Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Limonade Joe

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki mindenki harcolt Vietnamban? A vietnami háborút sokan kizárólag a két országrész, illetve az Egyesült Államok harcaként tartják számon, ám közvetett vagy közvetlen formában még számos ország kapott szerepet a küzdelemben. Tekintsük most át őket. Észak-Vietnam, illetve a déli Nemzeti…..
Komótos szezonnyitót kapott a Trónok Harca 5. évada. Komótosan, de cseppet sem unalmasan csordogáló képsorok voltak hivatottak az évad expozícióját képezni, és be kell vallanom, nekem nagyon tetszett ez a ráérős felvezetés, ahogy az előzményeket épp csak sejtetve, de mégis…..
Ha a népirtás szóba kerül, nekünk magyaroknak - és valószínűleg az európaiak nagy részének is - legelőször a náci Holokauszt jut eszünkbe. De mi a helyzet a világ többi részén, Afrikában, Ázsiában, esetleg Ausztráliában?A hivatalos meghatározás szerint népirtás lehet…..
A világ legveszélyesebb éttermeinek toplistáját nagy megdöbbenésemre egy kínai teaház vezeti. A taoista templomban kialakított Hua Shan Teaházhoz vezető turistaút sziklafalba vájt hosszú lépcsősorral indul, végül egy elnagyolt lánckorláttal biztosított meredek lélekvesztőn…..
Vasárnap indult az osztás minden idők legdrágább versenyén, az egymillió dollár nevezési díjú WSOP Big One-on. A világ vezető pókeresei és dúsgazdag vállalkozók ültek asztalhoz, összesen 48-an, hogy három nap során eldöntsék, ki szerzi meg a 18.346.673 dolláros (4,5…..
A mostanában kicsit túlhajszolt Nagy Ferót mindenki ismeri. Ha leülünk vele egy kávézóban, lépten-nyomon odaszól valaki, hogy „szevasz Feró Bácsi”, ő pedig rendületlenül köszön vissza, élvezi, szinte aktívabb, mint egy mai fiatal zenész. Ha vele készítünk…..
Teija Vesterbacka, a Rovio (az a cég, amely az Angry Birds-öt készíti) egyik vezetőjének a felesége igencsak meghökkentő ruhát választott egy nagyon formális eseményre: a finn elnöki palotában rendezett gálára, amely az ország függetlenségének évfordulójának tiszteletére…..
Pamacs és penge Majomsziget 2011.06.29 12:16:00
 Nyelvészkedés még úgyse volt, hát rajta. Tudjátok, mi az a majomsziget? Eredeti jelentése szerint bálokon azon fiatalemberek csoportja, akik épp nem táncolnak (vagy nem is akarnak), és a bál- vagy táncterem egy részén csoportba verődve, ácsorogva nézegetik a táncoló…..
Hajcsatok Szó szerint - 1. rész 2011.06.22 18:35:00
Sportszakértőink és sportvezetőink többsége a szóbeliség vérbeli mestere, a magvas gondolatok felkent papja. Vass Sándor kézilabda-alelnök verbális parádéját vetettük képernyőre. Szó szerint.  Vass Sándor, a Magyar Kézilabda Szövetség alelnöke a magyar-német női…..
Kevesen tudják, hogy a 9kerben működik egy csokoládégyár a Vágóhíd utcában. Több ismert márka is itt készül a mai napig, így a márkákhoz köthető idény csoki nyuszik és tojások is bizony Ferencvárosból kerülnek a boltok polcaira.Magyarország egyik legnagyobb…..
Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen, abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte…..
  Ma lehet utoljára jelezni a magánnyugdíj-pénztárakban, ha valaki nem kíván visszalépni az állami rendszerbe és apanázsát továbbra is magánkezekben akarja fialtatni. Számos elemzés látott napvilágot az elmúlt hetekben arról, hogy kinek, milyen körülmények között…..
update: a Magic Burger elköltözött a XI. kerületbe. Az új helyről itt írtunk egy rövid véleményt. Kiugrunk a belvárosból és egészen a Szentendrei útig, a lakóteleppel övezett többsávos autópályáig mentünk, hogy megtaláljuk a legjobb budapesti hamburgerest. Körülbelül itt…..
Korábban együtt füstölögtünk amerikai sportokat kedvelő sporttársainkkal, hogy a UPC miért pont azt az egy adót vette ki a kínálatból, amin zavartalanul lehetett az eredeti amerikai közvetítéseket élvezni. Úgy látszik, nem csak mi voltunk az egyetlenek, sőt, mások aktívabbak…..
„Kicsit affektált is, amit nem bírok, legalább annyira mint azt, amikor egy pasi keresztbe teszi a lábát vagy szandált hord” – következő posztunk várhatóan újra erős indulatokat fog kiváltani, részben a szandál, részben a túltenyésztett férfiszépségek…..