Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keila16

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyilván sokan emlékeznek még a McDonald's első hazai éttermének 1988-as megnyitójára. Amikor kígyózó sorokban álltak az emberek, hogy az akkor meglehetősen borsosnak számító 43 forintos áron hozzájuthassanak a Nyugat szimbólumához: egy Big Machez...Nos, valami hasonló…..
Csúnya csicskalángost kapott az a kb. 3500 ember, aki alig várta, hogy a formatervezett Mac-jével beülhessen kicsit pötyögni a most nyíló Starbucksba. Nagy lelkesen csináltak egy Facebook csoportot is a most nyíló "kávézónak" (ugye mindenki tudja, hogy ez annyira kávézó,…..
Emlékeztek a néhány évvel ezelőtt dúló Danone-ellenes hisztériára? Akkor egy fél ország fogott össze a francia multi ellen, és bojkottálta annak termékeit. Valami ehhez hasonló zajlik most a Nestlével, csak éppen nem lokális, hanem világszinten, és nem az utcán,  hanem a…..
Gratulálunk a Drogerie Marktnak, nem erről a cégről gondoltuk volna, hogy esélyes lenne a Február Webkettes Vállalata címre, és tessék. A bolthálózat közismert arról, hogy látványosan gyanakvó biztonsági őröket alkalmaz. (Itt egy Homár-poszt egy vetkőztetős esetről. Egy…..
keila16 2010.02.25 22:56:46
@tony zionist: kikérem magamnak a baloldali kapcsolat feltételezését.
A DM tapló módszereket kedvelő biztonsági őre, aki beráncigálta az irodába a tolvajnak hitt 14 éves lányt, ezzel magára hagyta a vele nézelődő 7 évest, már nem a DM alkalmazottja. Kirúgták, a cég pedig bocsánatot kért. Ez sem kevés, bár az előző poszt kommentjei között…..
A VeledUtaztam.hu - mint tudjátok - egy olyan szájt, mely az együtt békávézó ismeretleneknek kínál ismerkedési lehetőséget. Utóbb Emma nevű felhasználójuk találta ki, hogy akkor most ő így fog - tehát tömegközlekedés közben - pasit fogni magának.Ha jól értem, a lényeg,…..
Vajon mit rohangál ez a fószer az új, Zoboki tervezte Pannon-székházban? Elsőre tényleg annyira profi a kisfilm, mintha valóban valami külföldi műsor egyik epizódja lenne, bár azért a tökéletes feliratozás ad némi kétségre okot. A mellékelt Wikipédia oldal viszont már nagyon…..
keila16 2009.07.13 14:12:48
(Apró pici vélemény a Média Hungary kapcsán.)1. Bepiszkítja a kezemet.2. A tegnapi hírek vannak benne.3. Nem frissül.4. Ami alá van húzva, az nem kattintható.5. Kényelmetlen pakolgatni, nem fér a mobil mellé.6. Nem mozognak a képek.7. Nem tudom kommentezni és a kommenteket…..
keila16 2009.06.05 17:15:53
Számos egyszerűbb megoldással segíthetünk online szolgáltatásunk népszerűsítésében. Sokszor a kínálkozó lehetőségek pofonegyszerűek, kézenfekvők, valahogy mégsem sikerül megugrani őket. Vegyünk egy példát. A Netpincér.hu az egyik legsikeresebb online szolgáltatás…..
Szegénység blog Bürokrácia 2009.04.03 10:43:00
Egészen nevetséges helyzetek adódnak SZE munkakeresésével kapcsolatban. (Nem, egyelőre még nincs kilátásban új munkahely.)Ott tartunk, hogy próbálkoztunk meggyőzni a főbérlőt, hogy a szerződésünk szerint írja alá a nyilatkozatot, hogy ideiglenes lakcímként bejelenthessük az…..
Múltkor arra kértünk benneteket, hogy küldjétek el az öt legjobb hírforrást, amit szívesen használnátok a Gmail "Web Clips"-ében is. Az emailben és kommentben beérkezett feedajánlók között kisorsoljuk a 7 jegyet az idei Web 2.0 Symposiumra. A konferencia egyébként kerek…..
keila16 2009.02.25 10:22:49
Nagyon régen nem használom már a Gmail "Web Clips" funkcióját. Igazából már el is felejtettem, hogy miért. Biztos zavart, meg bannervakság, meg úgysem érdekelnek a hírek levelezés közben, stb. Mindenesetre Steve Rubel tegnap felnyitottam a szememet: mégiscsak lehet…..
A februári témám, úgyis, mint tematikus hónap, a website ergonómia. Bár egyre többen beszélnek erről a témáról, mégis fontosnak érzem összefoglalni a legfontosabbakat ebben a témában is. Hogy miért? Lássuk csak.Egy cég websiteja az interneten a cég maga. Ha valaki egy számára…..
keila16 2009.02.09 12:29:59
Valószínűleg az anyacégre akartak hajazni:
www.intesasanpaolo.com/

De ez olyan mint egy színes drótváz, rossz tartalomstruktúrával.

