Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ildi.bildi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Tisztelt Szülők! Nicholas földrajzkönyve hiányosságára hivatkozva órák óta nem készül, bár vázlatot is írtunk. (Az év elején lehetőség volt a hibás könyvek cseréjére, Nicholas nem élt vele.) Ajánlottam a fénymásolást. Félvállról veszi a tanulást." Jól van, mit ragozzam: szartam a farmra…..
pityu agyszelvénye vonat premier! 2010.01.21 10:54:36
Szombaton a gyorsvonaton utazva az volt, hogy le-lekapcsolódott a vagonban a lámpa. Este ez kicsit aggasztó, legalábbis ha az ember felidézi a hírhedt Fekete vonat történetét, vagy a western filmeket. A helyzetet valamennyivel fokozta, hogy mielőtt lekapcsolódott másodszor a lámpa, egy…..
pityu agyszelvénye Előszilveszter 2009.12.31 15:58:00
Nem gondoltam volna, hogy hatodévenéven történhet még velem vizsgasztori, de tegnap 12:15-től 23:10-ig vártam arra, hogy sorrakerüljek a vizsgán. Annyit. Négyest kaptam. Rövid kivonata az őrület útjának. Dél előtt nem sokkal, Robi bicajával, mert azon van sárhányó, de nincs…..
pityu agyszelvénye Kell! 2009.12.19 11:04:00
Rossz olvasni kilométer hosszúságban torlódó kommenteket a racionális tudományművelésről. Azt rosszabb olvasni, hogy tökre egyfelé gondolkodnak az egymással vitatkozók is. A legrosszabb azt olvasni (leszűrni), hogy még a bölcsészettudományt művelők sem tudják, mi is a…..
Rogue Sec Sötétzöldek 2009.02.21 18:20:00
 A fenti videóban szereplőknek gratulálok. És akkor gyúljon egy kis fény a sötétségben. Dudits Dénes, Harvardot megjárt, akadémikus, aki 30 éve foglalkozik növénynemesítéssel és növénygenetikával, jelenleg az MTA alelnöke, az MTA Szegedi Biológiai Intézet főigazgatója…..
ildi.bildi 2009.03.09 12:58:51
Az analfabétával nem tudok egyetérteni (noha abban igazad van, hogy nem egy professzionálisan megvalósított tüntetésről van szó) Nem csak hogy tanult, sok esetben diplomás emberek állnak azon egyesületek mögött, akik ezt a tüntetést szervezték, támogatták. Pl Magyar Temészetvédők Egyesülete (élén dr. Láng István akadémikus), Élőlánc Magyarországért (Ertsey Attila építész, Lányi András humánökológus az ELTÉről, Ángyán József egyetemi tanár SZIE). A Greenpeace-ről sem mondható el, hogy kisipályás lenne, a MAGOSZ pedig feltételezhetően tisztában van azzal, mi az általa képviselt mezőgazdasági termelők érdeke. Amúgy magán az ELTE TTK-n is sokan osztják a tiltakozók véleményét.

Az ő anyagi érdekeltségeik eddigi ismereteim szerint magyar (európai) anyagi érdekeltségek. A GM-támogatók érdekeltségei viszont USA érdekeltségek, mert az ottani féltucat vállalat gyártja a GM növények nagy részét. (Kinek fizessünk, kihez menjen a pénzünk? A tengeren túlra, vagy maradjon inkább itthon?)

És hogy magamat is megcáfoljam: attól még hogy valaki akadémikus, nem biztos hogy hiteles is (nézd meg pl. 1990 előtt kik és miért kerülhettek be az MTA-ba). Ma már nyílt titok az is, hogy a gyógyszergyárak több ezer dollárt fizetnek azért, hogy az általuk kifejlesztett hatóanyagról pozitív vélemény jelenjen meg egy-egy "elfogulatlan" tudományos (!) cikkben. (Erről Szegedi Péter beszélt a tudományszociológia óráján.) Így sajnos nem tudom elhinni, hogy a tudományos eredmények pártatlanok, hogy a tudós emberek hitelesek.

A link innen volt:
www.zpok.hu/genmanipulacio/kepregeny/tartalom.htm - szerintem azért nézz bele (már csak azért is, hátha valamelyikőtök ír egy posztot róla, így tételesen felsorolhatjátok, mely álláspontokat tartjátok vitathatónak/hülyeségnek a GM-ellenesektől.)

üdv.