, Invaders Must Die című stúdióalbumát, amire öt évet kellett várni a vegyes fogadtatású Always Outnumbered, Never…..
seaner 2009.05.15 18:13:39
@brada: De igen, 90-es évek eleji angol rave! (Ld még: SL2, T99, Urban Hype, Dj Seduction, Praga Khan stb.)

Akikről te beszélsz azok happy hardcore.
A Sensation napjaink legnevesebb megaprodukciója a dance műfajban - és be kell látni, hogy jó eséllyel nem csak műfajon belül - a csaknem tíz éve történt holland debütálást követően mára világszintű utazó dance cirkusszá nőtte ki magát, amely minden állomásán fehérbe…..
seaner 2009.05.13 17:53:59
@lillipop: Azért ne légy ennyire maradi!

Van azért olyan dj is, aki hangszerként bánik a lemezjátszóval, csak nagyon kevés. Ráadásul aki ilyen, az azért zenét is tud szerezni, esetleg konyít vmit a "normális" hangszerekhez is. Ergo az ilyen fazonok (pl: Aphex Twin) általában nem dj-ként futottak be, hanem zenészként, a didzsézés náluk csak kiegészítő elem.

Aztán azt sem szabad elfelejteni, hogy általában technikailag sokkalta bonyolultabb és költségesebb az elektronikus zenéket élőben megszólaltatni!

Egyébiránt engemet is - mint elektronikus zenékért rajongót! - kiakaszt ez a dj sztárkultusz, meg ez a dedós "öltözzön mindenki fehérbe" szarság. Méghozzá azért mert a közvélemény ezzel azonosítja a technót. (Akkor már inkább a drogozással azonosítsák, még az is jobb!)

Egy Oakenfold vagy egy Tiesto = nagy 0 = nem zenész, tehát dj-ként is szar! Csak a zenebiznisz hájpolja őket, mint a "világ legjobb" ún. didzséit.

ui: A rockot sem utasítom el, csak sajna az én kedvenceim ebből a műfajból (pl: Hendrix) már nemigazán koncerteznek:-(

seaner 2009.05.15 18:01:38
@lillipop: Nem komolyan mondtam:) ...meg inkább arra értettem, hogy a didzsékről úgy általában nincs vmi nagy véleményed.

Ami persze az esetek többségében érthető is, mert a többségük tényleg zenei almafabéta.

Nem tom, hogy hallottál-e már Aphex Twin dj mixet (elég ritkaságnak számít!), de sztem azt is baromira élveznéd.

Nekem egy ilyen mixem van... Hát mit ne mondjak nem egy szokványos cucc. A faszi gyakorlatilag bármit lejátszik és bárhogy.

Mindkét döntőbe jutott magyar vállalkozói kisfilm tarolt a brüsszeli „Oscar-on”, vagyis az Európai Kis- és Középvállalkozások Hete keretén belül meghirdetett filmes versenyen. A Földszint 1 Produkció által, két kishörcsög főszereplésével készített…..
Sokadszorra csodálkozom rá arra, hogy kívülről, független szemmel, mennyivel pontosabb látleletet lehet alkotni országunkról, és hogy ez a kép egyre negatívabb. És nem, nem csak a Gyurcsányék ténykedése miatt, sőt, egyre inkább nem amiatt. Egy demokratikusan megválasztott kormányfő, aki (még ha…..
seaner 2009.05.11 22:11:44
@Muad\\\'Dib: Nem kell beszarnod! A felháborodott kommentekből süt a hétköznapi fasizmus. És ezen hétköznapi fasizmus jelenléte kicsiny hazánkban nálam is mindennapos tapasztalat

