Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beetlejuice

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ja, és még Kafka is eszembe jutott, Coetzee-n keresztül, Michael K élete és kora, de címbe ennyi manapság már nem zsúfolható bele, bezzeg néhány száz évvel ezelőtt! Szóval egy kis irodalmibb kurvaanyázás jönne, de előtte fohászkodjunk egyet Balog tiszteletessel: „A…..
Beetlejuice 2012.06.30 11:36:45
@nandras01: Odamesz, bedobsz 500 forintot a kozeterulet hasznalataert a kozosbe, es aztan valaki vasarol belole egy Rolls Royce-ot maganak, majd egy park (kozterulet) kozepen leparkol vele. Ehhez, hogy nincs kozod? Pont errol szol a cikk... az egesz jelenseg tunete ez...
törökgáborelemez 431. Új nap 2012.01.20 01:00:00
A kockázati felár csökkenése és a forint árfolyamának erősödése egyaránt azt jelzi, hogy a világ a magyar kormány alkalmazkodását olvassa ki az elmúlt napok történéseiből. Lesz megállapodás az IMF-EU párossal, mert az Orbán-kormány végül mégis beadja a derekát, és…..
Beetlejuice 2012.01.20 10:29:39
@konrada: Gondolom etolóligát akartál írni etimológia helyett az okoskodásodban. Illetve Svájc, Svédország, Dánia, Hollandia, Luxemburg, Norvégia vs. Németország (WWII), SZU stb. Egyébként bazi jó teória.
A bírálatok elfogadása, sőt az önkorrekció is szerves része a politikának. Sajnos azonban úgy tűnik, nem a Fidesz felfogásában. Az elmúlt napokban egy újabb határt léptek át. A Véleményvezér úgy érzékeli, hogy a magyar kormány az elmúlt napokban igen zavartnak tűnik:…..
A Consumer Reports kipróbál mindent, amit lehet, hiszen ez a dolga, aztán ítéletet mond, mert ez is a dolga: az amerikai vásárlók odafigyelnek rá, és vásárlás előtt megnézik, mint mondott az intézet a kinézett termékre (most tekintsünk el attól, hogy az iPhone 4-et a legjobb…..
Beetlejuice 2011.04.06 13:02:49
@az igazi Sipi: Nekem van egy desktop PC-m, egy notim, egy androidos telefonom es egy ipad-em, most legalabb azt is tudom, hogy lama es / vagy sznob vagyok... :)
Beetlejuice 2011.04.06 13:19:59
@az igazi Sipi: 'van hozza fullhd monitor, g25 racing wheel, 5.1 headset es 5.1 speaker set, tvtuner, eppen csak az usbs kenyeztetorobot hianyzik belole - szegeny csaladbol jovok, kemeny meloval kapaszkodtam fel, nalunk nem szokas mindenfele szirszart osszevasarolgatni csak azert, mert... mert.. mert..'

Kommentljam, vagy erted mire gondolok?

1000 evig el tudnek elni egy ipad nelkul, de szerintem te is racing wheel nelkul... ilyen dolog ez...
Beetlejuice 2011.04.06 13:33:57
@az igazi Sipi: Ha az ar teljesitmeny aranyt nezzuk, akkor mindenki hulye sznob, aki Suzuki Swiftet vesz, egy 20 eves Trabi helyett.

Azert mert valaki megengedheti maganak, hogy az ar / teljesitmeny aranyt kevesbe nezze, mint te, az meg nem jelenti azt, hogy hulye / sznob.

Hidd el vannak emberek a vilagon, akik ha hallanak a PC-d kiepitettseget, azt gondolnak, hogy elborult konzumidiota vagy....
Tavaly nyár óta kering makacsul az a Fidesz-ötlet, hogy ők bizony bevezetik a "hamburgeradót". A javaslat úgy néz ki, hogy bekerül a "nagy kora tavaszi reformcsomagba", bár lehet, hogy március 15-ig sem sikerül bejelentenie a részleteket Orbánnak... A múlt heti…..
Beetlejuice 2011.02.16 11:55:09
@Zozi79: Ja igen, mert a 300 forintos (egészen minimális) vizitdíj az ördögtől való volt, és akkor még egy népszavazás sem volt nagy ár azért, hogy keresztbe tehessünk, de most hirtelen kötözködés, ha a lenyulást annak nevezzük ami. Kell a lé, az embereketől nem veszünk el pénzt... hát itt vannak azok az állatok akik kólat isznak... na majd tőlük...

Egyébként szerintem az ötlet jó... más kérdés, hogy az implementáció tuti nem lesz igazságos... Mindenestre még mindig jobb ötlet, mint a 16% százalékos adókulcs volt...
Beetlejuice 2011.02.16 11:58:11
@safranek: ize... az egy teljesen ártalmatlan, természetben is elfőrduló anyag (lásd brokkoli) + só
Konzervatórium Oszoljanak! 2009.01.27 17:34:00
A Fidesz kezdeményezi a parlament feloszlatását és az új választásokat - szól a nap híre.Mivel most mindenki ezen fog rugózni, kérődzni, rágódni, dobálják ide-oda, ízlelgetik, elemezgetik, nézegetik és kóstolgatják, ezért mi most rövidek és tömörek leszünk. Tehát. 1.…..
Beetlejuice 2009.01.27 20:39:55
@Mihala: Na az ilyen en elmentem, ti meg loserek vagytok okostonikat birom... mi a feneert nem a kolbaszbol font keritest ragcsalod, ahelyett hogy itt osztod az eszt. Neked ott jo? Kiraly! Nekunk is kicsit kevesbe rossz itt nelkuled...

Ami meg a topicot illeti, en Lord Valdezzel ertek egyet. Konyorgom jojjenek Vityuek, mert mar kaparom magam a sok demagogiatol! Nyerjenek, dontsek meg, hozzak rendbe, ha ugyis szar az egesz legalabb kis nyugalmam legyen...
Vannak, akik szeretik a csapvizet, esetleg az ásványvizekben nem bízván szívesebben fogyasztják a hagyományos, vezetékből folyó vizet. Azonban nem mindenhol tehetik meg, hogy egy ebéd elfogyasztása után kedvenc italukkal öblítsék le a napi menüt. Lenti levél íróját a jelenleg…..