Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vladx

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most hagyjuk a Qualcomm botrányt és annak következményeit, mert nem ez a témánk. Viszont egyre többen hangoztatják, hogy az iPhone-ok kora lejárt. Hogy ma már ugyanolyan tudású telefonokat tudsz venni fele, vagy harmadannyiért más gyártótól, mert ők sokkal kevesebb hasznot tesznek…..
A hang- és videóhívásra használt legnépszerűbb applikációk listája nem túl változatos, általában mindenki Vibert, Messengert, Skype-ot használ itthon, de azért nem csak ezek léteznek, sőt. Persze a napi kapcsolattartásra rendszeresített alkalmazások körét merőben befolyásolja, hogy a legtöbb…..
Egy MTVA-s dolgozó vallott a Bozótharcnak arról, hogy milyen volt a hangulat bent az épületben a hétfői események  alatt. Mivel fél, félti az állását és a megélhetését, az eredeti, hosszabb nyilatkozatát  később visszavonta, mert attól tartott, hogy az alapján felismerhető lehet a személye. Ezért –…..
vladx 2018.12.21 05:28:55
@torró: valamit kurvara be akarsz itt adni és / vagy elszámoltad magad. Az eddigi évi 30 napról évi 50 napra nőtt a túlóra keret. Amit persze önként vállal a dolgozó mert túl sok más lehetősége nincs és ha mázlista akkor három év múlva megkap mint szabadnapot. Ez itt az igazi gáz kedves fityiszfan
Bayani Fanni indokolatlan tangás seggével nyitunk, és Tamás építkezési vállalkozóvá avanzsálásával folytatjuk - hogy egészen pontosan mit akar építeni a homokba ledöfött bambuszcölöpökből, azt innen nem tudom megállapítani, éppúgy lehet csillagvizsgáló, mint rendőrőrs. AlexaSándor majszol egy darab…..
Az Aranyélet második évada nem olyan volt, mint az első. A sok akció, az új történetszálak és a 80-as évekbe visszarévedés nem aratott osztatlan sikert. Így aztán kevesebb akció és több magyar valóság uralja a sorozat harmadik és egyben utolsó évadát...
A két napja közölt fotó készítőjével időközben sikerült személyesen is találkoznunk, így az eset további részleteiről is kérdezhettük. Megtudtuk többek között azt, hogy a házaspár végül szóba állt vele az eset után egy órával.  ..
          Egy személyes élményemet szeretném elmesélni. Egy reggel arra ébredtem, hogy a csuklómon valamilyen duzzanat van. Ahogy nyomkodtam fájt is. Megijedtem és elmentem a háziorvoshoz és kaptam egy beutalót a váci kézsebészetre. Felhívtam őket. Azt mondták, hogy két hét múlva jöjjek, akkora…..
vladx 2018.01.22 19:33:05
@midnightcoder2: én csak azon töprengtem (tudom kicsinyes vagyok és nem látom a nagy képet), hogy ha az a pénz ami belement a senki által nem látogatott stadinokba ahol a falábú fiúk nyomják a műsort, az egészségügybe ment volna, akkor lehet nem nyomná annyira derekam az ágy vasszerkezete, a főnővér kevésbé lenne idegbeteg, netán lenne orvos és igen, talán jutott volna pénz egy vödör diszperzitre is. Ez tény, és csupán annyiba került volna, hogy a prioritásokat máshogy hangolják. Persze ezen kívül is vannak gondok, és nem állítom hogy a szocik nem loptak, de azóta kissé változtak a nagyságrendek. A mostani rendszerben az a különbség, hogy már államilag támogatott a lopás, törvényekkel megtámogatott és néhány nagyságrenddel nagyobb tételekben megy mint anno. Nem tudom emlékszik-e még valaki a Tocsik ügyre. 800 misi volt, abból manapság már egy rendes megvesztegetésre se telne.
Ez van, nincs mit szépíteni a dolgokon, 2017-ben az, amit a TWD a nyolcadik évad premierjében megmutatott, nem sokkal innovatívabb, érdekesebb, modernebb vagy izgalmasabb, mint egy Helyszínelők-epizód, és nagyjából annyira kiszámítható, mint a Zsaruvér, amiben Tom Selleck bajsza mindig a legjobbkor…..
Mielőtt örökbefogadtam, Gitta hivatásos nevelőszülőkkel élt, akikhez rögtön születése után került. Adjunk nekik nevet is, hiszen nagyon fontos szerepet töltöttek be a lányom életében, szerették, vigyáztak rá, szülei helyett szülei voltak, és én ezért egészen komolyan hálás vagyok: legyenek ők…..
Mert hogy mi az, ami eszedbe jut róla, az világos. Először is, hogy halálos betegség (ami nem igaz, lásd alább). Aztán műtét, kemó, sugár, kopasz fej és hányás. Fájdalmak és soványság. Meg hogy mi mindenre mondják, hogy rákkeltő, beleértve mindenféle pszichés okokat.…..
A miniszterelnök fia – hadd tegyük hozzá gyorsan: a protokollszokásokkal tök ellentétesen –, a helyszínen tekintette meg a vb-döntőt, na nem egyedül, az apja társaságában. A tévében mutatták párszor, na nem azért, amiért a köztévé mutogatná (lásd még: tövig nyalás),…..
A lenyűgöző szépségű Bath Anglia dél-nyugati részében fekszik  Bristoltól nem messze . Az egyik legszebb angol város az Avon folyó partján a szigetország egyetlen természetes melegvíz-forrására épült. Több mint 2000 éve várja az utazókat, nyaralni, gyógyulni vágyókat.…..
vladx 2014.03.06 06:37:00
Ha vidéki Anglia, akkor nekem

