Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vénbanya

1 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Topicindító: alkalmiszerető nick (hölgy), továbbiakban: a.sz. Kedves lányok asszonyok...lassan kiregizek..rövid pályafutásom negativ élményeit szeretném megosztani, hogy ezek a apsik ne muljanak el itt nyomtalanul.. legyen aki tanul belole kivel beszélget. A(férfi) hozzászólása: -…..
Budai barátom (a továbbiakban: Bébé) mutatta nekem azt a furcsa kiadványt, amit az egyik reggel talált postaládájában. Bébé elmondása szerint arra lett figyelmes, hogy a láda kinyitása után a fél esőerdőnyi, duguláselhárítást reklámozó cetlik hullása közben Morvai Krisztina…..
vénbanya 2009.03.12 13:59:17
@Berci_JCHC: "Egy postaládából bozótharcosként előugró Morvai Krisztinától meg én is megijednék, az biztos."
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
vénbanya 2009.03.12 14:38:35
@okostojgli: jut eszembe, létezik még a Magyar Sörpárt? Mert akkor máris tudom, hova fogok voksolni:))
vénbanya 2009.03.12 15:24:21
@Berci_JCHC: nagy ügy, legf. nem ikszelek, hanem ipszilonozok - a lap aljára, meg kifele menet a fülkéből:D
Mindenek előtt szeretném leszögezni, hogy nem értünk egyet minden pontjában sem az orosz állásponttal, sem a cikk írójával. Magyarországnak vitathatatlanul szüksége van a gázforrásainak diverzifikációjára.  De azzal a ténnyel, hogy Gyurcsány éppen Moszkvában - ráadásul…..
vénbanya 2009.03.12 11:32:43
@Archenemy: sorozatosan látszik ezekben a hozzászólásokban is, hogy emberek tömegei abszolút tájékozatlanok azokban a dolgokban, amikről írnai... de hát így van ez mindenhol, ami nem baj, csak ne tennék olyan vérlázítóan nagy arccal...
kishableány kiverte az itteni hozzászólásaival nálam a biztosítékot: ha itt az országnak az a része, amelyik Gyurcsány szavazótáborához tartozik, mind tanulatlan kőbunkó, vagy vénséges nyugdíjas, akiknek "jó volt a kommunizmusban". Tehát az országnak jó nagy része értékcsökkent ember - kishableány által kishableányhoz viszonyítva. Amellett nem tudom, a Gyurcsány-féle irányvonalnak mikor volt köze bármiféle "kommunista" irányzathoz bármikor is - tán azért, mert a pártot szocialistának hívják? De ha már, akkor inkább Orbánnak van efféle posztkommunista stílusa, tekintettel pl. a szinte csak az Észak-Koreában fellelhető személyikultusz-igényére.
vénbanya 2009.03.12 11:37:46
@TataTata: és fordítva. És ezért nem megyek el én szavazni, mert attól még, hogy az egyiket utálom, nem megyek el a másikra szavazni. Különben is utálom mind a kettőt.
vénbanya 2009.03.12 11:39:30
@TataTata: és fordítva. Lejárt lemez mindkettő. És a többi is.