A lényeg: nem tudom hogy engedhet meg magának ilyet egy bank(csoport).
Gyula közlekedési játszópajtása vagy igen türelmetlen, vagy nyomott pár energiaitalt, mielőtt autóba ült volna, mert nem volt képes egy trolimegállásnyi időt sem várni, ha hősünk nem dudál rá, akkor lezúzta volna a villanybuszt, levélírónkat és saját autóját is. Ez az a…..
Szegénység blog Asszimilálódni? 2009.01.31 10:00:00
Azt vettem észre, hogy Pesten az emberek nem boltba, hanem közértbe járnak. Megjegyezni! :)..
Ismét a másik oldal (munkaadó) véleményét ismerhetitek meg, mert kell egy kis változatosság! Szép napot Mindenkinek!Szia! Én egy ügyvédi irodában dolgozom és gyakran interjúztatunk, mert nem találunk megfelelő jelentkezőt. Persze nyelvismeret is kell, de nem ez a legnagyobb…..
Nemrég érkezett a következő kis történet Annus75-től, akit főnöke arra kért, legyen a szeretője. Kellemes hétvégét Mindenkinek, olvasói levéllel legközelebb hétfőn jelentkezünk!*UPDATE: Miel nevű olvasónk hívta fel a figyelmemet arra, hogy ez a történet szinte szórol szóra…..
Nuendo sztorija mindennapi esettel kezdődik, ámde ez már nem igaz a végkifejletre. Történt ugyanis, hogy szerette volna elmagyarázni egy kedves autóstársának, hogy mi is az a jobbkéz-szabály, aki viszont nem szerette volna meghallgatni. És ez még nem minden.Régi olvasója vagyok a…..
Hosszú történet a vidéki egyetemek, fülledt kollégiumi szobák, zötykölődő volánbuszok, és az egymásnál felejtett jegyzetek világából. A kommentekben lehet MPG-zni. UPDATE: A posztok utólag módosítottuk a tulajdonnevek (kereszt-, településnevek) szintjén az érintettek…..
Zoli még odáig se tud eljutni, hogy egyezményes nemzetközi kézjeleket mutogassanak neki a forgalomban, vagy ajtókat csapkodjanak az autója oldalának parkolás közben, mert a kereskedésben amit választott, nem nagyon akartak neki autót eladni. Vagyis inkább nagyon nem. Ollóit…..
keila16 2009.01.13 12:21:40
Decemberben szántunk autóvásárlásra magunkat, néhány kereskedésben votl szerencsém járni :)

Kiemelném (negatív irányban) a Bagi autóházat, az Üllői út vége felé.
Ezt néztük ki:
www.hasznaltauto.hu/2655728_seat_ibiza_2006http://www.hasznaltauto.hu/2655728_seat_ibiza_2006

odaérünk, előszőr sehol senki, majd kijön egy fickó, és rém lekezelően válaszolgat a kérdésekre. Megjegyzem rosszul, mert a kiírásban ugyan 80LE az autó, meg szerinte is, a forgalmi szerint már nem, de ez nem igazán zavarja. Ki akarjuk próbálni, erre mondja ok, beül a kocsiba cigivel (egy eddig nem dohányzó autóba, ez növel az értékén?), és elkezd körbe vezetgetni. Mondjuk neki, hogy igazából MI szeretnénk kipróbálni, anélkül nem igazán vesszük meg. Nagy nehezen belemegy, mehettünk két sarkot :)
A szervizkönyv ezek után tök üres volt, de megígérték, hogy kitöltik (!).

Meg akartunk nézetni ismerős szerelővel, ez kaukció ellenében ment volna. Ezzel amúgy nem lett volna gond, csak az egész miatt felmerült bennem, hogy egyáltalán el akarják adni? vagy minek hirdetik?

hogy pozitív is legyen:
Ajánlom a Fehérkredit Kft-t, megbízhatóak és korrektek :)
Az még csak rendben, hogy egy egyházi iskolában nem engedélyezik a kiskamasz lányoknak a spagettipántos felső viseletét, hogy tilos a haskilátszós szerelés, és hát azzal sincs mit vitatkozni, ha az igazgatóság az egy centis törpesarkú cipőt magassarkúnak minősíti. Az…..
Évről évre kevesebb ajándékot kapunk, de ez nem baj. Sőt. Kifejezetten örülünk annak, ha egy cég reklámtoll és póló helyett jótékonykodik. Mi is azt tesszük. Ahogy 2006-óta minden évben, idén is elárverezzük az összes szerkesztőségünkhöz érkezett ajándékot. Január…..