Regisztráció Blogot indítok
Adatok
l_andras

0 bejegyzést írt és 300 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Graffiti, rossz fényviszonyok és életveszélyes útburkolat. Csak néhány dolog, amivel azok találkozhatnak, akik megpróbálnak átkelni a Bajza és a Bulcsú utcát összekötő gyalogos aluljáróban, vagy ahogy sokan hívják, a Halál alagútban. A helyzet számtalan közegészségügyi és közbiztonsági kérdést…..
l_andras 2020.03.01 21:18:12
@MP: 2 éve mentem arra bringával nappal, semmi extra, kicsit hangos és zötyögős (merev első villával) lehetne jobb, de ez a halál meg horror jelzők csak sima picsogás.
Paul Verhoeven 1997-es sci-fi klasszikusa, a Csillagközi invázió egy gyakorta félreértett mű. Ugyan anno mind a pénztáraknál, mind pedig a kritikusoknál megbukott, mára komoly kultstátusznak örvend. De akkor most mi is pontosan ez a nem mindennapi műfajmix? Szörnyes B film? Náci vágyálom? Mindkettő?…..
l_andras 2020.03.01 12:10:19
@megamovieboy: 1959-ben a regény megjelenésekor hol volt még a vietnámi háború, ergo hogy lehet válasz a vietnámi háborúellenes mozgalmakra?
Hitleres videó, feljelentés, nyomozás, botrány, kirúgások: ilyen és ehhez hasonló történeteket írt meg a 444-es Ács Dániel a szekszárdi Garay János Gimnáziumról tavaly augusztusban, amikor is egyetlen diák úgynevezett csínytevése komplett politikai összetűzéseket generált. A srác egyetlen bűne az…..
           ...miért is? Társaságban nem túl kommunikatív, a csaj barátai butának tartják őt, és finoman szólva nem a Windsor-házból szalajtották. Posztolónk azon rágja magát, hogy fogadja el párját most már ilyennek, vagy kezdjen el a szakítás irányába mozgolódni, vagy egyáltalán ne törődjön mások…..
l_andras 2019.09.14 18:19:58
@EGY a Queen: ahogy te egy patronra és nem többre?
Kezdjük a hazugságokkal. Azt írja Orbán, hogy „2013-ban és  2014-ben csökkentettük a nyugdíjas háztartások rezsiköltségeit, és azóta is kitartunk a rezsicsökkentés mellett”. Kép: OLKT.hu Hát, Méltóságos Uram, ez elég nagy baj. Rezsicsökkentés nélkül már évek óta kevesebbet fizetnénk a villanyért…..
Alig néhány héttel ezelőtt egy csendes-óceáni kirándulás során megismerkedtünk egy norvég felfedezővel, mai írásunkban pedig egy második világháborús északi történeten keresztül megtudjuk, hogy egy szintén norvég politikusnak köszönhetően hogyan született új kifejezés az angol nyelvben a…..
l_andras 2019.09.03 07:54:44
@MAXVAL bircaman közíró: dehogynem volt hazaáruló komcsikám, ahogy az olyan 3/3-sok is azok voltak mint te.
„Neki csak férfi barátai vannak (úgy tartja, hogy a nő és nő közti barátságok mindössze pár hónapban mérhetőek, mert valamin úgyis összevesznek)” - Ma a kompromisszumokról lesz szó, mit tehet meg egy kapcsolatban a nő, és meddig van elengedve egy férfi? Levélírónk simán…..
l_andras 2019.05.23 12:56:29
@Captain Admin:
Captain Admin a szomorú balfasz
Szvingerpornóra veri a faszt.
Magányosan.
Egy viharos kapcsolatot követő szakítás után nehéz dönteni az újabb kapcsolat és a szünet között, de a legnagyobb baj, ha egy nő nem tudja, mit is akar. Ebben a felállásban még az is kínos, hogy a két szóban forgó férfi ismeri egymást.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok…..
l_andras 2019.05.15 13:38:54
@Captain Admin: nárcisztikus pszichopata az úr ugye? no sebaj, orvos tud ezen segíteni, persze ezt akarni is kell.
