Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maxim_Isayev

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak filmek, melyekben annyira jól eltalált 1-1 kajajelenet, hogy utána rövid időn belül neked is kötelezően enned kell. Van, ami most kapásból eszedbe jutott? Amikor annyira gusztusos egy Nagy Zabálás vagy egy adott étel látványa, hogy azonnal megkívánod? A filmtörténelem talán egyik…..
Maxim_Isayev 2017.06.17 01:07:16
Szalontüdő?
www.youtube.com/watch?v=DYgWtL5m-V4
Tetszőleges Bud Spencer & Terence Hill zabálós jelenet.
Bónusz hurka reklám: www.youtube.com/watch?v=eN7RhYFIS7E
Ez itt fent a Deuce előzetese, az HBO-ra ősszel érkező David Simon-George Pelecanos sorozaté, ami az 1970-es és '80-as évekbe viszi majd el a nézőt, abba a korba, amiben a New York-i Times Square volt a pornó egyik fellegvára, nem pedig a budapesti Gattyán-villa. A The Deuce-ban James Franco lesz a…..
Maxim_Isayev 2017.06.01 11:25:30
@szociál:
Áh, ezek a mai fiatalok azt sem tudják, milyen a hangja a repülő pinaszőrnek!
A radioaktív hulladék végleges elhelyezését nem lehet megoldani. Ez pedig a környezetvédelmi engedély feltétele. A hatóság mégis megadja az engedélyt. De hogyan és miért? A Mindentudás Kormányhivatala. Kép forrása: google streetview..
Mi volt a tuti fogás a legendás bécsi autóárverésen? Ki bírja a 80-as évek zs kategóriás filmjeit? És végül, de nem utolsósorban: mond valamit a Tong Po név? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja. Az adás direktlinkje.  ..
"Micsoda?! Dehát a munkahelyen nem lehet aludni, még a végén kirúgnak!" - ha esetleg ez lenne az első gondolatod a poszt címéről, kedves olvasó, akkor valószínűleg új vagy ezen a blogon, meg egyébként is egy nyeretlen zöldfülű vagy. De ne csüggedj el, tanulj, és gyorsan olvasd…..
Maxim_Isayev 2012.07.02 22:54:29
@ErtelmetlenSzajkarate:
Mondjuk ha négykor kelsz, hogy elérd a munkásbuszt a reggeli műszakhoz.
Maxim_Isayev 2012.07.02 23:06:45
@ErtelmetlenSzajkarate:
Korábban létezett folyamatos munkarendben a "rövidváltás" intézménye: leadtad az éjszakás műszakot reggel hatkor, zuhanyzás, öltözés, buszozás haza, aztán délután kettőkor meg felvetted a délutánost. Ja, és persze akkor buszozás-beöltözés is volt előtte.
Lehet szeretni, vagy nem szeretni a japánokat, de tény, hogy bő kétmillió hibridautót eladtak addig, amíg a legtöbb gyártó a szériabevezetés gondolatán töprengett. A meglevő technológia óvatos reszelgetése és a rizikóminimalizálásra törekvő apró lépések helyett…..
Ismét a család rovat bővül egy elemmel: Mamaottmarad tett hozzá a családi modorosságokhoz, amelyek a szülői értekezlettől a netezésig szépen ki lettek már forgatva. Ezúttal a Telkeshez közel álló szereplők a szereplői a vendégségnek.   Évenkénti családi ünnep. Még…..
Maxim_Isayev 2010.08.05 16:20:28
@Bachterman: Nem hittem volna, hogy a szürü meg a grádics ismerős valakinek :)
Tardai történetek Nyolcvannégy 2010.03.22 09:00:00
Minden nő kurva! Ezzel próbálta nyugtatni Vladi a bátyját, ami elég szarul hangzott, mivel ő volt az, aki felszarvazta a tesóját. Dzseni Diamond volt a legkevésbé hibás. Egy elhanyagolt gumipina kevés dolog miatt hibáztatható, még akkor is, ha egy napon belül egy komplett…..
Modorosblog Hivatali túlélőshow 2010.05.05 07:00:00
Az örök megúszó munkatárs mindannyiunk régi ismerőse. Feladatköre ellátásakor gondosan ügyel arra, hogy a kötelezőnél soha ne vállaljon és végezzen többet - ezzel együtt számszerűsíthető teljesítményén ne lehessen fogást találni. Hosszú évek során alakította ki…..
Saját szerzeményem, A kommentelő után folytassuk Márk írásával az aktív olvasókról.  A MODOROS HOZZÁSZÓLÓKorábban már szó esett a modoros bloggerről, most jöjjenek a modoros hozzászólók. Mert önmagában már az is modoros, hogy a hozzászólót…..
Maxim_Isayev 2010.04.08 09:51:08
@Walter Melone: Az nem a write onlyban működő?

