Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MarcusD

7 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nekem a szavazás állása újévkor valahogy lefagyni látszott (nem tudom másnál is így volt-e?), úgyhogy az azonos szavazatszám miatt a második körből 4 ember jutott tovább. Hogy meglegyen a szimmetria, az első körből is behúztam még a 4. helyezettet. Az első és a második…..
Az első körből DustFoxHun, Effecta illetve Carvantes444 jutott tovább. Gratulálok!   Jöjjön a maradék 5 finalista: 1. David910409: Antikiller előzetes 2. Tomilion: Iskolai kalandok  3. CaRlose01: Anti Antikiller  4. Radaconte: Dominick szabadulása …..
MarcusD 2009.12.31 11:53:53
@v.a.lacky: egyébként én nem vagyok így. szerintem a tied a legjobb mindegyik közül. de tényleg. én biztos rád szavaztam volna.
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.12.29 22:14:07
Átkozom a technikát, de nagyon úgy néz ki, hogy a szilveszteri különkiadásban a tervezett két játék helyett csak egy lesz bemutatva. Már így is elég kompikált volt rögzíteni az egészet, de a második játéknál egyszerűen képtelen voltam. Pedig azt hinné az ember, hogy ha az…..
MarcusD 2009.12.30 01:12:39
@morzsaQ: annak is lehet örülni :) valamikor jól jön, van amikor nem.

egyébként nem baj, lényeg, hogy az egy játék kétszer olyan jó legyen, és megvan a pótolás :)
Három részletben fog lezajlani az egész. Ma a Top 10 első öt videóját mutatom be, aztán a szavazás első 3 helyezettje bejut a végső szavazásba (ahol értelemszerűen 6-ból fog 3 nyerni). Legyetek olyan korrektek, hogy akkor szavazzatok, hogyha láttátok mind az ötöt. Van idő…..
Már kicsit beleőrültem ebbe a játékba: katt-katt, mozgás, katt-katt. Pedig szép darab a Medieval Rampage 2 25 szinttel, 5 főszörnnyel, 20 féle szörnnyel és több mint 10 féle fegyverrel. Egyetlen hátránya a hangos és szörnyű zene, amit én nem tudtam lehalkítani, sem kikapcsolni…..
A Kongás hiszti óta először érzem úgy, hogy külön posztban kell kezelnem a kommuna érzékenyebb részét, nagyrészt ennek a posztnak a kommentjei indítottak erre. Három témát szeretnék tisztázni egyszer és mindenkorra (mindegyikre vonatkozik, hogy akinek nem inge, ne vegye magára).…..
A Get off my lawn kitűnő játék, csak kicsit nehéz. Hosszabb munkakerülésre ad alkalmat, ha elég ügyes vagy; könnyűnek látszik, de a 16-17. szintek felé nekem már reménytelen volt. Egy kék emberrel kell menni, aki gondozza a kertjét, vigyáz rá. Egyszer csak meglátja, hogy kis…..
Tudom, hogy a flashjáték alapjában véve férfiműfaj, ám van egy sor bájos játék, amit inkább nőknek találtak ki. Kicsit ilyen volt a gólyás-babagyáras is (kár, hogy fizetős szegény), ez a fodrászos azonban már valóban csak a női szíveket hódítja meg. Jeanne, a kezdő…..
Nem tudom eldönteni, hogy imádom vagy utálom ezt a rókás remeket. Műfaját tekintve elvileg kalandjáték, ám sokkal inkább platformer, öldöklés és lövöldözés nélkül. Az alaptörténet szerint William kiépített egy rúnaköves teleport-rendszert a raktáráig, ám váratlanul a…..
A Dynamic Systems egy vérbeli logikai játék, de némi szerencse is kell hozzá. Különböző tárgyak megfelelő helyre rakásával kell eljuttatni a labdát A pontból B pontba, a kosárba - olyasmi, mint a jó öreg The Incredible Machne. Már -már eléri a szemétparaszt határt, mert a…..
Figyelmes szemlélőknek feltűnhetett, hogy kikerült a jobboldali sávba egy kis pólóikon. Az ott elérhető online boltban lehet KMK-pólókat rendelni...
MarcusD 2009.07.15 15:13:20
Azt hittük, már sosem jön el. Beharangozták, majd el sem kezdték. Most itt van, keddenként a RTL Klub műsorán. Odaát a 2. évad fejeződött be, és jön a 3. Nézzük meg, hogyan is kezdődött minden.Akciófilmhez illő szófordulatok, eszközök, valaki(k) menekülni készül(nek)…..
