Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Minerva89

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kakukk akcióba lendül és befészkelElérkezett az ideje, hogy lerántsuk a leplet Zeusz és Héra házasságának igaz történetéről. Megdöbbentő részletek! Csak itt, csak most, csak nektek. Zeusz a kakukk-hadművelet közben elfoglalja megfigyelőállását.Kezdetben vala egy közös…..
Minerva89 2009.09.03 19:17:16
@Gloria Mundi: Nem a természetes humorral van bajom, elolvastam a korábbi posztokat is és igazán szellemesek voltak. Csak írj természetesen! Szóval tényleg nem leszólni akartam a blogot.
GT nehezményezi, hogy hiába szeretett volna sztereó rádiós telefont venni, sem a szolgáltató, sem a gyártó oldalán nem talált erre vonatkozó egyértelmű információt. Végül megvette és persze nem azt kapta, mint amire számított. Nem nagy dologról van szó, mindössze egy alsó…..
id. Homár jelenti az utakról, hogy állítólag a mobiltelefonos autópályaizé vásárlása műszaki okok miatt nem lehetséges. Hivatalosan is elkezdődött a vakáció, vagy a napfoltok zavarják. Úgyhogy aki most indul, kénytelen lesz benzinkúton sorban állni...
Minerva89 2009.06.26 14:24:46
@Rosszindulatú Vászka: Nem a netesre tesznek kényelmi díjat, hanem a benzinkutasra kényelmetlenségi kedvezményt! Így mindjárt szebb a sünike fekvése...
Azt ugye nem tudjuk, hogy Ádám lopja-e a kábeltévét, vagy nem, de abban egészen biztosak vagyunk, hogy egy szolgáltató nem kommunikálhat olyen portásstílusban az ügyfeleivel, ahogy a győri ViDaNet Zrt. teszi. Azaz megteheti, mint látjuk, de legalább több ezren vagy tízezren…..
Kicsit mintha túlreagálta volna a Volán a lenti esetet. Az utas nem talált egy igazolást, amit később határidőn belül bemutatott, sőt a pofátlan plusz díjakat is befizette, majd megnyugodott, de hiába: 15 hónappal az eset után a lakásán jelentek meg a kedvesen kigyúrt behajtó…..
Az e-felvételi szervere annyira korszerű, hogy miután döntő pillanatokban, a június 3-ai beadási határidő előtt, lefagyott, a következő hibaüzenettel riogatta a leendő diákokat: A rendszer átmenetileg nem elérhető. Az e-felvételi rendszer a ponthatárok megállapításáig és…..
Minerva89 2009.06.04 11:56:35
@Tünci23: A hitelesítő adatlapot lehet helyettesíteni ügyfélkapun keresztül (ami később is jól jöhet még), sőt, érdemes is! Nekem tavaly a posta sikeresen elhagyta az ajánlottként feladott adatlapot, és határidő után rohangászhattam ügyfélkapu azonosítóért.

Papíralapú felvételivel meg csak az a baj, mint fent említettem: trehány a posta.
Ha egy olyan leányzóval találkozik, aki megdobogtatja a szívét, esetleg pusztán fizikai vonzalomlép fel irányába, első kérdése a következő: Ne haragudj, te zsidó vagy?! A kép innen Hali! :)  Először a könyvvel találkoztam, utána gondoltam, hogy felkukkantok a blogra…..
Sz. József tajtékzik, szegény Naiv Ügyfél a Nordtelekom ADSL-ére szavazott, aztán csúnyán rajtavesztett. A mérleg: az utóbbi 3 hónapból úgy 10 napig működött a szolgáltatás, a többin szívatták, majd az egész végén természetesen neki kéne egy rakás pénzt fizetnie. Levél…..
T. bevédte a Spar törpcsalással vádolt pénztárosait, szerinte a dolgozók csak sokat vásároltak a saját boltjukban, így jutottak a vásárlók előtt számolgatott törpökhöz. Mint a Spar egyik áruház vezetője szeretnék néhány információt névtelenül megosztani veled, amennyiben…..
Ugyan nem szigorúan fogyasztáshoz kapcsolódik, de backdoor kommunikációilag kifejlett példánnyal állunk szemben. Sixxtől kaptuk ezt a mókás párbeszédet, ami egy tojásdobáló tinédzser, a tojásdobált autós és vélhetőleg a tinédzser anyukája között kommunikálódott...
Igazából drámai szoborcsoportot kéne önteni a jelenetből, amikor a Naiv Állampolgár éppen elhozná a vámhivatalból jogos tulajdonát, de nem teheti, mert a kapu elé valamikor murvát hordtak, hogy egyszer járdaalap legyen belőle, de aztán elfogyott a hit, az erő elszállt a…..
Minerva89 2009.04.29 08:02:29
@staropramen: ottfelejtették :-)

Van úgy, hogy egy bonyolultabb ügyben az ügyfélszolgálatossal nehéz eljutni a megoldásig, mire minden részletet és adatot tisztázunk, de Maci most rendesen beletenyerelt. Egy egyszerűnek tűnő lakcímváltozás és csekküldés jutott el odáig, hogy begépelje nekünk a teljes…..
Minerva89 2009.04.27 12:08:59
@www.bolhaplaza.hu: Tuti módszerem van upc-nél. Szolgáltatásukról való lemondási céllal a büdös életbe nem kapsz kezelőt, de ha ravaszul új ügyfélnek teteted magad, azonnal élő embert találsz, és már mondhatod is a reklaméciód. Sok sikert.
Óvatos duhaj lett a Homár vissza-visszatérő sztárteása, Kozsó. Egyfelől elárulja az étlapon, hogy az ő teázójában találhatók a világ legdrágább kannái, másfelől annyira megijed önnön bátorságától, hogy azonnal bumfordi lopásgátlót erősít a hírbe hozott kannákra.…..