egyébként meg UTOLSÓ! (eddig)
Modorosblog Az Idétlen Nevű 2010.04.07 07:00:00
A három névvel rendelkezők nagy része önként és büszkén viseli három, vagy annál is több nevét. Házasságkötés esetén Modor-Nyelvész, esetleg Nyelvészné Modor, Modor Tiborné Nyelvész - ezt lehet természetesen a nemesi előnevekkel ill. doktori címekkel is cziffrázni,…..
Modorosblog A Dolgozó Ember 2010.04.06 07:00:00
-Én vagyok a Dolgozó Ember, a ti Adózótok, eltartótok. Az én adómból épült itt minden: Nemzeti Gödör, Nemzeti Színház, Chuck Norris híd, faszom. A Kombínót, négyes metrót is én állom, nektek. A mozdonyvezetőt, a buszvezetőt, a villamosvezetőt, a tanárt, a közszolgát, a…..
Hartay "hácsé" Csabi visszatér sokunk örömére, és ezúttal a vidéki szakikról ír egy jót. Ja, és még valami. Van saját blogja is, ahol beolvas mindenkinek, háhá. Olvassátok odaát is.   A vidéki műhelyes   Természetesen mindenhez ért, ami vasból van,…..
Maxim_Isayev 2010.03.13 11:14:49
@bekbórd: Az ilyen okosságot de rühellem: Magát a satupadot nem is látni a sok szartól.
De voltam már olyan autószerelőnél is (szerencsére nem a kocsimat vittem csak érdeklődtünk) ahol a műhely tele volt minden ősfossal, szétborított motorral-váltóval, a faszi meg kint a műhely előtt a porban szerelt.
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
És kis mandulaműtét után végre egészséges krahácsolás hangzik a motortérből.   A sztori eddig: 1.rész, 2.rész, 3.rész, 4.rész, 5.rész, 6.rész, 7.rész, 8.rész, 9. rész, 10.rész, 11.rész, 12.rész, 13.rész, 14.rész, 15.rész, 16.rész, 17.rész, 18.rész, 19.rész, 20.rész, 21.rész,…..
Maxim_Isayev 2010.03.04 21:18:00
Tardai történetek Nyolcvan 2009.07.28 22:00:00
Furunkulus. A Nándi faterja szerint, aki mondjuk csak elmondásból tippelt, persze rosszul. Épp itt volt az ideje, hogy más is legyen Benőke farkán, ne csak xs-es piros hello kitty-s tangában pucsító igénytelen kisribancok, futószalagon. Először kajakra azt is hitte, hogy a…..
Maxim_Isayev 2010.03.03 13:59:41
  Csodálatos véletlen, vagy összeesküvés? Két olvasónk, cs.mate és DanielMurphy egy napon belül két pókeres írást küldött - a mai, egyesített posztot nekik köszönhetitek. -Szevasz Ferikém, de rég találkoztunk. Mi a helyzet, asszonnyal jól megvagytok? -Vagyogatunk, persze.…..
Maxim_Isayev 2010.02.09 12:49:19
@jah-man: Gyííháá

Tetszőleges nick-el béranyázást vállalok!
  Hácsé interjúja Meszliner Szabinával már publikálása előtt is klasszikus volt - nem csoda hát, hogy Professor Pizka - régi olvasónk - úgy gondolta, folytatja. A Playmate-ek és szépségversenyzők gyári tartozéka. A szerepe az, hogy a kislányát a lehető legkevesebb…..
Maxim_Isayev 2010.01.22 14:17:58
@Krisztinca:
Óh, bassza meg micsoda szar élet. A kislányt tudom sajnálni, anyát nem.
Maradunk az oktatásnál: Tromb - ahogy fogalmazott - otthon kornyadozott, dögrováson volt, úgyhogy felelevenített ifjúkori emlékeit írásba is öntötte. A középiskolai tanműhelyek kihalófélben lévő példánya a modorosság fáradhatatlan képviselője. Megjelenése, nyelvi…..
Maxim_Isayev 2009.10.21 22:10:06
@vasziljevics: Minket csúnyán lebasztak ha sublernek hívtuk.

