Regisztráció Blogot indítok
Adatok
illeskese

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Deadline.com-ot kísértetiesen emlékezteti a House 2011-es kálváriájára az, ami a HIMYM körül zajlik éppen. Annak idején ugye a sorozat a nyolcadik évadban járt, a főszereplő Hugh Laurie és a készítő David Shore szerződése lejáróban volt, a licenszdíjak emelkedtek, a Fox…..
ITT a végeredmény!..
illeskese 2011.09.11 11:01:35
Az a nagy helyzet, hogy a szezont tulajdonképpen még el sem búcsúztattam rendesen, mert egyszerűen valahogy nem volt szívem, lelkem, erőm hozzá. Egyszerűen csak véget ért, és én nem akartam búcsúzkodni, pátoszos dolgokon agyalni, amelyekkel elköszönést mímelhetek. Gondoltam…..
Talán túlzás nélkül kijelenthető: Adam Malysz egyike volt a földkerekség legjobb síugróinak, akit közel két évtizeden keresztül csodálhatott lelkes rajongói versenyzés közben szerte a világon. Számos győzelmet, érmet szerzett, valamint jó néhány rekordot is megdöntött…..
illeskese 2011.04.26 19:36:21
 Janne Ahonen Nykänen után minden idők legjobb finn síugrójaként köszönt el szeretett közönségétől, szurkolóitól a vasárnapi egyéni versenyen Lahtiban, aki tartalmas pályafutást hagyott maga mögött! A 36 Vk győzelem, a 108 Vk érem, a közel 16 ezer Vk pont, a számos…..
illeskese 2011.03.26 19:26:30
  Az idei síugró szezon harmadik repülő versenyére került sor Oberstdorfban, melyen meggyőző fölénnyel diadalmaskodott az idén első (éppen repülő) versenyét nyerő Martin Koch, aki tovább növelte csapatának előnyét a Team Touron a lengyelekkel szemben! Martin Koch…..
Carter Bays azt ígérte, a HIMYM új évada nagyon jó lesz, egyenesen zseniális, az első etapra hajaz majd, és mindenki elalél tőle. Ezzel szemben a sorozat pont úgy tért vissza, ahogy az előző, szenvelgős évadban elköszönt, folyamatos nézőszopatással, pár közepes poénnal és…..
illeskese 2010.09.28 21:13:52
@Leadfoot: XD
Megcsúszik a csontfűrész, az alélt ember fölött izzadó kék ruhás medikus pedig megremeg. Igen, végre megérkezik ma este a Viasat3 jóvoltából, 21:20-as kezdéssel Jerry Bruckheimer legújabb sorozata, ami a balesetek után lezajló legkritikusabb 60 perces történésekkel foglalkozik.…..
illeskese 2010.07.21 20:39:22
@Der Beste: De. Pontosabban a tegnapi részt is látnod kellett volna, ez egy dupla epizód volt. Szerintem hihetetlenül jól sikerült. Nagyon hiányozni fog Monk.
Érdekes felmérésről számolt be a Mediaweek.com: egy ún. Rasmussen Report nevű közvélemény-kutatásban azt kérdezték az amerikai tévénézőktől, hogy melyik sorozat fog nekik a leginkább hiányozni az idén leköszönő/elkaszált szériák közül. Képünkön a Hősök egyik random…..
Az a baj a HIMYM-höz hasonló, egy, meglehetősen vékony alapötletre épülő sitcomokkal, hogy egy ideig (két évad) lehet húzni az ember idegrendszerét az állandó mézesmadzag húzogatásával, meg a red herringekkel, a csalinak belengetett muterpótlékokkal, de egy idő után ez kezd…..
Biztos akad, akinek tetszik a nóta, nekünk annyira nem jött be, de mindegy. Hazánkat idén senki nem képviselte a Világ Legfeleslegesebb zenei Seregszemléjén. ..
Ingyen cuccok Japán katalógusok 2009.08.24 15:17:46
Az alábbi oldalról nagyon sokfajta japánról szóló katalógust lehet rendelni. Én csak párat rendeltem meg. Megérkezés: <1 hét Link: www.japanspecialista.hu/catalogue.cfm ..
Stílszerűen egy kis tűzijáték augusztus huszadikára. Viszont ezt a kísérletet ne csináljátok meg otthon. Úgy értem, tényleg ne. Még tengerimalaccal se.  Na jó, azért pár kristállyal még nem kell bújkálni. ;)..