Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyabonyi

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lakásban van egy raklapnyi informatikai eszköz, tv, számítógép, okostelefon, laptop, netán tablet is. És WiFi. A tv meg vagy smart, vagy nem. Ja és van digitális videorecorder is. Mert a dvr jó. És van külső winchester, meg esetleg egy a dvr előtt beszerzett felvevő (video, vagy…..
Ismét egy másik világba tévedtem egy este erejéig, kiléptem a mátrixból vagy éppen nyakig bele. Nem vagyunk egy társaság ezekkel a borokkal: ők mások poharához szoktak, én másféle palackok közt érzem magam otthon. A házigazda sem ilyeneket szokott inni a vasárnapi ebédhez,…..
Nívó Van élet a Malév után? 2012.02.07 08:47:00
Ha valaki arra vár, hogy én is elsiratom a Malévot, az rossz posztot olvas. Szerintem a Malév bedőlésével olyan távlatok nyílnak meg, melyekről eddig nem is álmodtunk! Ez nem egy klasszikus bejegyzés lesz, inkább gondolatok, melyeket a pénteken becsődölt cég köt össze. ...Kezdjük…..
gyabonyi 2012.02.07 18:07:16
@Dövan: Krakkóban élek egy ideje, és remélem összejön a Ryanair KRK-BUD. A magam részéröl inkább check-innel együtt másfél óra a repülön mint 7 óra buszon. Autóval az 5 óra eddig csak szirénázó mentövel jött össze a távon. Ha nincs csomagom nem is drágább mint a busz. Rendszeres hétvégi hazaruccanásokra akár bérletet is vennék.
gyabonyi 2012.02.07 18:13:22
@bigfater: utánna számoltál már mennyi lenne ha a MALÉV-ba tolt évi X milliárdot csak úgy szétosztották volna a "pár száz" család között?

