Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alfás

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Ferrari 458 Italia azonban felette áll a szabályoknak, felette áll a gazdagságnak, talán felette áll az irigységnek is. Egyszerűen csak egy minden ízében csodás tárgy, ami – mivel ilyen csodás tárgyat komoly munka elkészíteni – történetesen elég sokba is kerül.…..
Belsőség Autók és gengszterek 2010.01.19 16:16:00
Amerika, 1932. A Ford Motor Company piacra dobja az első, megfizethető V8-as motorral szerelt autót (Ford B vagy Ford V8), amely azonnal nagy siker. Autóbuzik léteztek már akkoriban is és a nyolchengeres, 3.6 literes Flathead V8 65 lóereje nem számított kevésnek. Mellékszál, hogy a…..
alfás 2010.01.19 20:59:56
Ajtók előtt, ajtó mögött Botó Ádám, a találkozó szervezője Mai történetünk úgy kezdődött, hogy Botó úr megvette élete első Audiját. Továbbmennék, ez az Audi egyben Botó úr első saját autója. Vagy jót, vagy semmit, nem igaz? Javasolnám, hogy Botó urat innentől kezdve…..
Autófília Megettük a jövőnket! 2009.09.29 10:00:00
Ezt a fájdalmas kijelentést egy autófinanszírozásra szakosodott bank alkalmazottjától hallottam. A kijelentés ráadásul nem most hangzott el, hanem már pár évvel ezelőtt. A helyzetet reálisan látó szakemberek már akkor tudták, hogy válság nélkül is hamarosan reformra lesz…..
Szemelvény a belső levelezőlistából: Tárgy: Pistának, szeretettel Feladó: Zoltán Tóth Dátum: 10:46Schumacher feszülős polóban promózza a Ferrari 458 Italiát. Tárgy: Re: Pistának, szeretettel Feladó: omm Dátum: 11:43Szájbak*rtan jól néz ki.És nem csak az. Gyönyörűen…..
Belsőség Húsz év trágyadombja 2009.08.28 07:00:00
Akárhogy is nézzük, a szerkesztőségben én kezdtem legkorábban az autótesztelést, pontosan húsz éve. Bizony furcsa látni, hogy azoknak az autóknak a többsége, amiknek pezsgős-puccos-sokcsillagos szállodás bemutatóján ott voltam egykor, mára csoffadt ócskasággá degradálódott.…..
Eljött az ideje, eladó a Camry. Ütött-kopott, de végtelenül jószándékú és megbízható, igaz barát. Sírva és nem szívesen engedjük el. Kicsit több, mint egy éve vettük, volt róla teszt, vettünk rá gumit. Egyszer elromlott a termosztátja. Kiszereltettem belőle egy rakás…..
Emlékeznek még tán, nem is olyan régen történt, hogy ellopták Robertó Honda CR-V-jét a házuk előtt, korán reggel, a térfigyelő kamera alól. Nincs is ebben semmi különös, Budapesten reggelente többen is ébrednek úgy, hogy aznap nem autóval indulnak a munkahelyükre, bár ekkor…..
A roncsautó program ötlete eleve úgy nézett ki, hogy az állami támogatás nagyjából 250 ezer forintra tervezett összege mellé az importőrök, gyártók is engednek az árból ugyanennyit. Az állam már döntött: nem kívánja felpörgetni ezt a hörögve haldokló ágazatot, és eddig…..
Sajtóközlemény Zörög a haraszt 2009.03.31 12:50:00
Kezdődik? A „Reményeink szerint...” soha nem jelent jót. Véleményük mai cikkünkről. SAJTÓKÖZLEMÉNY A CSIKI-BEGE CÉGCSOPORT AUTÓS CÉGEINEK CSŐDVÉDELMÉRŐL A Csiki-Bege Cégcsoport autós cégei (Csiki-Bege Kereskedelmi Kft., Csiki-Bege Autoplaza Kereskedelmi Kft.,…..
alfás 2009.03.31 16:53:02
Van-e Kínában karácsony? Állítanak-e fenyőfát? Éneklik-e, hogy ó Tannenbaum? És öreg kung fu-mester szakálla van-e a Mikulásnak, vagy náluk is Jézuska jön, és csak mandarinillat marad utána? És tényleg: ismerik-e arrafelé a Minit? A kínai télapós szokásokról keveset…..