Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Domain Admin

108 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap volt a könyv világnapja, ezért arra gondoltam, hogy megmutatom nektek a kedvenc könyveimet, amik az utóbbi időben leginkább inspiráltak, motiváltak. Hozzá kell tennem, hogy jelenleg sajnos alig jut időm olvasni, a nap minden egyes perce be van osztva nálunk. Két kis gyerek, család, kutya,…..
A világ egyik legnagyobb pornó oldala a PornHub, nagyon aggódik a látogatói egészségéért. Ezért úgy döntött lefogyasztja őket, a lehető legélvezetesebb módon. Készített egy játékot, amihez csak a telefonod kell és azok a mozdulatok, amikre megtanít. A program neve BangFit.   Játszhatod egyedül,…..
Domain Admin 2016.05.20 15:41:41
@Balt: Zsenilásan nem passzol ide a kommented. Lenyűgöztél.
Domain Admin 2016.05.20 17:33:24
@solo:

Szia!

Balázs vagyok a DomainFlotta tulajdonosa.
Átérzem a fájdalmad. Én is jártam már így.

Imádok új ötleteket kipróbálni a neten és ehhez az első lépés a domain név levédése. Viszont ha nem léptem gyorsan más elhalászta előlem a domaint. Ami igen bosszantó.

Ezért megcsináltam a DomainFlotta.hu oldalt.

Így nem csak én, de minden ügyfelünk biztonságban van. Ha van egy ötleted, beírod, ellenőrzöd és ha szabad, akkor online lefoglalhatod.
Azonnal védjük neked a domain nevet, addig is amíg az utalásod beérkezik.

Ha pedig bankkártyával fizetsz, akkor pár óra és tied a domain.

A másik fő probléma, ha foglalt a domain. Ezért fejlesztettem szoftvereket, amik segítenek. Mivel keveseb tudják mire jók, készült egy mini oktató sorozat hozzá:
www.domainflotta.hu/hirlevel/domain/feliratkozo.html

Amúgy ma is elszomorít, amikor a statisztikából látom, hogy valaki domaint ellenőriz, szabad, megnyugszik és tovább áll. Miért nem védi le?
Domain Admin 2016.05.21 09:37:15
@zZz: A szex tényleg jó dolog, én is úgy hallottam :)

Nade miért ne lehetne fitneszként használni? mitől rosszabb, mint bármelyik kardió edzés?
Ez az eset hírverésért kiállt, ezért név nélkül, változatlan formában osztom meg veletek. Hátha ki-ki magára ismer :)   Egy zsúfolt, pörgős napon, amikor a feszített tempó rengeteg stresszforrás alapja, beesik egy "ügyfél levél" az alábbi szövegezéssel:   Miért nincs cPanelje a…..
Manapság tényleg bárkinek lehet weboldala. Az ingyenes tárhelyszolgáltatóknak hála pillanatok alatt létrehozhatunk egy honlapot, hogy onnan hirdessük az igét. Ez azonban nem mindig kifizetődő, hiszen amellett, hogy sokszor a név sem igazán professzionális (hiszen mögötte van a szolgáltató neve is),…..
A domainek eltérítése egyáltalán nem új jelenség, mégis kevesen vannak, akik tudják, miről van szó. Egészen, amíg weblapjuk címét beírva be nem tölt egy pornóoldal. Tudjuk persze, hogy a domain és maga a weboldal, amely egy szolgáltató tárhelyén vagy saját szerverünkön…..
Domain Admin 2015.03.06 14:43:29
@pythonozok: A világ változik...azóta már színes tv is van :D

Szóval, ha nem akarod a neveden kívül most már semmi sem látszik a domain névnél.
A neved viszont fog.

