Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MINE

0 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendelés külföldről - ALIEXPRESS rendelés kezdőknek magyarul További hasonló posztok (rendelés külföldről):ÁFA-VÁM határok: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol1reszSzállítási idők: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol2reszVámolási folyamat:…..
Az elmúlt években sokakat elgondolkoztatott a fővárosban élő újságírók és civilek közül, hogy miért ilyen összehasonlíthatatlanul koszos Budapest más európai fővárosokhoz képest. Aki sétált már fővárosunk bármelyik részén, általában olyan utcaképekbe fut, mintha…..
Ajaj, ma reggel, a “megírandó” című file-ban böngészve vettem észre, hogy lemaradtunk az idei TCA Awardsról, mint az ízlés meg a jóérzés a náci megszállás emlékművéről, de sebaj, mi legalább tudjuk pótolni a hiányosságot. A TCA Awards azért fontos egyébként, mert ezt…..
7. Majdnem havi 2 milliót kérnek a svábhegyi hernyóban, de hatéves képekkel hirdetik “Azért akkor, mikor havi majd' kétmilliót ki tudnék adni egy ingatlanra, nem hiszem, hogy meghozza a kedvemet a melósok konyhapulton hagyott ásványvize és a mellette maradt kábelhulladék, a…..
7. Alighanem ez Monor legfurább alaprajzú háza Minek tervezhették eredetileg?   6. Amerikai bojler Ha már a nappaliba kellett tenni, legalább kidekorálták. (Kösz Éva!)   5. Azért ez egészen bizarr szexuális szokásokra utal - gondolnád a harmadik képről, de aztán…..
A Lifetime új reality-sorozata még képernyőre sem került, de az USA-ban máris fejcsóválás fogadja, de nem feltétlenül a premier plánban mutatott, elfolyó magzatvíz miatt. A kábeltévé ugyanis Born in the Wild címmel olyan nőkről forgat műsort, akik nem kórházban vagy otthon,…..
Naiv ügyfél és egy sor törzsvásárló fizethetett ugyanannyit, mint szokott a tegnapi Magyar Kézműves Fagylalt napján az 50%-os kedvezmény helyett, mert a Fragola egy nappal az akció előtt meggondolta magát: Az akcióban szereplő üzletek listájában a 3 üzlettükkel: (1025…..
Szombat este indult a Propaganda új évada: Till Attila beszélgetős műsora még mindig az egyetlen nézhető tévés produktum a mai palettán. Az időzítése még mindig elképesztő: szombaton éjfélkor adják a superTV2-n, és hiába harangozták be úgy, hogy az anyacsatorna is megismétli…..
MINE 2014.04.21 11:11:07
@Parmezanidész: Ha mondjuk tizenpár évvel ezelőtt túllövi magát és meghal, vagy rommá issza magát és a zenekarnak is annyi, akkor gondolom elég nagy művész maradt volna a szemedben is.
Miért baj, ha egy zenekar és a frontembere (aki a pokol aljáról kapaszkodott vissza és nem fél róla beszélni) él a mai kor szavával és szerepel beszélgetős műsorokban és minden lehető formában népszerűsíti a zenéjét, a gondolatait?
Én nem érzem azt, hogy elveszett a tehetsége.
Tibinek pedig azt üzenem, hogy remélem, ha korábban nem is, de Ármin érkezése után végre teljesen biztos lett benne, hogy megérte az a rehab.
A műsor nagyon jó, kár, hogy ilyen késői időpontra száműzték.
MINE 2014.04.23 14:31:05
@sweeney todd: 97-ben még otthagytam a koncertjüket, mert nem tetszett. Eltelt jópár év, felnőttem, újrahallgattam, megszerettem, megértettem. Szerintem is a Kilégzés a csúcs, de amit a mai napig szeretek, az a kísérletezgetés, a személyesebb hangvételű koncertek. Ezért megbocsátom a "tucat" zenét. Így jó ez, nem vagyunk egyformák. Annak mindenesetre örülök, hogy nem ragadtak meg a lepukkant alterkocsma színvonalon, kár lett volna...
Én nem tudom mit csináltam április 5-én, lehet, pont Nirvanát hallgattam, mert tetszett a nem sokkal korábban megjelent In Utero lemez. Arra viszont tisztán emlékszem, mikor április 8-án bemondták a rádióban, hogy Kurt Cobain öngyilkos lett. A fodrásznál ültem, hogy valami menő…..
