Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MySQL

1 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
vizit Eltekintve a lényegtől 2009.12.18 07:21:00
Kérésem meghallgattatott. Ismét egy megrázó történet landolt a vizit.blog drótpostaládájában. Hanyagság és megint csak hanyagság. Egy rossz helyre tett cső miatt 12 nap után összeomlott a beteg tüdeje. Félrekezelték. Kis híján belehalt. Hát ez a történet a barátommal…..
Sofia Milos a Miami helyszínelők egyik közkedvelt szereplője, karakterét annyira imádták a rajongók, hogy távozása után visszakövetelték az első CSI-spinoffba. Svájcban született, egzotikus külsejét görög anyjának és olasz apjának köszönheti. Pályafutása sem az a tipikus…..
Epizodisták Dexter - 4. évad 2009.12.14 21:05:00
Nem könnyű összeszedni a gondolataimat egy ilyen finálé után... egy pillanatnyi szünetet sem engedett nekünk, végig feszültséggel teli epizód volt, mely végül egy döbbenetes képsorral zárult. Azonban hozzá kell tenni, hogy ez csak a betetőzése volt egy egészen kiváló…..
Mint bizonyára már mindannyian tudtok róla, a Vodafone elbocsátotta egyik, frissen felvett online marketingesét. Az ok pedig az volt, hogy a múlt pénteki nagy T-offline idején ki merte írni Twitterre ezt az üzenetet. A kirúgás híre egyöntetű visszatetszést keltett az Index…..
Fogadjuk el a játék kedvéért alapvilágcsúcsnak a Virslis nevű olvasónk által beküldött Baroni Bécsi Würstchent, ami nyomokban búzát, tojást, tejet, pisztáciát, mandulát és zellert is tartalmazhat. Az ember, sőt a rák is persze mindenféle rémtörténeteket hall a virsli…..
Nem tagadja visszatérését a hétszeres világbajnok, így tovább él a Mercedes esélye.A jövőre ismét saját csapattal induló német cég akarja visszahozni a Forma-1-be a szupersztárt, aki Felipe Massa hétvégi gokartversenyén először nyilatkozott terveiről. ”Ki tudja?…..
20 evesen terhes lettem, volt nagy boldogsag. Mar az nem volt egyszeru, hogy akkor terhes vagyok-e, mert a teszt amit vettem eloszor negativ volt, majd ket nap mulva mar pozitiv. Gondoltam biztos mert meg korai, sebaj, menni kell a dokihoz. Anyukam javaslatara az o dokijahoz mentem, mar en is nala…..
10 óra 30 másodpercben, amiből kiderül hogy a macskák nem élnek túl stresszes életet. Sixx ezzel a kommentel küldte el nekünk: "bárcsak az én macskáim is ezt csinálnák, ha nem vagyok otthon"...
Van ez a Girls nevű San Francisco-i indie-zenekar, aminek nemrég jött ki az első nagyemeze Album címmel, és hamarosan mi is megmondjuk róla, hogy milyen. A világ nagy része, legalábbis a szakmai, teljesen odavan érte, de ez a csapatnak, amiben egy lány sincs, nem elég. Csináltak…..
MySQL 2009.11.04 09:51:06
Ma délután, a Klub Rádió bolgáruras műsorába (amit Vicsek Ferenc vezetett) betelefonált egy úr, és elmesélte, hogy a településükön lévő nyolc gyógyszertárban egyikben sem lehetett kapni a H1N1 oltást. Egy másik hallgató felhívta a központi szervet, ahol egy 60km-re lévő…..
Akkor mielőtt belekezdenénk, vegyünk két nagy levegőt! Orron át belélegezzük, csak a has emelkedik, a mellkas nem mozdul. Figyeljünk a kilégzésre és a helyes artikulációra: „Elmegy a picsába a kibaszott RTL Klub, hogy ilyen olcsó kurvákat mutogat hétfő esténként, mégis mi…..
Az előző héten először evett késsel-villával Veres János korábbi pénzügyminiszter, az MSZP elnöksége által első helyen uniós biztosnak ajánlott politikus, írja a Népszabadság. Veres János a Magyar Nemzetnek azt mondta, hogy Budapesten mutatta be újonnan szerzett tudását…..
    Crackhead Hooker Maces KId - watch more funny videos..
MySQL 2009.10.27 12:39:07