Ezt nem tudod elkerülni...elbújni meg nem lehet. Mindenképp megtalálnak. A pruttya tulajdonosa is börtönben van, pedig nagyon próbálkozott.
Legújabb szerzeménye a Pixelapse.   Ez a grafikusoknak készült online verziókezelő szolgáltatás. Nyomon követhető egy arculat, egy webdesign vagy egy logó alakulásának menete. Illetve bármikor vissza lehet állni egy korábban tetszett állapotra.Nincs az a grafikus aki ne…..
Rendkívül fontos valamennyi – különösen értékesítés céljából létrehozott – honlap esetében, hogy a célközönség könnyen rátaláljon. Ennek a legegyszerűbb módja: olyan domain nevet kell választani, amely tartalmazza a legrelevánsabb kulcsszót az adott területen. A jól…..
csak azt nem, hogy a szavak embere Amíg elmegyek rántott húsos zsömlét venni, valaki összefoglalná dióhéjban, hogy mit mond a nő?  ..
Figy, ez van. Én még a garatomról szívtam vissza a hányást. A deci Coke Zero a zellerkrémlevesbe, vagy a majd' másfél deci sima kóla a melengető pörimbe színtiszta provokáció: ..
A mostani nyulas magazin fotósorozatával ellentétben itt perceken át mozog, nedves és még hangokat is ad ki magából. Bár róla már papírtörlőt is neveztek el, valójában mégsem annyira tiszta a lelke. Igazából ő egy nagyon ravasz, számító valaki ám! Olyan nagyon, hogy…..
Domain Admin 2014.10.17 12:41:43
Leborulok Joe nagysága előtt, hát mennyire elnöki székből vezényli a körülötte folyó életet? Minek lakás és állás meg az elcsépelt mű-szükségek, amikor minden nap rendesen bebaszhatsz, este más punát bélelhetsz, majd utána az nála pihizhetsz? A 26 éves csákó úgy csöves,…..
Domain Admin 2014.09.16 12:16:31
A bármilyen épületet és háztetőt megmászó (free climber) ukrán Mustang Wanted öt napot Budapesten randalírozott. Az Erzsébet hídtól a Bazilika tetejéig beadott mindent. Kálló Péter drónja meg a nyomában volt végig. Omegagiga !  ..
Domain Admin 2014.09.02 15:18:59
@dex.ion: Kálló Péter is megérdemelné, hogy megrángassák kicsit a drónjával együtt.
A Google pár napja megvásárolta a Directr nevű videószerkesztő mobilos startupot és ezzel hamarosan felrobbanhat a videós reklámok piaca. Az akvizíció részletei nem nyilvánosak, de a célja igen: még több nyereséget könyvelhet el így az Adwords hirdetési rendszer.A két évvel…..
Szevasztok! Kérdésem volna! 2008.07.11 17:12:00
Ha kérdeznél vagy javasolnál, itt megteheted a kommentekben! A nagyobb horderejű témákat átemeljük külön posztba, ha röviden el lehet intézni, akkor itt válaszolunk.Fontos: egyszerű hibajelentést ne írj ide, arra való a support kukac blog.hu emailcím. Az ilyen kommenteket…..
Domain Admin 2014.08.07 12:36:14
Kedves Index!

Köszönjük a blog,hu -t mint lehetőséget a publikálásra. Külön öröm volt látni, hogy ismét kikerült egy cikkünk a főoldalra:
domain.blog.hu/2014/08/02/4_mod_ahogyan_biztonsagos_jelszot_keszithetsz_amire_meg_emlekezni_is_fogsz

Reklámmentes blogom van, hátha ez még fontos lehet.

Az index főoldali megjelenésekor nem a blogom nyílik meg, hanem egy popup, ami a cikk szövegét és képeit tartalmazza.
Ezzel kapcsolatban a következő kérdéseim vannak:

Minden cikk végén van egy hírlevél feliratkozó form. Ezt a sablonból veszi. Ez ezért nem jelenik meg a popupban? Vagy azért mert form?
Ha linkelem a hírlevél feiratkozást az megjelenne ebben a főoldali popuban? Akkor is, ha a template sablonba teszem bele?

A hirdetésmentes blogommal kapcsolatban kérdezem:

+ Szabályos lenne, ha minden cikkbe tennék egy saját bannert, ami az én oldalamra viszi a látogatót?
- Ez a banner megmaradna, ha főoldalra kerül ki egy cikkem?
+ Ha minden cikkbe teszek egy táblázatot, egy kis infót, a szerzőről és linket az oldalamra az szabályos?
- Ez a táblázat megmaradna, ha főoldalra kerül ki egy cikkem?