Míg a pasi külföldön robotol, a magányos nő kreatívan kihasználja a szabadságot és beújít egy csődört. Amikor borul a bili, nem akar szakítani a szeretőjével, inkább arra kéri párját, hogy költözzön el. A visszahúzódó, csendes nő új oldalát mutatja meg, a röhejes…..
l_andras 2019.05.12 10:05:48
@Zsuzsi25: mucuka, ha egyedül dönt, egyedül is tartsa el. ne húzza le az apukát lóvéval.
A középiskola természetszerűleg a villantásokról (is) szól, akárhogy is nézzük: a diákok már az első nap egymásra licitálnak a hol nyaraltam - milyen kalandokban vettem részt - kivel ismerkedtem meg tengelyen. Ilyenkor kell bevezetni a köztudatba az új cipőt, táskát, tolltartót is.Manapság…..
l_andras 2018.09.03 20:41:11
@Zsuzsi25: nem tudhatom mert még nem nyaraltam autótengelyen....
Idén márciusban végre újra elkezdtem merni biciklizni. Azért mondom, hogy végre, és hogy merni, mert Amszterdam után kicsit sokkoló a budapesti biciklizés - 100%-os bicikliutas lefedettség után iszonyú ijesztő volt újra autók közvetlen közelében avagy között menni, és igencsak nehezemre esik…..
l_andras 2018.08.07 13:31:15
@blöff: nem a kerékpárúton kellene flangálni és akkor nem csöngetnek le mucuska
Volt egyszer egy vidéki polgárfiú a keleti végeken, akinek szülei jóvoltából nem ment rosszul a sora, azok ugyanis különböző strandokat, fürdőket üzemeltettek, míg csak tönkre nem mentek. S akkor a fiú, történetünk főszereplője beállt mások fürdőjébe úszómesternek. Fiatalabb olvasók számára: az…..
Itt a jó idő, mi pedig fogtuk magunkat, és felkerestünk pár antikváriumot. Csodákat leltünk! Az első, amit kiszúrunk a könyveken, az a borítója. Hát, ezeket kiszúrtuk, az egyszer biztos! Avagy a negatív reklám is reklám c. posztunk következik. ..
Kevés pejoratívabb jelző létezik az egyslágeres csodánál: mintha valamiféle szégyellnivaló lenne abban, ha az adott pop/rock előadó mindösszesen csak egy dalával ért el globális sikert és alapozta meg minden bizonnyal egy életre saját anyagi helyzetét. Pedig zenekarok tízezrei adnák oda kollektív…..
l_andras 2018.05.18 18:49:36
@Kovenant: háát úgy tűnik, hogy a listában felsorolt zenekarokról se hallottatok még. :D
Sorolom: 1. Az új évad 18 részes lesz. 2. Angelo Badalamenti új zenét is fog szerezni hozzá. 3. Újraépítik a Dupla R vendéglőt, azt, amit a képen is lehet látni, Az eredeti helyszínnek használt kávézó 2000-ben a tűz martaléka lett, a tulaj azóta felújította, de sajnos nem…..
  G. Fodor Gábor a Simicska-Orbán háborúban kettészakadt Fidesz-birodalom egyik felének vezetője. A Századvég-agytröszt egyik első embereként érvel a kormány mellett. Ez a munkafeladata. Ideológusként ezt a feladatot úgy hajtja végre, hogy a politika öncéljával, a politika…..
A 19 éves Mirjana Puhar holttestét egy Charlotte-i házban találták meg a rendőrök két másik társaságában kedden este. Egyelőre csak annyit tudni, hogy egy 19 éves férfit, bizonyos Emmanuel Jesus Rangelt a rendőrség letartóztatott, és a gyilkosságok "kábítószerrel…..
l_andras 2015.02.26 12:10:56
@cukkmukk: Hello, hármasgyilkosság volt, de ne zavarjon.