A Zeitnek sajnos nagyon-nagyon igaza van!
seaner 2009.05.11 22:13:10
@88wx335dsf: Nagy kár, hogy te nem vagy az áldozatok között! Te rasszista parazita!
Nem lehet elégg értékelni az index dokumentarista törekvéseit, hogy a "nép egyszerű fiait" és a belőlük verbuválódó különféle pártok törzsszavazóit a videóin bemutatja. Vállalkozásuk nemes és nagyszerű. Hiszen az emberekben élnek olyan káros előítéletek és…..
seaner 2009.05.02 18:27:33
@kispista: Igen, persze, 100 millió... Jól van, megnyugszik a beteg! Mindjárt jön a doktorbácsi...
seaner 2009.05.02 18:30:03
Május elseje nálunk még mindig a "majálisról" szól, ami egyenlő a sör-virsli kultúrájával. Kimegyünk a "zöldbe" a gyerekekkel (lásd: Városliget), megvesszük az 500 forintos lángost, és teleszemeteljük a parkokat.Közben más országokban felismerik, hogy a…..
Az anarchizmus egy olyan ideológia, amely állami nihilizmusként írható le. Totálisan államellenes, vagyis az államiság tagadása az alapja. Az anarchizmus szerint az állam az oka a problémáknak, elsősorban a társadalmi egyenlőtlenségnek. Emiatt az anarchizmus a szocializmus…..
seaner 2009.04.29 10:51:31
@sourcerror: Igen, én azt hiszem, hogy szociológiai hátterét tekintve kispolgári, noha a kispolgár általában inkább tekintélyelvű. (Az osztályhelyzet még nem predesztinál!) Mindazonáltal a lényege akkor is az ál-forradalmiságában van. Sőt, továbbmegyek: az anarchizmus nem egyszerűen ál-forradalmi, hanem egyenesen opportunista, amennyiben abszolúte lemond az államról és a jogról, mint az osztályharc eszközéről.

Megjegyzem továbbá, hogy a tekintélyelvűség tagadása kevesebb, mint a tekintély általában való tagadása.

De, hogy vmi jót is írjak az anarchistákról: Néha kifejezetten üdítően hat a szélsőséges avantgardeizmusuk, ill. nem egy esetben jelentett a közegük jó kiindulópontot a valódi forradalmárrá váláshoz (ld: József Attila).

Zavaros dél-amerikai országok megértéséhez különleges férfiakra van szükség. Ki a jó? Ki a rossz? Kinek van igaza? Ki az elnyomott? Ki az elnyomó? Ki lop? Ki tesz meg mindent a népéért? Most, Rózsa-Flores Eduárdó halála kapcsán a téma különösen akutális. Mi magyarok, azonban…..
Foglalkoztunk már itt azzal, hogy milyen jó, amikor egy párt tréfál, és azzal is, hogy ennél már csak az jobb, amikor fiatalos próbál lenni. Élesebb eszű olvasóink pedig biztosan arra is rájöttek, hogy a legjobb, amikor valami politikai erő egyszerre próbál vicces lenni és…..
 Egy bestiális gyilkosság aligha a legalkalmasabb eset politikai népnevelésre, hisz aki megszólal ilyen módon, az rögtön azt kockáztatja, hogy számára maga az eset egyáltalán nem megrendítő, fájdalmas, csupán ürügy valamilyen hátsó szándék kinyilvánítására. Én…..
seaner 2009.04.23 22:58:59
@kissertés: Megnyugtatlak, simán gyilkolnának, ha hatalmon lennének! Nácik ezek mind!
Vajon miért van az, hogy ha egy (ex)gárdista elkezd gyilkolászni, az egész szélsőjobb ugrál, hogy ne általánosítsunk, nem minden közülük való olyan?Vajon miért hiszik azt, hogy mi, mocskos libsik, mindenáron azt akarjuk terjeszteni, hogy minden (ex)gárdista levágja a barátnője…..
Gulyásdemokrácia Eduárdó 2009.04.20 21:05:49
Kedves nagyon bátor nemzeti radikálisok! Tessék szépen most jó alaposan átolvasgatni mindent erről a Rózsa-Flores gyerekről, aztán gondolkozni kicsit. Már ha mennek a latin betűk, de fogjuk rá, esetleg.Annyit, de annyit hallgattunk már titeket, hogy így meg kell dönteni a rendszert,…..
seaner 2009.04.22 15:56:21
@pipacsaripacspapucs: Na álljon meg a menet, az a "gyáva diktátor" egy teljesen demokratikus választáson jutott hatalomra.
Azok pedig akik anyagi érdekeiket védve el akarják őt mozdítani a fegyverek erejére meg az összeesküvésre (no és persze a CIA háttértámogatására) támaszkodva ragadnák meg a hatalmat.

