Regisztráció Blogot indítok
Adatok
void

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2013.05.19 09:50:31
Ritkaság Francia kocsikból átülve nagyon furcsa, főleg, hogy előtte olaszt sohasem vezettem. Minden kicsit máshol van, minden kicsit másképp működik; furcsa, de egyáltalán nem kényelmetlen. Az én kredencem, avagy: Így öregszik egy autó Kanadában. Igazából egy s70-es…..
Belsőség Heti merítés 2013.04.28 08:46:48
Egérkamion A menetteljesítményről annyit, hogy a VTI Civiceket reggelire fogyasztja a lámpánál, az X5-ös bömbiket meg követi és letolja a Mecsekben. :D Imádnivaló nagyság Életem első autója, egy Chrysler Condorde Lx. Nagyon olcsón vettem /420e/, szerelő tulajdonostól,…..
void 2013.04.28 09:44:38
@bonitao: Ha elolvastad volna a következő mondatot is, akkor rájöttél volna, hogy humorizál az illető.
Hát, feladtam a küzdelmet. Megvettem, imádtam, megadtam neki mindent. Elszédítetted a fejemet, S én eléd szórtam mindenemet. Sálat, pulcsit, nejlon harisnyát, És csuda, csuda gyöngyöket. (Hungária - Ciao, Marina) Egy ideig ennél csak rövidebb motorom lesz Persze eljön az…..
void 2013.01.28 18:15:06
@zsírvezér: És ezeknél már tényleg csak egy szánalmasabb dolog van. Amikor valaki olyan helyre okád be ilyeneket, ahol biztos, hogy 100-ból 97 ember nem osztja a véleményét.
void 2013.01.28 18:30:25
@dekás dezső: Sokszor mondtam neki, hogy gondolkozzon el rajta, milyen álnéven kezd új életet, mert akkor az országúton ez bizony már termeli is a benzint, és hát az olajlobbi... Megsértődött (jogosan), hogy hülyének nézem, de a legközelebbi találkozáskor már megint bizonygatta, hogy az pedig akkor is 3,5.
Életem legszürreálisabb sajtóbemutatóján valamikor 1995 júniusában vettem részt, az akkor még önnön tulajdonában levő Rolls-Royce jóvoltából. Szó sem volt még BMW-technikáról, a Rolls-Royce-ok és a Bentleyk ugyanúgy néztek ki, és mindet a régesrégi 6,75 literes, V8-as…..
void 2009.02.07 11:30:14
Belsőség Élmény. Zacskóban? 2009.01.28 15:45:00
A pályán elért eredmények túlszárnyalták legmerészebb elképzeléseinket is.Ezt nyilatkozta a 45 éves Michael Pettitas, mikor 15 évnyi kutató- és fejlesztőmunka, valamint 4 évnyi bürokratikus szélmalomharc után végre-valahára forgalomba állíthatta és tesztelhette járművét. A…..
... avagy mi van a ruha alatt. Később azért kapott lökhárítót, küszöböt, felnit, bálna uszonyt is.....
A Peugeot Múzeumban, Sochaux-ban megtekinthető a feltűnően díszes Type 4 Vis-a-vis nevű autó, amelyből mindössze egyetlen darab készült 1892-ben, a tuniszi bej megrendelésére. Milyen motor volt benne? A következő paraméterek érdekelnek: hengerek száma, elrendezése,…..
Az Insignia bejött. Tetszik vagy sem, de bejött. Mark Adams és fiai kitűnő munkát végeztek. Ideát, Európában. Tetszett nekünk, tetszett a briteknek, sőt (és ezt a pontot jegyezzék meg) tetszett az amerikaiaknak. Az edmunds.com rajongott érte („Mind a beltér, mind a külső…..
Nagy nap ez a mai. A társadalmi megállapodás szerint Jézus születését ünnepeljük, hogy a napfordulóba és Mithrász istenbe most ne is menjünk bele. Van azonban valami, ami számunkra még a pannóniai Ízisz-kultusznál is fontosabb: a karácsony szent estéjére időzített, évi rendes…..
void 2008.12.24 16:25:01
@hensen: Pedig az Autocar-ban is Hate mail-nek hívják a dolgot és ott közel sem írnak ilyen ocsmány dolgokat (anyázás, stb...)
Na, mindenki kileste már, hogy mit kap? A gyerek ajándéka mellé megvették a privát csemegét? Holnap este hasad a papír: a csomagoló lehull az ajándékokról; remélem mindenkinél lesz fényképezőgép. Ugye senki nem felejtette el, hogy fotópályázatot hirdettünk?A Indafotó és a…..