Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maholnap

104 bejegyzést írt és 468 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar társadalom egyértelmű nemtetszése ellenében is áterőltette Orbán a rabszolgatörvényt - ugyanis politikai túlélésének a záloga. Az ügy azt is megmutatja: csak magunkra számíthatunk...
Scavenger Reggel 2016.09.28 09:17:13
Végtelen nyugalom Ködös pályaudvaron Mozdony halkan zúg Hűvös vágányon. Ásító emberek Munkás menete Kabátjuk hosszú vastag, fekete. Te más vagy.. Világos színekben köszönsz a mának. Virággal kezemben örvendve várlak. Mosolygó hangon szólítasz. Minden bánatomra vigasz Ideig, óráig, ez maraszt.…..
maholnap 2016.09.28 09:54:09
Vastagbőr Békéscsaba kórház ? 2007.12.01 13:56:52
Ehhez a hangfelvételhez nem tudok semmit sem hozzáfűzni ... teljesen kész ! ..
Devizahiteles kérdéseket kapok mostanában sokat. Különösen az úgynevezett “elszámolólevelek” beérkezése óta. Sehol nem írok olyat a QFP.hu-n, hogy cégként, vagy egyéni tanácsadóként hitelekkel foglalkoznánk (és nem mintha nem tudnék jó, vagy legkevésbé rossz hiteleket…..
Sok okos politikus szerint működik a rendszerszintű egyenlőség lehetősége. A tökéletes rendszerben mindenkinek ugyanannyit kell adóznia, ugyanannyit kell közteherviselni és ugyanolyan szociális hálót kapnak cserébe. Tehát mindenki egyenlő a törvény szerint. Az egészségügyben,…..
maholnap 2015.05.05 09:49:58
@Szúrófény: A foglya szó a legszebb az egész kommentben. Meg a többi vessző- és központozási hiba. Mellesleg mit akart mondani a költő?
Unit Linked konstrukciókkal korábban már foglalkoztunk itt, az UL-ek TKM-jével itt, a nyugdíj-jellegű befektetési eszközök között pedig itt említettük. A Unit Linked konstrukciók jól beilleszthetőek a személyes és családi pénzügyi tervekbe, bár tény, hogy óvatosan kell…..
QFP pénzügyi tervezés €-alapokkal, biztonság, hozam, likviditás tervezésével A Timberland Capital AG és a Timberland Befektetési Alapok kapcsán hagyományos értékeken nyugvó, korszerű befektetési lehetőséget kínálunk, amely például a nyugdíj-előtakarékosság egyik…..
A Timberland Capital AG és a Timberland Befektetési Alapok kapcsán hagyományos értékeken nyugvó, korszerű befektetési lehetőséget kínálunk, amely például a nyugdíj-előtakarékosság egyik eszköze lehet. Magyarországon az elsők között tud a QFP csapata Önnek nyugdíj és más…..
A Timberland Capital AG és a Timberland Befektetési Alapok kapcsán hagyományos értékeken nyugvó, korszerű befektetési lehetőséget kínálunk, amely például a nyugdíj-előtakarékosság egyik eszköze lehet.  Magyarországon az elsők között tud a QFP csapata Önnek nyugdíj és…..
Az iskolában tanított matematika a későbbi felnőtt lakosság legfeljebb 15%-ának használatos. Igaz, hogy a trigonometria, meg a függvényanalízis remek, izgalmas dolgok, de valljuk be, az élet szempontjából teljesen hasztalanok. Ellenben van néhány egészen egyszerű képlet,…..
Vastagbőr Az országvédelmi terv 2011.09.12 14:18:00
Újabb parlamenti ülésszak nyitány, újabb akcióterv, a sokadik a sorban. 1. Zéró tolerancia és hajtóvadászat az uzsora ellen. Törvénybe kívánják foglalni, hogy 30 százalékos THM felett ne lehessen hitelt nyújtani. Az uzsora elleni fellépés jegyében csökkenteni fogják…..
Tanulságok és tippekTájékozódjunk!A lusta, kényelmes ügyfél komoly nyereséget hoz a bankoknak: a lekötetlenül heverő pénzek, a drága bankszámlacsomagok, a kemény büntetőkamatok a hitelkártyára mind ilyen tételek. Gyakran érdemes tehát megnézni, mi a számunkra legkedvezőbb…..
Hitelkártyákon elbukott összegekSzámos alkalommal írtunk már itt a hitelkártyákról. Írtunk a hitelkártyák történetéről, annak helyes  és kókler használatáról. A sok akcióikból elsőre azt gondolhatnánk a hitelkártyáról, hogy nem üzlet a banknak, hiszen…..
Múltbeli hozamok fals beállításaIsmerős csillagos megjegyzés, figyelmeztetés a pénzügyi termékek értékelésénél, hogy a múltbeli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőre nézve? A magánbefektetők mégis szeretnek a múlt alapján dönteni, például akkor szállnak be egy…..
Tőkegaranciával elaltatott veszélyérzetAz elmúlt években a befektetési alapok piacán a garantált (más néven tőkevédett, illetve hozamvédett) alapok váltak a legnépszerűbbé. Ennek fő oka a könnyű értékesíthetőség, és a megszeppentett befektetői tapasztalat. A sales-es…..
Rejtett költségekNem túlzás azt állítani, hogy a banki termékfejlesztők kreativitása a költségtételek kimunkálásában csúcsosodik ki. Embert próbáló feladat lenne valamennyi jogcímet összeszámolni, amelyen több-kevesebb díjat legombolnak az ügyfelekről, és mire az ember azt…..
Különleges (bár karrierjét nyugaton már befutott) innováció a lekötött bankbetét és a befektetési alapok kombinációja, ahol két „normális", de más-más funkciót betöltő (mi több, különböző befektetői rétegnek való) termék felesleges összekapcsolásáról…..
Az emancipáció következtében a hölgyek számára is megnyílt az érvényesülés lehetősége. Társadalmi státusuk mellett a lelkületük is megváltozott, szokásaik a hagyományostól eltérőek lettek. Ez is egy oka annak, hogy az utóbbi időben megváltozott a párkapcsolat, egyre…..
maholnap 2011.07.05 22:27:34
A cikk eredetije a www.QFP.hu oldalon található. További cikkek és tudnivalók a pénz világáról:
QFP.hu
Házkutatás, őrizetbe vétel, bilincs, szabadlábra helyezés. Sok ilyenről olvastunk már az elmúlt években, az ingerküszöbünk egyre feljebb és feljebb került. Most mégis érdemes megállnunk, mert példátlannak látszik az eset: a történet középpontjában (egyelőre) egy volt…..
Kedves Barátaim, kedves Olvasó!Ezt is megértük! Egyre többször fogunk találkozni a különböző Unit Linked biztosítások esetén a TKM fogalmával, és az alábbi – kötelezően előírt – szöveggel:Mi a TKM?A Teljes Költség Mutató (TKM mutató) az Ön tájékoztatását…..
Az emberek 3 különálló kategóriába sorolhatók pénzügyi szempontból:1.) Deficites helyzet (adóssága van)2.) Nullszaldós helyzet (épphogy csak megél, és nincs adóssága)3.) Többlet helyzetIgazán könnyen becsaphatjuk magunkat, ha elhisszük, hogy amennyiben az első két…..