Tényleg nem szeretnénk más ember betegségén viccelődni, de a mai Bors címlapja egyszerűen magáért beszél. Nem vagyok orvos, így a rák kialakulásának hátteréről sem tudnék releváns információval szolgálni, de azt meg merem kockáztatni, hogy étterem miatt maximum attól lehet…..
Van egy olyan hírünk, amit nem árt fenntartásokkal kezelni, mert egy, a mi Story magazinunknak megfelelő hitelességű amerikai lap hozta le: a True Detective készítői Brad Pittet akarják a második évadra, és Brad Pitt is akarja, hogy a True Detective második évadában…..
Legalább két hónapja rontja a városképet ez a bazi nagy állványzat a Blaha Lujza téren, miközben a homlokzaton nyoma sincs a munkának - panaszkodik a képeket feltöltő felhasználó a jarokelo.hu oldalán. Hogy kamu-e az állványzat és valószínűleg csak a reklámbevételért van-e…..
MINE 2014.02.03 18:01:46
@Hoppácska: A posztíró kérdésfelvetése volt, hogy kamu-e az állvány? Írtam a babakocsis tapasztalataimról. Ennyi.
Egy alapvetően nem politizáló blogban nem gondoltam, hogy pont egy ilyen véleménnyel találkozom, de ha már, akkor:
Inkább vallom magam szoclibnek, mint jobbernek.
A paranoia viszont nagyon csúnya betegség. Kezeltesd magad.
7. Ez a luxuslakás gyakorlatilag egy fedett élménypark Contemporary Home Gym by Salt Lake City Interior Designers & Decorators Sorento Design, LLC. Házimozi, bowling, mászófal, miegymás. De a kandalló is akkora, mint egy kisebb lakás. (via: homesoftherich.net)   6. Ennél…..
Az HBO legújabb krimisorozata, ami itthon az amerikai vetítés után egy nappal, A törvény nevében címmel látható, 2,3 millió nézővel nyitott vasárnap, ezzel 2010 óta a legjobb sorozatnyitánynak számít: a Trónok harca 2,22 milliót hozott, a The Newsroom 2,14 milliót, a Veep 1,38…..
MINE 2014.01.15 14:01:22
@E28 524TD: Szintén.
MINE 2014.01.15 14:22:57
@sixx: igen, pontosan.
Kicsit olyan nekem a páros, mint a Híd-ben. Az antiszociális és a terminátor. Jó kombináció, szeretjük.
Szeptember elején - mikor a Fidesz először előjött az extragyeddel - írtam arról, hogy mekkora vakítás a dolognak az a része, hogy bevezetik a gyes melletti korlátlan munkavégzést. Ugyanis azt pont ők szüntették meg 2011-ben. Persze ezt nem emlegetik, csak azt, hogy ők most milyen…..
MINE 2014.01.08 14:10:09
@Trackers:
Úgyis kiszültem az agyamat, nem?!? :-)
Akkor meg már inkább ő mondja meg, mint a zorbánviktor. :-))
A Dal zsűrijét ugyan meggyőzte, de a nézők mégis ByeAlexet juttatták ki az Eurovíziós Dalfesztiválra, és ez nem esett jól Vastag Tamásnak, aki elhatározta, idén is indul versenyen - írja a Bors. "Mindent megteszek, hogy én képviselhessem a hazámat májusban Koppenhágában, ez az…..
Elkészült a Kígyó utca díszburkolata. Esztétikus, faltól falig bézsszínű lapokkal burkolták a Ferenciek terét a Váci utcával összekötő sétálóutcát – csakhogy szárazon is csúszik, esőben pedig itt lehet gyakorolni a leszúrt Rittbergert.  Egy hete járható ez a…..
Az Állami Számvevőszék Mohács Város Önkormányzata pénzügyi helyzetének ellenőrzéséről szóló, tavaly áprilisi jelentése megállapította, hogy az önkormányzat megsértette a Számviteli törvényt. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal nemrég megállapította, hogy ez csak egy hiba…..
Számomra mindig különösen érdekes, miként látja Magyarországot valaki, aki „félig kint van, félig bent", azaz aki magyarként, de máshol felnőve, szocializálódva szembesül a haza valóságával. Réka mai írása azonban nem csak azért érdekes, mert Svédországban nőtt fel,…..