Malmesbury
en.wikipedia.org/wiki/Malmesbury

vagy Lewes en.wikipedia.org/wiki/Lewes

ezeknek a helyeknek még tényleg olyan a hangulata amiért szeretem Dél-Angliát :)
Ha valakinek hiányzik Matolcsy György és "érdekes" nyilatkozatai, az most megnyugodhat: a magyar tündérmese folytatódik, mégpedig Orbán Viktor tolmácsolásában. Mikor már azt hittük nem jöhet rosszabb a miniszterelnök jobbkezének CNN-nek adott nyilatkozata után, a kormányfő a…..
Csak úgy dübörögnek a régi magyar zenekarok hangmintái az amerikai rappereknél! Ugye van ez a híres Kanye West vs. Omega-ügy, amiről már nem feltétlen szeretnék többet írni (ettől persze még fogunk), illetve szintén egy Presser Gábor-szerzeményt használt fel a Mobb Deep rapduó…..
Nagyvárosban buszvezetőnek lenni a világon sehol sem leányálom. Szidja őket az utas, szinte állandó az ellenőrzés, miközben naponta sok órát kell eltölteni a forgalomban, lehetőleg mindenkire vigyázva. Persze sok kritika is éri őket, gyakran nem is teljesen jogtalanul. Ugyanakkor…..
ByeAlex nemsokára útnak indul Malmőbe az Eurovíziós Dalfesztiválra, előtte azonban feltöltötte legújabb számát, aminek témáját a közönség választotta. "A Nekemte története nagyjából egy évre nyúlik vissza. Akkoriban, a hallgatóim kérésére – és saját gondolatok által…..
Még véletlenül sem lett a Határátkelőből gasztroblog, csupán annyi történt, hogy Sámán (aki eddig két posztot írt, itt és itt olvashatjátok el őket) újabb izgalmas és sajátos megközelítésű írással jelentkezett. Ez sem rövid, de ezt is érdemes elolvasni. A poszt végén…..
A régi nem használható többé, mondják, de azért még kiadnak belőle néhány ezret. A hatóság félrevezeti az autóst. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
India, Újdelhi, Hare Rama Guest House Második nap (2.) 2012. február 18. reggel 8:00   A koldusokat már egy kicsit nehezebben viselem, még ők is érzik, hogy friss hús vagyok. Már nem tör ki a frász, mint annak idején – nem félek, hogy kirabolnak vagy átvernek –,…..
Belülről minden kicsit más, írja mai szerzőnk, István, aki ápolóként dolgozik Ausztriában és úgy látja, hogy sehol még annyi ideges és lelkileg deformált emberrel nem találkozott, mint ott. Az igazság, szokás szerint, valahol az arany középúton lehet. „Sokan próbálnak…..
– Segíts! – Mi baj? – Bántanak. – Ki bánt? – Mások. – Biztos? – Nem biztos. – Hanem akkor ki bánt? – Én magamat? – Kérdezed vagy mondod?– Mondom: én bántom magamat. – És most? – Segíts! – Mi baj? – Bántom magamat. – Miért? – Nem tudom. –…..
Intro Egy frissen csatlakozott olvtársunk, nagygabe nem sokat lacafacázott. Jó civilhez méltóan amit nem tudott megvenni/megtalálni, megcsinálta maga. Ez pedig kéremszépen nem más, mint egy jó kis angol-magyar szótár, ami teljesen jól használható prc és mobipocket olvasása közben. Azaz a Kindle és…..
Töprengtem egy ideig, megjelentessem-e a mai posztot, amiért most mégis itt olvashatjátok ezt a történetet, az az, hogy érzésem szerint egy meglehetősen elterjedt látásmódot jelenít meg. Úgy érzem, a szerzője, Eszter, már eldöntötte, hogy el szeretne menni Magyarországról, abban…..