Regisztráció Blogot indítok
Adatok
initram5

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pacific Time Vásárlás 2012.11.02 17:37:58
  Üzletek Az életszínvonal növekedésével természetesen megnőtt Tajvanon a népek vásárlási kedve és kitört a pláza (mall) építési láz. A nemzetközi csúcsmárkák (Prada, Tiffany) a 101 torony körüli plázákban és a Sogó Mallban (Zhongxiao Dunhua Station)…..
500.000 Forint. Azaz félmillió.Nekem sok.A bíróságnak, a közjegyzőnek, a végrehajtónak nem az. Félmilliónyi kintlevőségem van.Tartozik egy magánszemély, egy kisvállalkozás és egy biztosító.A három tartozás olyan egyértelmű, minthogy a Dunában víz folyik és…..
DIGI Sport Szex, olimpia 2012.07.30 11:27:58
Pekingben arra is volt példa, hogy a szabadban szerették egymást a fiatalok az ötkarikás játékok alatt az olimpiai faluban. Olvasom, hogy a brit fővárosban már 150 ezer darab óvszert osztottak ki az olimpikonok között a szervezők. A sportolók közül többen elárulták, hogy a…..
  Álmélkodva szemlélődhet, aki csak kicsit is érdeklődik a közbeszerzési piac eseményei iránt, ki, mekkorát szakít, hirtelen semmiből kinőtt cégek mennyire sikeresek, hajdan tündöklő hazai nagyvállalatok pedig hogyan sorvadnak el. Nyílt, tehát mindenki számára látható…..
2011. fekete év a napszemüveges diktátorok klubjában. Alig temették el Kadhafit, most Kim Jong Il halt meg. Illetve, a kötelező észak-koreai forráskritikai elemek közbeiktatásával az állami televízió közlése szerint vidéki útján elhunyt.   Kim Dzsong Il…..
napszemüveg A Persol öregít? 2011.09.19 10:48:00
Kaptam egy közepes sokkot: behívót kaptam a magyar Luxottica központba a Nagymező utcába, hogy megnézhessem az ideiglenesen hazánkban állomásozó Persol kollekciót. Gondoltam, látok végre élőben Roadstert, meg lefényképeszkedhetek 714-ben, nem kezd riadt károgásba az eladó, mint…..
Ebben a sorozatban írtunk már Londonról, Lisszabonról, Dublinról és Amszerdamról, mindegyikben arra adtunk tippet, hogy miként lehet egy világvárost fillérekből, rövid idő alatt megismerni. Ez a rész azonban rendhagyó lesz, a szöveg most ugyanis csak kiegészítő, és inkább…..
initram5 2011.08.14 13:37:33