Regisztráció Blogot indítok
Adatok
parazita

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rájöttem! Churchill, Sir Winston 2009.02.09 16:31:00
Lehet róla ömlengeni, hogy mekkora zseni meg politikus, de azt mindenki tudja, hogy Churchill először is alkoholista volt, amivel a britek érdekes módon nem dicsekednek. Azzal sem, hogy ő volt Európa árulója, a bolsevizmus szálláscsinálója, vagyis csak egy sötét gazember. Neki…..
parazita 2009.04.24 14:03:19
@radairosseb: jaja, Hitler narancslevet ivott volna, mert ha rátol egy kis töményet a pirulákra, akkor tuti megmurdel..
Subba Kommunikáció 2009.02.23 11:07:00
 Megfagyott bennünk a hétvégi poros kóla! ZsÁK fotózta az alábbi képet egy debreceni kirándulása alkalmával. Klikk a képre olvasható méretért! Ez a kép az én kezem munkája, debreceni kirándulásom alkalmával a telefonommal fotóztam le. Egy bordó lada szamara vagy…..
parazita 2009.02.24 00:06:40
Tatárszentgyörgyön a jelek szerint agyonlőttek egy férfit és a fiát. A fiú mindössze 5 éves volt. A házukat felgyújtották, a család többi tagja kórházban van. Ezek a száraz tények. Egy cigány családról van szó. Ez elvileg irreleváns információ, kivéve azt az esetet, ha ez…..
parazita 2009.02.23 23:20:27
@LaHaine:

nem tudom, hogy észrevetted-e, de így pont ellentétes a tényekkel az állításod.

Csak, hogy tisztázzuk, nem vagyok rasszista. Soha nem voltam. De az évek során párszor (10-12x) megpróbáltak kirabolni és -sajnos- azt kell, hogy mondjam, egytől egyig cigányok voltak. Nekem semmi bajom a cigányokkal, de azért álljon meg a menet. Hadd legyen már jogom ahhoz, hogy ne félelemben, a hátam mögé tekintgetve kelljen sétálnom az utcákon.
Az újságírók a legtöbb sajtóközleményt olvasás nérkül törlik a mailboxukból, és ez bizony végtelen szomorúsággal tölti el a világ sajtósait. Ezért is figyelemre méltó az RTL Klub igyekezete, hogy olyan címmel küldjék szét az uncsi közlendőjüket, hogy Magyarország…..