Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sukmesi

1 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás. Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..
Jane Doe családja Védettség 2009.04.23 14:33:00
Bevezetem a meghívásos rendszert, így bizonyos bejegyzéseket csak a tagok olvashatnak. A blog  zöme még így is publikus marad. A törzskommentelőknek automatikusan küldtem meghívót, ha valaki mégse kapta volna meg, jelezze emailben. Nem akarok magyarázkodni, szerintem érthető,…..
Jane Doe családja Apróságok 2008.12.22 14:55:02
Tegnap este felé térdelek a gyerekszobában, gyerek elém áll és mondja: Anyuci, puszi adok. És jön, és cuppog a levegőbe, majd a képemre nyomja a száját. Aztán ment, és apucit is puszilgatta.Aztán új szavai közé tartozik, hogy antibiotikum (antibikum), reggel meg kavarom neki a…..
sukmesi 2008.12.25 16:28:13
Szia! Ma délután véletlenül találtam meg a blogodat a neten, miután a 10 hónapos kisfiam a szokásos déli műsorát adta elő: már akkor sír, ha beültetem az etetőszékbe, majd üvölt, ha felrakom az előkéjét és ezt tovább fokozza, ha hozom a főzeléket. Az első falatnál már öklendezik, ha tetszik neki, akkor talán még pár falatot eszik, de ahhoz is komoly játékkészletet kell felhasználnom, ha nem akkor egyszerűen zájzár...ha anyának rosszabb napja van, akkor egy-két falat tömése a gyerekbe... mégis egyen azért valamit. És most jön a második felvonás: bármely kicsiny darab az ételben már öklendezésre készteti és már jön is visszafelé az egész ebéd, amit már fél órája próbálunk kanalazgatni.

Szóval ezen történések után írtam be a google-ba, hogy 1"0 hónapos nem eszik" és megismerkedtem a blogoddal.

Végre valaki, aki nyíltan leírja az érzelmeit és pillanatnyi érzéseit, dühét, csalódottságát, nem csak csöpög a gyereknevelés csodáiról. Igenis ez egy igen nehéz meló és nem vagyunk tökéletesek, kiborulunk, káromkodunk néha, mert emberből vagyunk. Amúgy meg aki beszól, az örüljön annak, hogy az ő gyereke jó evő, jó alvó, nem dacos, mert ez csak a gyerekről szól, nem a te képességeidről. Nem hiszem, hogy ő jobb anya, egyszerűen csak könnyebben kezelhető a gyereke. Ezt bizton állíthatom, hiszen a most 4.5 éves nagylányommal semmi, de semmi gond nem volt: jól evett, vidám volt, egész éjjel aludt, nagyon korán beszélt stb. A fiam pont az ellenkezője: nem eszik, iszonyatosan fájdalmasan fogzik, mindenért nyüglődik. Pedig elvileg mindent ugyanúgy csinálok :-)

Kitartást, türelmet (nekem is kellene, ma már bőgtem egyet együtt a gyerekkel, amikor összehányta a konyhát, mert ic ipicit darabos volt a kaja) és boldog karácsony t kívánok nektek! Üdv: Mesi