Igaz nem csak pár száz család érintett, de lehet nem véletlen hogy senkinek se kellet a MALÉV.
Az év végén, ahogy az már menetrendszerűen lenni szokott, nem maradhatnak el a szokásos szerzői toplisták. A blogoszféra számtalan szereplője él a visszatekintésnek ezzel a módozatával, még ha különböző irányból közelítenek is a kérdéshez. Az egyik tipikusnak…..
Modorosblog Nem vágysz vissza? 2012.01.02 06:00:00
-Mióta is vagy újra itthon? De kemény, mintha csak most lett volna... és nem vágysz vissza néha, legalább egy kicsit is? Azért nagyon bátor vagy hallod, hogy a biztos állás meg egzisztencia után ide haza mertél jönni a bizonytalanságba, pedig már akkor is figyelmeztettünk... látod,…..
gyabonyi 2012.01.02 12:55:50
@Kurtz ezredes: A zinternetes forradalom szép is jó is, de a spam az bizony nem.
Őszintén szólva nem vagyok oda a bozsolé, de most úgy esett, hogy premier előtti este itthon várt egy igazi a Borkorzó jóvoltából. Hanem akkor már úgy illik, hogy ne tartogassam itt potyára, hanem a premier napjára, azaz november harmadik csütörtökére kóstoljam meg és posztoljam…..
Subba Eközben a Köky Terminálon 2011.10.17 11:27:00
Bravó bazmeg, bravó!! Egy ugyanekkora szarrakás az egész ország, kezdjétek ti is ezzel a gondolattal a hetet!   Kyki, mi? VIA..
gyabonyi 2011.10.17 19:39:06
@Blogerovac: nem tök mindegy ki tervezte, kivitelezte? Budapest ill. BKV fizette és vette át...
gyabonyi 2011.10.17 19:45:37
@gyabonyi: avagy ha így érthetöbb, a "komplexum" az adófizetök pénzébōl lett olyan amilyen. A szökökút speciel nem - magán befeltetés, khm, khm, de aki ezt átvette az adófizetök részéröl, az csak fūrödjön benne.
Google, Apple, Facebook az informatikai óriások triumvirátusa. Mit kell tudnod, hogy munkát kapj náluk?A terület virágzik, nem véletlen, hogy minden negyedik szakmabeli fiatal álma, hogy a Google-nál dolgozzon. Íme, néhány tény és egy kis segítség, az önéletrajz…..
Kocsiddal mi a pálya? Azt is fogadjunk, hogy hitelre vetted, mi? Ááá, hát igen. Abból lehet, hogy még időben ki kellett volna szállni, nem? Tudod, az autóval úgy vagyok, hogy akinek nem munkavégzésre kell a kocsi, az nem normális, ha képes eladósodni érte. Mi? Ne…..
Sorozatunkban a gyík után a sünt mutatjuk be, amely azért hasznos, mert megeszi a káros rovarokat. Ezért még azt is elnézzük neki, hogy ezzel együtt sok hasznos állatot is elfogyaszt. Gyerekkoromban még sündisznónak neveztük, de ez az elnevezés nem tudományos (vö.…..
Amíg összeszedem a gondolataimat a hét végén kipróbált új MacBook Air gépekről, addig is merengjünk el egy pillanatra a mai híren, miszerint a Google végre piacra dobja saját Chrome operációs rendszerével ellátott "smartbookjait".A híresztelés szerint már ebben a…..
gyabonyi 2010.11.06 19:01:42
@- Rendi -: Nezd meg magad, mindketto open source.
A héten kezdi el befrissíteni a Gmail-fiókokat a Google a "Priority Inbox"-szal. (update: A Google közben elkezdte frissíteni a magyar nyelvű Gmail-fiókokat is. Magyarul a "Fontos levelek" nevet kapta a funkció.)A Priority Inbox nem más, mint egy olyan ajánlórendszer,…..
Most érett be igazán a három évvel ezelőtti GrandCentral-felvásárlás. A Google tegnap jelentette be, hogy a Gmailbe integrált VoIP-telefonnal immár ingyenesen hívhatunk amerikai és kanadai mobilszámokat. Ha jól látom, a Voice ezen verziója nem csak az amerikaiak számára érhető…..
Nagyobb térképre váltás Ha nem tudnánk, hogy igaz. Legalábbis hiteles szemtanúk szerint. Brit-Kolumbia tartományban, egy Boston Bar nevű helyen forgatták. Az Alexander-alagútban. 1. főút, két és fél órára Vancouvertől. Két hét alatt készült el és talán nem túlzás azt…..
gyabonyi 2010.05.31 17:32:45
OFF

@Petyat: Vehetne nemi savszelesegget is an Index a zindavideiohoz, kulfoldrol hasznalhatatlan, pedig 200 mbs mogott ulok.

ON
Jó egy éve már egyszer pletykálták, hogy hamarosan elérhető lesz a YouTube magyar nyelvi verziója is. A frissítés végül mostanában történt meg. Újabban tehát magyarul is elérhető a magyarok egyik legkedveltebb webszájtja. Igaz, a nyitólapján még nem magyarok által nézett és…..
Egy hete már megírtam első benyomásaimat az újonnan beszerzett HTC Desire-ról. Azonban szükség volt még egy hétre, hogy részletesebb és biztosabb tapasztalatokkal rendelkezzek új okostelefonomról. Nézzük akkor, hogy mik voltak a szempontok. És miért döntenek a geekek egymás után…..
Nos tehát, pénteken reggel 10 órakor átvettem a HTC Desire-t az MGSM-nél. Gondoltam, leírom az első benyomásokat, és majd jövő hét elején jön egy átfogó teszt. Akár több postban. Nem fogok köntörfalazni: a HTC Desire minden bizonnyal az egyik legjobb, ha nem a legjobb…..
gyabonyi 2010.04.14 10:19:43
@flugi_: megegy apro korrekcio: az OS-X grafikus rendszere nem X alapu.
Az elmúlt napokban számtalan embert hallgattam végig, és számtalan kommentet, cikket olvastam el a Nexus One vs. iPhone témában. Kiindulópontom az volt, hogy másfél év várakozás, hezitálás, latolgatás után végre döntésre fogok jutni, és megvásárolom az egyik telefont. Nem…..