Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nomaad

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
14:15 Bendével az irodájában éppen a Hotel Daniaban készült videót nézzük, amikor Vályi Pista nevét írja ki a telefonom: Történelmi pillanat, a Ponty és a csapat megérkeztek Viszre. Öröm, eufória és könnyek. Margó, Karesz felesége pityereg a megkönnyebbültségtől, közben meg sem áll, mert gigantikus…..
Tegnapi beharangozó posztunk kérdése következik:Tudvalevő, hogy Csikós és Bende részt vettek életük kirándulásán, Angliában. Négy nap alatt a crova-készlet Pege Aladárja, a szerkesztőségi patina őrzője, Csikós, 4141 fotót készített. Igen, annyit. Tippelje meg, hány bájtot…..
nomaad 2009.10.09 17:33:50
Belsőség Vissza a gyerekkorba 2009.06.24 15:14:00
Nyolc-kilenc éves lehettem, amikor először játszottam Csabi barátomnál, a panelház kilencedik emeletén azzal, amit mai magyar definíciójával élve vájatkormányzásos autópályának hívunk. Nem hinném, hogy akad olvasóink közül, aki nem ismerné az egyes elemekből összerakott, 12…..
nomaad 2009.06.25 19:43:31
@gábornok: cucumber = uborka. De elsőre nagyot nyerítettem a kifejezésen. :):):)
@Mammut8: Ezek szerint te még nem játszottál ilyennel. emlékeim szerint nem kis technika is kell hozzá, hogy gyors legyél. Pl. kanyarban nyomsz egy "kövér gázt" és kész a piruett, a "vasat" meg összesepred a pálya mellől. :)