Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Captain29

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magukra maradtak az igazi liberálisok. Politikai árvák lettek, mivel nincs ma Magyarországon igazi liberális párt. Csak a szocializmus ölelésében vergődő. Vagy az sem. Súlyos továbbá a magyar liberalizmus múltja is. SZDSZ, ugye. Az egykori árvák Bajnai körül gyülekeznek. Hogy…..
Ilyen se volt még, Index.hu főoldalon vagyok az előző bejegyzésemmel. Mi az első gondolatom? De örülök, mert izgalmas. Mi a második gondolatom? Nem szabad kommenteket olvasnom :)..
  Fogunk-e valaha így teljes életet élni?..
Captain29 2012.01.14 09:19:39
Megállapításom szerint a Bloggerség önmagában jó dolog, de maga a Blogger társadalom és ezen belül a MelegBlogger réteg egy elszigetelt, sok esetben magának való társaság: Akik mindannyian felvesznek egy álcát, egy stílust, amin keresztül kommunikálnak az emberekkel, és végül…..
Captain29 2011.11.29 15:23:48
Tényleg régen írtál, vagy csak én olvaslak ritkán, de kevés jobb írásra emlékszem ennél. És nem csak azért, mert részenként fedi az én véleményemet is, hanem azért, mert volt benne egyfajta lendület, törődés, érződik, hogy aggaszt a probléma és szeretnél tenni ellene... that's the spirit, boy ;)

Én írtam nemrég egy postot a bloggerekről. Aztán egy bejegyzésre redukáltam. Majd töröltem. Magam sem tudom, miért.

979 is említette ezt egy bejegyzésében (itt:
solinthar.freeblog.hu/archives/2011/08/30/Indul_az_5_evad/), amikor az alkotmány vitája során elkészült a Nyilatkozat, azt úgy kommunikálta a média, mint a magyar meleg blogger közösség termékét. Én szívesen használtam ezt a kifejezést, hittem, hogy lehet, hogy van ilyen. De talán igaza van 979-nek , amikor azt írja, hogy talán már akkor sem volt.

Mikor én elkezdtem blogolni, eleinte furcsán, majd nagyon jól éreztem magamat ebben a körben. De ahogy minden társaság, ez is fejlődik: mi tart minket össze tulajdonképpen? A melegségen és az íráson kívül semmi... ha csak a melegségre alapozva szeretnénk létrehozni egy közösséget, akkor az nem sokra menne... kell valami több, közös cél, közös érdeklődés, egymás tisztelete és elismerése, lehetőleg az egymás háta mögötti machinálás mellőzése... persze, szervezhetünk blogtalikat, de el fogunk jutni (és talán már el is jutottunk) arra a szintre, hogy széttördezünk. Én nem fogok elmenni az XY által szervezett talira, mert rohadtul nem vagyok kíváncsi XY-ra meg a haverjaira. Ő meg arra nem fog eljönni, amit én szervezek, mert ő meg rám meg az én haverjaimra nem kíváncsi. Ez sajnos így megy, az első benyomások már elhalványultak, jobban megismertük, kiismertük egymást. Mindenki tudja, nagyjából kitől mire számíthat, kivel jön ki jól, és kivel nem.

Ez velem sincs másképp, nálam is van "rangsor", vannak, akiket kedvelek, vannak, akikkel szemben tartózkodóan jóindulatú vagyok és vannak, akiket kimondottan nem kedvelek. És ez így természetes. Nem fogom megjátszani magamat, és ezt másoktól sem várom el.

Mélységesen megvetem azokat a bloggereket, akik számára nem szól másról a világ, mint a pasikról, a szopásokról, a randikról és a dugásokról - nameg ezek leírásáról, amihez a többi királylány meg készségesen tapsol. Számomra a blog mindig is egyfajta... ok, lehet ez erős szó, de küldetés volt, egy felület, ahol sok embert meg tudok szólítani, és el tudom mondani, amit érdemesnek tartok arra, hogy többen is meghallják. A mondanivaló élethelyzettől, életkortól és tapasztalattól függően változhat, de a cél változatlan: értéket adni, értéket teremteni, közösséges, vitát generálni.

És igen, sajnos én is érzek egyfajta szétesés, lecsúszást, minőségvesztést a melegblogok kis világában. Nem jönnek újak. Hiányzik a "friss vér". Reméljük a legjobbakat ;)

(btw: a GayTalk kapcsán nekem legalábbis világossá vált, hogy ami mindenkié, az igazából senkié sem. Kétszer fogtunk neki, összesen heten, mindkétszer megálltunk egy idő után. Viszont büszke vagyok rá, hogy sikerült egy olyan helyet teremteni, ahol specifikusan a fiatal melegek számára írunk, hogy ne google-ról kelljen infot összehalászni. Talán ismét bele kéne kezdeni? Megint más gárdával? Mindenáron végig kéne vinni? Vagy be kell látni, hogy a GayTalk élettartamát lehet mesterségesen nyújtani, de alapjáraton a 'the bible' nevű formáció sorsára fog jutni? Boh...)