Válaszukat előre is köszönöm.
A jelszavakkal a legnagyobb gond az, hogy amelyiket már biztonságosnak gondoljuk, teleszurkáljuk random karakterekkel, azokat szinte lehetetlen észben tartani. Édesanyád születésnapjára bármikor emlékezni fogsz, de arra, hogy jK56%;PpLß, két perccel az első használata után sem. A…..
Domain Admin 2014.08.06 21:53:15
@Papírzsepi:
Az ékezet is csak egy karakter, de valóban speciális karakternek számít.

Viszont sok honlap megköveteli a nagybetűt és a számot is a jelszóban.

A legbiztosabb, ha minél hosszabb a jelszavad, minél több speciális karaktert keversz és mindenhova mást használsz.
Domain Admin 2014.08.06 21:54:04
@cenzuratroll bosszanto:

Nem értem a kommentedet. Szeretted volna ha cenzúrázom :)

Kis perverz ;)
Újabb felelősség hárulhat a domain nregisztrátorok nyakába: egy német bíróság döntése értelmében a jövőben felelőssé tehetőek a szerzői jogok megsértéséért, amennyiben egy, náluk regisztrált doménen megsértik a copyright jogokat és a regisztrátor semmilyen lépést nem…..
Borsos áron vett domaint a minisztérium 1,25 millió forintot adtak a hungarikum.hu-ért Érdekes tételre bukkant a hir24.hu a Vidékfejlesztési Minisztérium szerződései között. A minisztérium egy szerződés szerint 1,25 millió forintért vásárolta meg a hungarikum.hu domain nevet…..
A domainflotta.hu azt írja, hogy a honlapkészítéshez túlértékelt a wordpress, mert rengeteg problémája van, miközben nem kínál megoldást hétköznapi problémákra. Nem tudom ezzel te egyetértesz -e vagy sem, mindenesetre érdemes elolvasnod ezt a cikket a…..
Komolyan foglalkozol az Online marketinggel? Akkor pontosan tudod, hogy nem elég a tökéletes honlap, tisztában kell lenned azzal is, hogy mi történik körülötted. Az internet hatalmas hely és fénysebességgel változik. Naponta 300 új Magyar ötletet indul honlap formájában és több…..
Ha olyan honlapot akarunk magunknak, amely valóban képes pénzt termelni, nem elég odafigyelnünk arra, hogy a dizájn, az oldalszerkezet vagy akár a tartalom tökéletes legyen. Ezek persze mind nagyon fontos, elengedhetetlen feltételek, van azonban valami sokkal alapvetőbb, amire figyelmet…..
Nem csak nagyon szexi ez az ostoros domina, de valószínűleg a leghasznosabb, ami történhet azzal, aki tele van megvalósítható ötletekkel. A koncepció a beszédes bazirgáló honlap néven fut és nem kevesebbet ígérnek, mint azt, hogy ezzel a módszerrel valóra válthatod az…..
Köszi. 475.000 Ft kerestem egy domain eladással. Ezt az üzenetet kaptuk ma a facebookon. Kicsit irigykedünk :) Hívjuk Zoltánnak az urat, aki regisztrált nálunk egy 2003-as domain nevet és jóérzékkel eladta. Gratulálunk neki? Hogyan csinálta? Készítettünk egy olvasmányos…..
Tudtad, hogy a honlapod sebessége nem csak azt határozza meg, hogy mennyi látogatód jön a Googleből? A konverziódra is nagy hatással van!  Minél lassabb a honlapod, annál kevesebben vásárolnak.  Ellenőrizd te is milyen gyors a honlapod! Jobbá akarod tenni a…..
Csak ötleted van, de a domainre nincs ötleted? Akkor ez tetszeni fog:A jó domain, csak egy ötletnyire van.A legtöbb ügyfelünk azon szenved napokat, hogy találjon egy olyan nevet, amibe bele tudja préselni az ötletét vagy a cége összes tevékenységét.Pedig nem ezzel kell tölteni az…..
Kit is véd a védjegy? Visszaélhetnek vele? Kattints >> Hello kitty és a MAYO Chicks története a hazai vállalkozókkal. http://www.domainflotta.hu/tarhely/domain-vedjegy..