Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fluffyboy

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnap új polgármestert választ Pécs. Az eseménnyel magával nem kíván foglalkozni itt a LégierőBlogger (kicsit nagypofájúan: aquila non captat muscas), ám a kísérőjelenségekkel annál inkább, mivel hazánk biztonságát teszik kockára, és úgynevezett…..
fluffyboy 2009.11.29 20:25:53
Félreértettelek, Mea culpa.
Ha te azt értetted ezalatt, hogy a kormány hagyta,hogy a helyiek kénye-kedve szerint alakuljon az ügy, akkor teljesen egy platformon vagyok veled.
Egyszerűen nem értem, hogy miért is kellett egyáltalán figyelni arra, ami ott történik. Ha a "zembereket" kérdezem, akkor sosem, sehol nem lesz radar, viszont ha a seggükbe kapnak egy szerb repülőt, akkor az egekig csap a jajveszékelés azonnal, hogy radart ide, nem százat de ezeret...
Sajnos ami itt történik az a demokráciával való visszaélés tipikus esete.
Én sem szeretek sok mindent, hogy például itt a Duna és kiönt, meg ilyenek, de nem vihetem odébb, hogy másokat öntsön ki... ezt is így kellett volna elintézni.
Sajnos az ellenzék is minden alkalmat megragadott, hogy borsot törjön a kormány orra alá (ez eddig így helyes, minden ellenzék ezt teszi.) csak nem válogattak abban, hogy melyik ügybe folynak bele és melyikbe nem. Kellet volna hogy legyen egy "nemzeti minimum", amit mind a két fél elismer, és tiszteletben tart, amolyan "senki földje", ahová nem süllyedünk a szavazatok szerzéséért.

Innen már nehéz felállni, de akkor is azt mondom, hogy akár holnap el kell kezdeni az alapozást, és aki odajön hőbölögni, azt le kell hajítani a francba. Ezt mondjuk akár melyik kormány is kezdi el, az ellenzéknek kötelessége csendben elfordítani a tekintetét.
Ha viszont megint csak népszerű döntéseket hozunk, akkor ott vagyunk ahol a Medgyesi-Gyurcsány kormány... kerül amibe kerül.
Samu Hétvége :) 2009.09.13 12:51:00
"E" már két hete dolgozik, legalábbis nekem ezt mondja.... Azért hétvégén mindig sokat játszunk, meg simogat és pózoltat és kattogtat a "nemmozgó képeket gyártó masinájával". Most azt mondta, lehetnék a cég reklámkutyája, mert állítólag ők is folyton…..
Gondoltam, ha már az adóvevőm eltűnt, mégiscsak valahogyan különlegessé kell tennem magam itt Los Nemesvamos-ban...a gazdi meg össze-vissza fotóz...hát igen, SZTÁR vagyok :)..
Samu taNULLÁS 2009.06.10 21:58:00
Mostanában "E"-vel tanulunk a kertemben. Készülünk az állomvizsgára! :)  Így van, hogy egész délelőtt az árnyékban szunyókálok, SŐT! Néha még a délutánba is belecsúszok.E közben :) (Érteeed?!) "E" papírokkal zörög és színez mint egy megszállott...…..
Hát, az úgy történt, hogy a szőrös gazdit elvittem a szokásos reggeli sétánkra...aztán hazajöttünk, futkároztam, és hirtelen nagyon fájt...a könyökökököm, vagy mi...nem tudtam ráállni a lábikómra, nem tudtam futni, nem tudtam a traktorokat kergetni...csak sírtam :( Aztán a…..
Kényeztetés a köbön...bár, csak halkan megjegyzem, azért még hiányzott valaki, aki a tappancsaimat masszírozza egy icipicit.....
Fáradt, levert kutyája? Egész nap csak fekszik, nincs kedve ugrálni kergetőzni?A 21. század és az űrtechnológia csodálatos innovációja elhozta a forradalmi megoldást, mely megváltoztatja ön és kutyája életét. Nincs több unalmas óra, nincs több hangtalan lakáson belüli…..
Ma történt egy kis baleset...Mióta Kozmikusnál voltam, sokkal gyorsabb vagyok mint régen, sokkal magasabakat ugrom és hát ezáltal a játékhoz való kedvem is még féktelenebb... Ma délelőtt "E" kijött a kertembe játszani. Frizbizni akartunk. "E" kinyitotta a…..
Samu Kozmikus átalakulás??? II. 2009.03.10 21:06:00
Igen az. De ha azt gondoljátok könnyen megy ez az egész, akkor tévedtek.Tegnap ugyebár E. és Apa (nem az igazi) elvittek a Kozmikushoz. Olyasmit hallottam, hogy majdnem három órát voltam ott. Állítólag az sok. Hm… Mihez képest. Jutifaliból, kimondottan kevés…Ácsingózni…..
Igen gazdi, pontosan arra gondolok, hogy most előveszed a nyakörvemet, a nyakadba hajítod a pórázt. Felőlem megtömheted a zsebeidet is műanyagzacskókkal - bár nem értem mi ez a beteges vonzódásod a végtermékem szemetesben való elhelyezéséhez - csak vedd elő már a csörgős…..
Samu BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT SAMUNAK 2009.02.07 20:41:00
:) Samu még nem is tudja, hogy ma én, "E" írok a blogjába! Ez most meglepetés, mint ahogy az a lapockacsont és gyertyás nápolyiszelet is, amit kapott tőlünk! Igen, igen, ahogy már a címben is látszi, Samuka ma lett egy éves. Megkérdeztem tőle, hogy tudja e mit jelent ez, de…..
Jóóóóvaaaannnnnnaaaa...tehetek én róla, hogy olyan jó itt aludni? és hogy nem vettem észre a traktort, ami elszáguldott a birtokom előtt? Mentségemre szóljon, hogy nem piros volt.... ..
egy dolgot feltétlenül bírok ebben a kis rózsaszín emberkében: baromi jókat szunyál! (hála égnek éjszaka sem zavar sok vizet) - csomószor együtt nyomjuk - én bármikor kapható vagyok egy jó kis alvásra! :o)..
Jól van, jól van...vágom, hogy van egy új mini gazdim, és kevesebb idő jut rám...és azért az természetes, hogy csontokkal meg finom falatokkal próbáltok kényeztetni...nem is beszélve a mindennapi séták, és a pocisimik...öhm...akkor mégsem vagyok elhanyagolva??? ..
Szóval először is boldog újévet minden két és négylábúnak bár mint kutya nem értem mit jelent, de állítólag ezt szokták mondani. Elég sok minden történt, de a gazdik mindig az üvöltő kisbékával, meg pelussal a szagolgatnivaló papírral voltak elfoglalva, a blogra elég…..
A kétlábúak nagyon odavannak, csomagolnak, ajándékokat várnak meg minden. Állítólag ez minden évben így van, de most nagyon be vannak zizzulva a kis szőrtelennel, szóval egye fene ideültem az ivótálkám elé, amibe beleállítottak egy feldíszített fenyőfát.Szóval mindenkinek…..
szal az van, hogy én voltam itt előbb. tehát a plüssök az enyémek! (ugye...?)vmi fura párbeszédet hallottam a fejem fölött...- "te manó, a kutyának van rózsaszín sapkás fehér plüssmacija...?"- "nincs... de a gyereknek van. mér?"- "mert itt fekszik a helyén…..