Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rettenetes_Sebhelyesfarq

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Augusztusban az NKH elutasította az Alstom metrókocsikra beadott típusengedély-kérelmet több okból is. Októberben aztán a BKV felbontotta a vis maior fogalmát újraértelmező szerződést a céggel. Ezzel egyidőben előkészületet tett a közlekedési vállalat az általa már…..
Első eset: A magyar holokauszt áldozatai egy megyei bíróságon Amerikában beperelték a MÁV-ot 1 milliárd 240 millió dollárra, mert a társaság a II. világháború alatt szerelvényeket biztosított a zsidók deportálásához. Kamunak tűnik a kereset, de a MÁV mégis ügyvédet…..
Vastagbőr Egy mindenki ellen 2009.03.25 15:01:00
Kábé ez lehet a mottója az MSZP-nek. Úgy általánosságban is, de most különösen. Előrehozott választást akar az ország többsége, a legnagyobb ellenzéki párt, a Fidesz, vele együtt természetesen a KDNP is, sőt ma Sólyom László is elmondta, hogy ezt szeretné: " Ma már…..
A részeg Suzukis még decemberben indult el Sopronból Kőszeg irányába. Az út során egyik árokból a másikba hajtott, közben több autónak is nekiment, és csak a szerencsének köszönhető, hogy komolyabb balesetet nem okozott. A rendőrök többszöri bejelentés után a…..
A Pásztor-ügyre nagy nehezen sikerült feltuszkolni a koronát, amit nem sikerült Gusztosnak, Fodornak, a Népszavának, Népszabadságnak, azt Horváth Aladár és kicsiny "tényfeltáró" csoportja lazán, könnyedén, csuklóból megcsinálta. Hiába, a Mester lép legutoljára. A…..
Rettenetes_Sebhelyesfarq 2009.02.06 09:38:18
"Az utcai rablásokat, lakástámogatásokkal kapcsolatos visszaéléseket elkövetők száma más, hasonló helyzetű településen megfigyelhetőnél számottevően nem magasabb, a probléma hagyományos bűnüldözési módszerekkel kezelhető és kezelendő."
Most akkor ezzel azt akarja mondani aladárunk, hogy minden településen az utcai rablásokat szinte csak cigány követi el?

"a szegény és cigány népességet a legnagyobb mértékben koncentráló telepeken, illetve azok máig megmaradt részein nem utolsó sorban a város vezetőinek az utóbbi évtizedekben követett szakszerűtlen és hanyag tevékenysége következtében - mára igen súlyos szociális válsághelyzet alakult ki"
Tehát mindenér más a felelős és nem ők. A politika felelős azért, hogy egyesek (a többség) nem képesek elvégezni még a 8 általánost sem, és a többség még akkor sem vállal munkát, ha van rá lehetősége.

"Figyelemre méltó az is, hogy jelenleg, az állam erőszakszervezeteken (rendőrség és készenléti rendőrség) kívül még legalább négy paramilitáris alakulat: az őrző-védő cégek mindenhol jelen levő fegyveresei, a városőrség, a polgárőrség és a „gárda” emberei vannak jelen Miskolcon és – mint ez a múlt hétvégén történt – vesznek/vehetnek részt olyan demonstráción, amit pártállásra való tekintet nélkül, a város helyi és országos politikusainak jelentős része is megtisztel részvételével!"
Esetleg valamelyik romát megverték, megkéselték, bármi más módon bántalmazták? Ezen "paramilitáris" erők működése magyar vagy nemzetközi jogszabályokba ütközik? Ha nem, akkor kuss!
"Javasoljuk, hogy szülessen helyi szociális válságkezelési program, melynek részeként döntsön a miskolci önkormányzat az említett nyomortelepek, zárványok sorsáról: melyeket indokolt megszüntetni, és melyeket érdemes felújítani. Ezúttal is javasoljuk az értékes telkek eladásából származó bevételekből - illetve egyéb állami és európai uniós forrásokból - szociális bérlakásoképítését, és a telepeken élők könnyen fenntartható, emberi lakókörnyezetbe való elhelyezését."
Ez lenne csak a fincsi mi? Míg más gürizik mint egy állat, hogy egy lyukat megvehessen, ahol meghúzhatja magát, addig mások, a Roma Polgárjogi Alapítvány pártfogoltajai, meg állami pénzből felujított, felépített kecókban húzná meg magát INGYEN!

"Kérjük a megyei jogú város közgyűlését, hogy szüntesse meg az intézkedésre egyébként sem jogosult őrző-védő cégek megbízását a közrend helyreállításában, és azt, hogy a rájuk fordított összeget csoportosítsák át oktatási és munkahelyteremtési célokra, valamint a rendőrség támogatására."
Még, hogy oktatásra meg munkahelyteremtésre, talán segélyre.

"A szociális szövetkezetek, kisvállalkozások munkahelyteremtésének legfőbb szempontja az alacsony iskolai végzettségű népesség foglalkoztatása legyen."
Abba már bele sem merek gondolni, az idézet szerint ők sem, hogy talán tanúlni kéne!

Vastagbőr Új Bokros-csomag 2009.01.26 08:31:00
Bokros Lajos volt pénzügyminiszter 6 oldalas tanulmányban fejtegeti programját az ÉS-ben.A programpontok minden területet érintenek, a nyugdíjrendszert, az oktatást, az egészségügyet, a közigazgatást és az adórendszert."Az emberek ne arra számítsanak, hogy majd az állam…..
Ez ütős lesz, pajtikáim:"Vallomást tett a nagy nevettető: Sas József. Elárulta, nincsen érettségije. A humorista úgy véli, hogy Magyarországon, a papírok országa vagyunk, nem azt nézik, hogy mit tud az ember, hanem hogy milyen papírjai vannak. József úgy véli, hogy ő…..
Szegény Emese ... nem elég, hogy mindennapos terhes, még a saját pártja sem engedi indulni a ferencvárosi időközi választás 2. fordulójában. Nem, nem azért nem indulhat, mert 3 év alatt 22%-ról 5,23%-ra tornázta le magát az SZDSZ, és nem merik magukat a választók előtt…..
Az egyetemen szinte minden második kurzus keretében előkerült a motiváció fogalma, annak fontossága és lehetséges módjai. Nem gondoltam volna, hogy a Tesco ebben ennyire a tudomány előtt jár. Nagy multicég lévén természetesen itt is nagy hangsúlyt fordítanak arra, hogy a dolgozó…..