Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Megnevezhetetlen

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Az érintett tiltakozása esetén az ingatlan hirdetésének további megjelenítése, személyes adatok kezelése a honlapon adatvédelmi szempontból nem jogszerű. Ezen módszert nem lehet szankcióként alkalmazni a követelés behajtása érdekében" - áll az adatvédelmi biztosnak…..
Subba How Bizarre! 2010.02.03 20:21:00
Február másodikán rövid betegség után meghalt Pauly Fuemana, az egyslágeres OMC énekese. Ez a jolly kis nóta másfél millió dollárt hozott neki, amit hála az égnek az utolsó fillérig el is vert. Nyugodj békében Pauly!  Szorgalmasabbaknak plusz videó: ..
Udo Kier úgy néz ki mint egy angol komornyik akinek Clive Owen egy répát dugott a seggébe és ettől olyan gülü a szeme. A kis Udo szerencsés körülmények között született, mivel a születése után nem sokkal lebombázták a kórházat. Gyerekkora az NSZK gazdasági csodájának…..
Úgy tűnik, mostanra tényleg végetért az utóbbi másfél évtized legelviselhetetlenebb testvérpárjának a története. Egy ideig úgy tűnt, hogy az oasises Liam Gallagher talán egyedül vinné tovább az Oasis nevet, de most a hallgatást megtörve kiderült, hogy szó sincs Noel nélküli…..
Kérdezi P. Péter, a válasza meg                 Cybere Figyelmeztetném kedves levélírónkat, hogy Guantanamót még nem csukták be...
Ma szánalmas toplistával lepem meg olvasóimat, hogy megmutassam én is tudok ám ilyet!:) Minden idők 3 legszánalmasabb karácsonyi filmjét mutatom be. Nem mondom, hogy vita nem lesz rajta, de tudjátok minden lista szubjektív.3. Szörnyecskék 1984Ki volt az a hülye , aki anno nem volt oda…..