Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kanyaró

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világ nagyvárosai, sőt ma már a kisebbek is, telisteli vannak kínai, thai, olasz és mexikói éttermekkel, nem is szólva a francia elit konyha és az amerikai hamburgerkultusz globális térhódításáról. De eddig bármennyit is jártam a világban, nem találtam egyetlen nyugat-afrikai…..
Fináléjához érkezett az Index és a Bistro Reklámügynökség Aranydisznó-jelölése: november 29-én, csütörtökön este kiderül, melyik az utóbbi évek legszörnyűbb Magyarországon publikált hirdetése! Az elképesztően rossz felhozatalból most már csak hat alkategória…..
kanyaró 2012.11.29 15:22:01
Szasz Tibi! A Homár dérynés posztja inspirált (belepillantva a levélbe, a panaszos "exclusiv stylusa" inkább a legalja - Tibi) Üdv, balage_81   A budai anyuka Úgy is hívhatnám, hogy milliomosné. Tulajdonképpen az aranyásó idősebb, a projektet már sikeresen letudó…..
kanyaró 2010.11.07 10:16:18
Subba Keddidi 2010.09.07 15:21:02
kanyaró 2010.09.07 21:13:35
@Jetstream: uh, a kedvenceim :)
Na ez már tényleg kellett, mint galambnak a tiszta búza. Elképzelhetetlen mennyiségű egy-kétmondatos modorosságot, cikket, képet, meghívót küldtök - de hát a napi 3-4 facebookos bejegyzésnél több nem nagyon fér el ott.Így kaptok hát egy (illetve még jó pár)…..
kanyaró 2010.08.28 17:35:43
@Zolika1212: Most már tudom mér' van minden hányásba' répa! :)
  Elkezdődött az őszi kampány, ami ráadásul jóval közvetlenebbül érinti majd az Urbanistát, mint a tavaszi. A legérdekesebb választási ígéreteket természetesen követni fogjuk, itt van máris az első: a Jobbiknak ugyanis "célkitűzése, hogy az Országgyűlés, a…..
Ezt a rövid mondatot a Belga Ovirap című számában hallottam, de Halász Judittól kölcsönözték ők is (igaz eredetileg Heltai Jenő írta). Szerintem az első szótól az utolsóig igaz. Tudom magamról és az ismerőseimről, mekkora boldogság valaminek úgy örülni, mint egy kisgyerek.…..
Ha BzS személy szerint csak engem kérdezett volna meg, határozott nemmel feleltem volna. Amikor elkezdtem vezetni, felelősségteljes kezdő módjára kitettem a T betűt az autó fenekére, egész pontosan két hétig volt ott. Ha az emberek meglátták, valami ellenállhatatlan késztetést…..
Mai, szórakoztató cikkünk a biztató nevű trójai mail vendégszerzőnk keze munkáját dicséri egy örök hálás témában.   A szülők A szülőket sok kategóriába oszthatjuk, például aszerint is, hogy alacsonyak vagy magasak, netán kövérek vagy soványak, esetleg barnák vagy…..
kanyaró 2010.04.10 18:50:25
A Bors olyan, mintha még mindig ollóval és ragasztóval photoshopolnának, de általában szórakoztatóak az esetlenül körbevágott alakokkal díszített illusztrációk. Ha akarom béna, ha akarom stílusos. Tegnap viszont mintha kicsit túlklikkelték volna magukat.Mert a Wiwről lementett,…..
Nem tudom, milyen tudatmódosító szert fogyasztottak ennek a flash játéknak a kieszelői és megalkotói, de az biztos hogy együtt szívtak/szúrtak/szippantottak a Middlelesex London Health Unit egészségügyi szervezet illetékeseivel, akik megrendelték, majd elfogadták ezt a játékot. A…..