Drága édesanyám kedvelt időtöltése volt, hogy szabadidejében főzős műsorokat nézett a tévében. Kiváló háziasszony volt, de mindig szívesen kísérletezett ínycsiklandozó újdonságokkal, mindannyiunk nagy örömére. Óhatatlanul én is rajongója lettem ezeknek a műsoroknak és…..
Az alábbi írást Budapest V. kerületében élő lakosok juttatták el A Város Mindenkiéhez, amit teljes egészében közlünk. "A déli belváros nemrégiben uniós pénzből felújított Bástya utcájában, a Fejér György utca sarkán áll egy óvoda (kezelője az V. kerületi…..
l_andras 2015.02.17 20:19:30
@Szoror: Valószínűleg politikus, aki a közpénzt lopja és ettől érzi magát a többi embernél magasztosabb létformának. És persze keresztény is.
A Rising Star fináléja akkor sem alakulhatott volna izgalmasabban, ha a szerkesztők egy előre megírt forgatókönyvből dolgoznak: Peter Sramek az első körben egy százalékkal verte Alfrédot, majd a másodikban, Czibi Norbert előadásának utolsó másodpercében egyszerre járta meg a…..
l_andras 2015.02.16 11:11:37
@Loós Gyula: És néha milyen kemény munka! Hétvégén Hajdúszoboszlón betették haknizni a kisebbik Vastagot pár 220 voltot tartalmazó ládával egyetemben a medencék mellé. Én biztos, ami biztos elmentem egy másik emeletre.
A köztévé eurovíziós nemzeti dalválogatójának legutóbbi adásában egy apróbb(?) baki akár el is dönthette, melyik zenekar jutott tovább vigaszágon. Történt ugyanis, hogy az első 5 továbbjutó kihirdetése után Tatár Csilla bejelentette, hogy onnantól megkezdődik a…..
Most nézem, több mint egy év eltelt azóta, hogy Dezsőről írtam e hasábokon. Kérem, ne vessenek meg, ne higgyék, hogy eladtam az autót, begyávultam, kivéreztem, mert még tart az elszántságom, de ez most a két lépés előre, két lépés hátra időszaka, számolatlanul fogynak a…..
Sorozatunk utolsó köréhez érkeztünk. Lakásvadász játékunkra decemberben is sok érdekes otthont kaptunk a felhasználóinktól. A legjobbakat bemutatjuk most itt a blogon. Három hónapos játékunk ezennel befejeződött. Köszönjük szépen a sok szuper beküldött lakást és a…..
„Tudom, hogy az ilyen támadásokat a tények nem befolyásolják.” – írja nemzetünk Svájcba szakadt hercegnője, Orbán Viktor legidősebb lánya arra reagálva, hogy a sajtó hírként számolt be róla, miszerint az École Hoteliere Lausanne turisztikai magánegyetem Executive MBA (EMBA)…..
l_andras 2014.12.21 11:36:36
@polyvinyl: Pontosítom az utolsó mondatot: Fáradjon be a családi barát, Polt Péter által vezetett ügyészségre. LOL. Jogilag törvényes amit csinálnak, tudniillik, hogy EU-s pénzekkel tömik ki Ráhel férjének a cégét, mert úgy írta meg a papa a törvényeket.
A szintén családi barát Pintér rendőrsége pedig nem volt hajlandó a falopási ügyben sem nyomozni, pedig elég egyértelmű bizonyítékok voltak. Tudod, amikor a férjecske traktorával lopták más fáját.
Marad a nyilvánosság, mint egyetlen fegyver, hátha észbe kapnak.
Megígértem, megteszem. Gazda Albert szokott jó publicisztikákat is írni. Néha ugyan nekem nem a szívem csücske, de néha meg nagyon bejön.  Nemrég végigfutottam pár írását cink.hu-n, és ezúttal nagyon is megérte. Elsőként A Fidesz végnapjai-t. Szerintem érdmes az egészet…..
l_andras 2014.12.21 11:19:25
@polyvinyl: Atlantisták helyett írhatsz nyugodtan Putyint is. Krumpli / burgonya egyremegy.