ERF ez utóbbiak (a reakciósok, az elnyomók, a komprádorok stb.) zsoldjában állt. Pénzért és nem elvekért gyilkolt volna, ahogyan ezt ideáig is tette. (De többé már nem fogja! Ha-ha-ha :-)

seaner 2009.04.22 23:08:42
@pipacsaripacspapucs: Jaj, most nehogy azt hidd már, hogy valami nagyon okosat mondtál. Hitler a hatalomra jutásának másnapján felszámolta a demokrácia addig még létező intézményeit.

Bolíviában qrvára nem ez a helyzet, mint ahogyan Venezuelában sem. Az ellenzék mindenhol köszöni szépen, él és virul. Méghozzá - ahogyan az események mutatják - sajnos túlságosan is.
seaner 2009.04.22 23:11:10
@pipacsaripacspapucs: Na persze lemészárolták a szegény fegyvertelen galamblelkű fiúkákat. Mese habbal!

Amúgy én sem érzem magamat a nevezett személyekhez hasonló nagyságnak.
"Ennek a népnek a 80-85 százaléka két emberöltővel ezelőtt még a földet túrta." (idelle)Divat lett - és a jövőben várhatóan népszokás is - szidni a létezett szocializmust és annak elitjét, a "komcsikat".Persze az a 40 év sem volt habostorta - miért, tán az…..
seaner 2009.04.21 15:58:34
@kekeckecc: Svédországban is kapitalizmus van, csak annak egy emberbarátibb, "szociáldemokratizált" változata. A szocializmus egyébként elvileg egy átmeneti korszak volna a kapitalista és az osztályok nélküli társadalom közt.
Konzervatórium NYUGGERPÁRT! 2009.04.21 10:05:00
Muki fejek, sajna-bajna, hip-hop, jön kis Vuk - ilyen, és ehhez hasonló elmésségekkel és modorosságokkal szórakoztatta az ATV közönségét Schmuck Andor, miközben bejelentette, hogy a Tisztelet Társaság létrehozott egy pártot, és indulnak az EP-választáson. Történelmi pillanatok…..
 Bolíviában a biztonsági erők végeztek három férfival, két társukat pedig elfogták. Az egyik áldozat (a brutális videó tanúsága szerint) szinte biztosan Rózsa-Flores Eduardo. A vádak szerint merénylet előkészületeire utaló terveket találtak Rózsa-Floresnél, és az ő…..
hángörienidiocc Megáll az ész 2009.04.02 12:59:00
Örömmel jelentem minden választójoggal rendelkező magyar állampolgárnak, hogy úgy cuzamme, egy az egyben le lettünk hülyézve.Az OGY házbizottsága a következő indokot bírta felhozni az ellen, hogy egyidőben tartsák meg az európai parlamenti választásokat és a Seres Mária…..
seaner 2009.04.02 15:07:11
@.:: Wita.hu Joe ::.:

"Nyilván azért csinálják, hogy nehogy elegendően elmenjenek szavazni"

Én nem hiszem, hogy ez a logika húzódna meg a háttérben. Sztem éppenhogy az EP választásokon való részvételi hajlandóságot növelné az, hogy ha belpolitikai kérdésről is véleményt nyilváníthatnának a választó pógárok.