Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csatika

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem nehéz feladvány. Sötét lép! A megoldást a hozzászólásokhoz várom!..
csatika 2019.07.26 10:02:16
csatika 2019.07.26 10:03:11
@csatika: ja, elnézést, nem néztem, hogy már kinn van a megoldás.
Reágáló Mindennapi fasizmus 2014.09.24 02:39:04
Elég fölszállni a közösségi közlekedés bármelyik járművére, hogy megértsük, mi formálja, mi hozza létre, és mi fogja fönntartani a kialakuló totalitárius rendszert. A mindennapi fasizmus kultúrája. Nyilván könnyed legyintéssel lehetne napirendre térni az egymást…..
csatika 2014.09.24 12:07:56
@maxval a bircaman: Az individualizmus nem azt jelenti, hogy nem törődünk egymással, hanem azt, hogy mindenkinek egyénileg kell felelősséget vállalnia. A "közösségelvű" rendszer sem kötelezi törődésre az egyént. Könnyebb a nácizmusban közösségelv címszó alatt egymás valós igényeitől eltekinteni, azzal nyugtatva magunkat, hogy én úgyis megteszek mindent a többiekért, ha megyek a parancsszó után.
csatika 2014.09.25 22:19:01
Aki nem talált kedvencre az tavalyi Daft Punk- Arcade Fire- és Kanye West-lemezek között, és még az új Eminem is hidegen hagyja, azoknak szól ez a poszt. Cikkünkben 2013 legfurcsább, legsokkolóbb és legnehezebben emészthetőbb magyar produkcióiból nyújtunk át egy csokorral. Van itt…..
csatika 2014.01.14 13:24:00
@bér-kommentelő: www.facebook.com/letrak címen megtalálsz minket
Szabad az Á... Sandy 2012.10.30 10:23:27
2012. október 29. - Miben hasonlít a nő a hurrikánhoz?- Amikor jön, meleg és nedves; amikor megy, viszi az autót és a házat! Havizaj volt az Á...-ban. A hatvankilencedik. Van egy zenekarom. Jó nem egy, de most nem is erről akarok beszélni. Szóval a Szepe kábé havonta küld egy…..
Orbán Viktor bejelentette, hogy kb. felére fog csökkenni az állami részvétel a felsőoktatásban, majdnem mindenkinek ki kell fizetnie az egyetemi tanulmányai teljes költségét. Minimálisra csökkentik az állami ösztöndíjak számát. Ez persze nyilván nem lesz tandíj, mert ő a…..
Mikor a magyar politikatörténet Al Capónéja berúgta a magánnyugdíjpénztárak trezorjainak ajtaját, és követelni kezdte a felhalmozott lóvét még azt mondta: ide a pénzt pubik, kaptok helyette virtuális tallért játszani. Majd. Eccer. Ha jók lesztek.  De alig dübörgött ki az…..
Egyszerűen: mi van, ha nem regeltem és Orbán a választások előtt két nappal a Kanári-szigetekről hazatelefonál a HírTV-nek, hogy Vonával vagy Thürmerrel koalícióban is szívesen kormányt alakít?A válasz tiszta és világos: a voksomat akkor sem adhatom le. Mert nem…..
Helló, Világ! Kicsit el vannak tévelyedve az emberek még 2012-ben is, de talán-talán ezzel a posttal kicsit helyre tudjuk tenni a dolgokat. Teljesen idióta módon úgy viselkedik mindenki, mintha még mindig a XIX. században élnénk, pedig illene haladni a korral, és bizony a jó dolgokat átvenni…..
csatika 2012.06.24 21:06:13
@Beygir Gücü: hűt ez az. Hogy ennek a cuccnak funkciója van, nem megjátszásból rakja magára az enba. Másfelől mondjuk eleve mekkora okosság a buzit mint becsületsértést mondani, holott aki meleg, az az és kész, aki meg nem, az legyen boldog azzal, hogy legalább ez a plusz csavar nincs meg az életében.
Lehet sírni, hogy jaj, jönnek a multik, meg a bevásárlóközpontok, és csak a multiplex mozik maradnak életben. Meg az imax, meg a 3D. Sírni lehet, ez is kell, már mint a nagy is kell, de a kicsi is. Miért? Sokkal jobban csattan a csók egy meghitt, sötét kis moziban, ahol sokszor sokkal…..
 A még részegen felkelés szabályai késő húszasoknak, korai harmincasoknak    0. Mielőtt kinyitod a szemed, nagyon erősen reméld, hogy otthon vagy. Ha otthon vagy, az sokkal könnyebbé fogja tenni a pillanatokon belül bekövetkező pokoljárást. Ha otthon vagy, az…..
Geekblog The Woman 2011.10.28 07:00:00
A The Womant rettenetes élmény végignézni. Bőven túlvan az emberek úgy 99%-ának a komfortzónáján, a maradék 1%-ot meg mielőbb el kell zárni. De nem azért nyomasztó és brutális, mert van benne ujjleharapástól kettévágáson és mellbimbólenyesésen át szívkitépésig minden,…..
Mai termés a szcientológus levlistáról: Feladó: B. V.Sziasztok!Rég írtam már nyereséget. Ez a legutolsó annyira megtetszett, hogy muszáj elmesélnem.Ma ültem a metrón és épp egy cikket olvastam arról, hogy Wolf Kati képviseli hazánkat az euróvíziós fesztiválon és…..
Szóval miért is épp holnapjaink.blog.hu?(A kép a múltat ábrázolja, kivéve néhány állami hivatalt, ott ez a jelen)Ha leegyszerűsítjük, talán úgy leírható, hogy a humanizmus nem fertőzte társadalmak mások éhségét, nyomorát, kiszolgáltatottságát adottságnak tekintették. A…..