Anyway, ez tényleg egy inspiráló poszt. Nem emlékszem, mikor írtam utoljára ilyen hosszú kommentet. :)
Woof 2011.09.08 14:58:35
Igazi wake-up call volt, amikor a díszvacsora előtt egy hirtelen mozdulattól kettérepedt a nadrágom a seggemen. Fogyókúra ON! És most vehetek egy új öltönyt... pedig a kedvencem volt...
otthon a világ végén napocska 2011.07.05 12:39:00
na, most. már hetek, hónapok, évek óta ilyen kis nyávogások mennek, ez tovább nem mehet. nyet! itt az ideje változtatni, és jó dolgokat is leírni, mert az nem járja, hogy kommentben már az a kérdés: kevin él-e még, bloggerek; és nem pedig az, kevin hányadik hurkát tölti ma,…..
az ezer színű világ Átirat 2011.06.09 23:48:00
 ILLYÉS GYULAÁtirat: Kal  EGY MONDAT A  GYŰLÖLETRŐL                Hol gyűlölet van,        ott gyűlölet van        nemcsak a…..
Captain29 2011.06.14 01:00:53
otthon a világ végén dark 2011.04.30 14:26:00
tök jó volt az elmúlt másfél hónap. nem volt időm faszságokon gondolkodni, mert gyakorlatilag megszakítottam magam a munkában. most is két géppel jöttem haza az irodából abban a reményben, hogy majd megint beletemetkezem a munkába, ha pedig elfogy, gyártok magamnak újat. egy…..
Captain29 2011.05.01 12:00:48
"édes, egyetlen szerelmem! ha ezt olvasod, mindig jusson eszedbe az a csoda, hogy egymáséi vagyunk. örökké szeretni foglak, te vagy az életem. ha vitatkozunk is, édes veled a békülés."2009. március 6-án írtad a ballagási képedre, amit nekem adtál és dedikáltál…..
Másfél hónapos téli álom után frissítették a parlamenti honlapon az "alkotmányozós blogot", mely lassan, de biztosan maga mögé utasítja színvonaltalanságában és abszurditásában a kereskedelmi oldalakon olvasható társait, megszégyenítve fröcsögő…..
Ha a Velvet munkatársa volnék, a mai poszt címe az lenne, hogy "Tabáni István kapcsolata meleg fiúkkal", és főoldalon virítana, közvetlenül az alatt, hogy "Megette a saját lábát a hűtőben rekedt fiú", ó milyen büszke is lehetnék a karrieremre. De így…..
Woof Coming out 2010.11.28 10:19:32
 Tegnap az ebédről hazaérve apa elment még egy buliba a barátaival. Anya megkérdezte nézzük-e együtt az X-faktort. Lementem a nappaliba és már tudtam, hogy beszélgetni fogunk. A tv be sem volt kapcsolva. Anya jó kedvű volt, a szülinapját ünnepeltük korábban. Meggyújtotta az…..
Első ! 2007.10.07 12:06:00
Na, szóval az első.. :)..
Captain29 2010.11.12 09:22:49
Az emberekben annyira könnyű csalódni. Akik túl idősek, vagyis éppen az én korosztályomhoz képest idősebbek, azok teljesen máshogy gondolkodnak, mint akik fiatalabbak. Egyik véglet sem jobb a másiknál. A fiatalabb (-2-4) év, általában felelőtlen, gondolkodásképtelen hosszabb…..
van egy srác. a télen hallottam róla először, amikor kibékültem a pasimmal. kiderült, hogy mikor szüneteltünk, ismerkedtek, de talán kétszer beszéltek msn-en, nem jutottak ennél tovább. elég jóféle, már akkor "rámozdultam". de valami a kezdetektől nem stimmelt vele,…..
Gondoltam összegyűjtöm már az utóbbi két év legnagyobb „pasi-elkergető” mondatait, melyek az én számból hangzottak el meggondolatlanul:D Vannak nonszensz esetek is, de hát ami a szívemen az a számon…:xD Szóval néha kicsúszott pár őszinte és nem kívánt…..
Nem is írtam még le a véleményem a Fidesz 2/3-os győzelméről. Először is gratulálok, de ezt gondolom már párszor Facebook-on is leírtam. Végre talán az egyöntetűség miatt koalíciók és tiszi-toszi bürokráciaerdő nélkül létrejöhetnek olyan döntések, melyek egy az egyben…..