Ha mindig is szerettük nézni, ahogy különböző épületeket robbantanak fel rendkívül precízen, akkor a Demolition City a nekünk való játék. A feladatunk mindössze annyi, hogy épületeket  romboljunk le egy adott szint alá. Nehezítésként nem mindenhova rakhatunk bombát,…..
Ehhez igazából már nem is lehet mit hozzáfűzni. Belegondolok, hogy az Alien Anarchy-ért 250 forintot fizettem, akkor ez 100 forintért még akár jó ajánlatnak is nevezhető... Köszi 'Vark' a képért  ..
Egy chat szolgáltató felvette velem a kapcsolatot, hogy biztosítanának egy RPCJS chatet. Ez az egész nem itt az oldalon volna [tehát nem chatbox], csak linkként. Én annyira nem vagyok a chatek híve úgyhogy részemről annyira nem is volna szükséges, de tény, ha megint tartanék…..
Ugyan reklámcélú játék a Diplomátnekem – the game, súlyos vétek lenne kihagyni a blogból, hiszen központi témája a vizsgakerülés. Vagyis az, hogy miként lehet végigbukdácsolni egy felsőoktatási intézményen a lehető legkevesebb tanulással és legtöbb bulizással. Az…..
És akkor kezdjünk visszaállni az üzemszerű működésre, mondjuk egy TD (Tower Defense, azaz lövegtorony) játékkal. Bő egy hónapja jelent meg a Desktop TD Pro, ami azóta nagy kedvencem lett (az első része már volt korábban a blogban). A nevéhez illően egy asztalon, egy dobozkában…..
A macskák veszélyes állatok, bizonyítja be a Cat Invasion. Rövid, de annál szórakoztatóbb játékkal van dolgunk, ami kb. 10 perc munkakerülésre alkalmas. Mint a képen látszik, háromféle léggömbös macska támad: a mezei, a gyors és a páncélozott,  ez utóbbinak nem lehet a…..
A Burger Tycoon marha nehéz játék, de lehetetlen megunni. Először szóját kell termesztenünk, majd teheneket felhizlalni, levágni, hamburgerbe darálva eladni, végül a vállalatvezetőkkel örülni a profitnak (jó esetben). Csak a nehézsége miatt kapott 4-est, egyébként 5 pontot…..
Mindig öröm, amikor magyar játékról számolhatunk be, ezúttal Roland (alias Smartcode) küldte be első művét, a Liquid Measure-t. Ötletes logikai játékkal van dolgunk, amiben csövekből érkező vízzel kell tartályokat teletölteni – a számok jelzik, melyik csövön hány…..
MarcusD 2009.05.22 19:00:00
@Zomb!eboy: én is a 10. levelnél akadtam el :D nemmegytovább
Az egyik legrondább halál a karoshi, amikor a túlórázásba halunk bele. Nem csoda, hogy a Karoshi: Suicide Salaryman folytatásában, a Super Karoshiban is egy életunt dolgozót kell a túlvilágra vezetnünk. Szerencsére a második rész nemcsak 60 új pályát, hanem számtalan új ötletet…..
A Monster's Den: Book of Dread elődje, a Monster's Den kiegészítője, amiben találkozunk 2 új karakterrel, a Conjurorral (varázsló), aki szörnyeket idéz az oldalunkra, hogy karaktereinket segítse, és a Barbariannal (barbár), aki a brutalitásánál fogva nagy segítség lehet csapatunk…..
MarcusD 2009.05.22 08:22:08
@fordp01: Ahogy a leírásban található, a 4. szintig jutottam csak, egyetértek sundayjunkie-vel. Az, hogy te tovább is tudsz jutni, az már más kérdés. De ha ez a komment valami fikázásra szolgálna, gondold csak meg. Ha kritikaként, akkor elfogadom, nem vagyok egy profi posztoló és játékos, azt belátom :) egyébként nekem a 4. szintig nagyon élvezetes volt, ha nem nyírnának ki mindig, tovább is élvezetes lenne, gondoltam. Ennyi. De azért kösz, hogy tudattad a blog olvasóival, hogy sokkal több opció is van :)
A napokban jelent meg a Kongán egy szerintem édes sorozat harmadik része: Obama Versus Aliens (az első és a második nem sokkal az elnöki beiktatás után készült el). Klasszikus point-n-click játék, a régi típusú irányítással (kéz, száj, szem). A játékban az idegenek…..