Nagy nap ez a mai a hozzám hasonló trash-reality-rajongóknak, hiszen atz RTL ma este kezd el feleséget keresni a meztelen lantozás koronázatlan királyának, Benkő Dánielnek, aki eddig azt sem tudta, hogy kell neki asszony, de a kertévénél rábeszélték, hogy de, Danikám, kinek…..
MySQL 2009.10.26 22:05:09
b@sszameg ezt fizikai fájdalom nézni.. Kivénhedt pornósok kontra retardált tinik.
MySQL 2009.10.26 22:05:53
b@sszameg, ezt fizikai fájdalom nézni..
Kivénhedt pornósok, kontra retardált tinik..
Megaszánalmas. Késik a vezér, ezért késik a vonat is. Előfordulhat ilyen eset. Nincs ilyenkor egy másik vezér, aki elvinné a vonatot? Nem kell ide sztrájk, hogy felboruljon a menetrend és nem kell semmi különleges helyzet. Elég az emberi butaság. De az utasok viselkedése se semmi.…..
Belsőség Segítség, GYILKOS! 2009.10.15 07:00:00
  Felejtsenek el mindent, amit az autókról tudnak. Az Atom nem úgy gyorsul, nem úgy áll meg és nem úgy fordul, ahogy az általunk ismert kocsik, ezért egy átlagos sofőrnek esélye sincs rá, hogy megülje ezt az irgalmatlan masinát. Vélemények az azonos című írásunkról...
A BIX tanulsága szerint a telekomnál valami elszállt, 15:30-kor ~15Gbit/s -ról leesett 156Mbit/s -re. Időzített leállásnak tűnik, hisz pontban 15:30-kor történt és 16:00-ig tartott.. Persze előzetes közlemény nem volt...
Bárkit megszívathat egy áramszünet, például egy pizzázót, de sajnos kevesen reagálnak úgy a helyzetre, mint a P. King. Sándor éhen maradt, dühös is lett a cégre, aztán másnap már mosolygott. Hogy miért, az alant rögtön kiderül: Egy kellemes tapasztalatomat szeretném…..
Ez is megtörtént: egy roma csoport rasszista támadást intézett egy főiskolás diák ellen, magyarán jól megverték pusztán azért, mert nem cigány létére ott mert sétálni az „ő utcájukban”. Őszintén szólva nincs ebben semmi meglepő. A cigányok éppen olyan emberek,…..
Japán győzelme után a 22 éves német összefoglalta, mit jelent Forma-1-es autóversenyzőnek lenni.”A világbajnokság az álmom, sosem mondok le róla. Óriási dicsőség és nagy megtiszteltetés ezeket az autókat vezetni végig a szezonban, főleg ilyen csodás vasárnapon, amikor az…..
Az európai hivatalnokok tovább nyomoznak a felrobbanó iPhone-ok ügyében. Meglena Kuneva fogyasztóvédelmi biztos arra figyelmeztetett, hogy amennyiben kiderül, valamilyen hardver-hiba áll az esetek hátterében, eltávolíttatja a boltok polcairól a készüléket.A nyomozást jelenleg egy…..
A So You Think You Can Dance (Táncolj, ha tudsz) című táncos reality-vetélkedő tegnapi adásában az egyik versenyző annyira megörült a továbbjutásának, hogy szó szerint a padlóra vetette magát örömében, és fetrengett egy sort - csak azt felejtette el, hogy nincs rajta bugyi, így…..
MySQL 2009.10.01 23:20:10
@nemezisazis: pontosan.. Aki erre a kivehetetlen foszlányra pinát mond, az nem tudja miről beszél. Szerintem ez farok.
Oké, tényleg igazán, igazán viszonyulhatnánk pozitívabban a világhoz, és dicsőíthetnénk a jót ahelyett, hogy csak a szart halásszuk. Részemről egy darabig ez az utolsó, Portorozsban mindenért, de mindenért lelkesedni fogok. A Microsoft hat perces (!!!) Windows 7…..
Új reklámspot-sorozat indult útnak a német nyelvű tévécsatornákon néhány hónapja, és vált hihetetlenül rövid idő alatt kultikus darabbá. A filmen nem túl szimpatikus, ám rendkívül laza fiatalember arról győz meg minket másodpercek alatt, hogy villanyautóval járni, pláne…..
Belsőség Jézus Tours 2009.09.22 11:55:12
MySQL 2009.09.22 15:31:55
@tomb_raider:
7500Ft/fő?! Bakker, számoljunk. 80millió a busz, mondjuk 16 millió volt míg üzembe állították, ez összesen 96millió. Mondjuk óránként minimum 40 fő/út és megy 6 alkalommal egy nap.

Napi 1.800.000 Ft,
heti 12.600.000 Ft,
havi 54.000.000 Ft.

Mondjuk adózzunk és fizessük ki az alkalmazottakat, még mindíg marad kb 35.000.000 havonta.. Ez a busz egy aranybánya.