A poénkodásnál csak az volt a rosszabb ha valamit kurvára hivatalosan akartak mondani. Az egyik szakoktatónk (fémipar) minden hétfőn munkavédelmi oktatás tartott, ami nem a baleseti helyzetek bemutatásából, hanem diktálásból állt. Minden előadás címe így nézett ki:
- Fúrás közben előfordulható baleseti veszélyek - azmifasz, hogy előfordulható?
A vége meg: A közlekedési szabályok fokozott betartása az üzem területén belül és kívül is kötelező.
A munkavédelmi oktatás anyagát megértettem, munkám annak figyelembevételével végzem.
Dátum, aláírás.
Rémes.
Másik szakoktatónk (elektronika):
...és amennyiben mód és lehetőség van rá...
ezt legalább naponta egyszer.

Fémipar, párbeszéd:
Az oktatónak fusiztunk, szőlőprést készítettünk. Csőből akarta készíteni a prés lábát, de a raktárban csak U-vas volt.
Raktáros: Sanyi bazmeg, jó lesz az U-vasból is, nem mindegy hogy' néz ki?
Sanyi: Ha neked mindegy, mér' nem vettél el púpos nőt? Annak is van pinája!

Hétvégén ha a helyi gimiben bál volt akkor a mi iskolánk tanárai is 'felügyeltek' a helyszínen.
Hétfőn párbeszéd:
Oktató: Konrád fiam bazmeg, szombaton megint felvetted a gömbölyütalpu cipőt, mi?
Konrád: Ááá, azt sem tudom miről beszél.
Oktató: Nem, baszod? A művház előtt a kutyák nyalogatták a szád szélit az árokparton, úgy be voltál baszva! Ipari tanulóhoz méltó viselkedés ez?
Modorosblog A munkahelyi udvarló 2009.10.20 10:18:00
A modoros kollégákkal és az aranyos srácokkal kapcsolatban is előjött már ez a típus, de szerintem több figyelmet érdemelnének. Az önismétlésért, átfedésekért elnézést kérek: én még nem unom :-)) Természetesen mindannyian tudnánk a saját környezetünkből legalább…..
Modorosblog Menzán: Az ebéd 1989 2009.10.19 11:54:00
-No kedves csimótáim, mindenkinek megvan a párja? Akkor most az ebédesekkel, napközisekkel levonulunk az aulába szépen, libasorban. Hazemenősök is felállnak, viszontlátásra! -Víííszóóntláátáásra! -Sorakozó, harmadik cé! Indulás, Jokonicsy sem izeg-mozog, igazodik…..
Maxim_Isayev 2009.10.20 07:25:54
@F.house: Vidi? Kalandtúra és időutazás? Minden paníros cuccnak ugyanolyan íze van mert mindet ugyanabban az olajban sütik. Bármit eszel, hasmenésre számíts. Csak nem a hárombetűs IT szolgáltatónál szaggatod az istrángot?

Háromszögletű alutálcával faszán lehetett a kolesz folyosóján frizbizni. Néhány ablakot kitörtünk így. Sárga 3 - 5 decis műanyag pohár? A konyhások csak addig mosták ki ameddig az ujjuk beért, így a reggeli tea alatt lehetett látni az előző napi kakaó maradékát.
A kajajegy kis színes fecni a cég bélyegzőjével és halvány dátumbélyegzővel.. Mindig volt belőle maradék amit otthon anyukám vasalójával újítottam fel, így ha valami jó kaja volt simán lehetett repetázni.
Maxim_Isayev 2009.10.20 18:02:42
@Kisandie: Na tényleg a rizskokk az tipikus menzakaja volt az ehetőbb fajtából.
Reggelire vagy vacsorára főtt krinolin, folyósra (!) higított mustárral. Az de gusztustalan volt! Meg tarhonya AKA sörét minden mócsinghoz univerzális köretként. A marhahús valószínűleg kényszervágásból vagy végelgyengülésben elhullott állatból származott, olyan száraz és rágós volt mintha bakancstalpat sütöttek volna.
Maxim_Isayev 2009.10.20 18:08:35
@bej Kutyej: Hát igen, a finomfőzelék überszar kaja volt. Koleszban a pénteki vacsora azért volt jó, mert hideg kaját (konzerv: májkrém vagy gyíkhús = vagdalthús) adtak. Azt legalább nem tudták elbaszni. Máig őrzök egy májkrémet, itt van az asztalomon enyhén púpos doboz, asszongya: SERTÉSMÁJKRÉM, ára 6,60 Ft lejárati dátum a dobozba ütve: 81 06 Szerintetek?