Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kékféltégla

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Augusztussal nagyjából a határátkelők nyári hazalátogatásai is véget értek, ilyenkor mindig érdekes látni, milyen tapasztalatokkal gazdagodtak a külföldön élő magyarok. Balázs (akinek előző posztját itt olvashatjátok) például egészen pozitívakkal. Te is hazalátogattál? Milyen tapasztalatokat…..
A szállásfoglalós oldalak vendégértékeléseire alapozott szállásfoglalás után most jöjjön a másik oldal. Egy vendégház, amit tönkretett a booking.com. Levélíró vállalkozónk nem értette, miért nem jönnek foglalások az oldalról, aztán meglátta a lehúzó kommentet, amit…..
A világ legbiztonságosabb autóinak listáit általában nem a járművek megbízható működése, hanem a töréstesztek eredményei illetve mostanában egyre inkább a balesetelkerülő-rendszerek hatékonysági vizsgálatai alapján állítják össze. Ettől függetlenül persze egy ezeken a rangsorokon rendre előkelő…..
Az előző napi posztomban még csak utaltam arra, hogy egyesek az M7-esen autópályán a Balaton felé az araszolást milyen szabálytalan és balesetveszélyes módon próbálták megúszni.  Akkor íme a felvétel.   Valaki amúgy hallott már olyanról, hogy a leállósáv illegális…..
Politizálás és bárminemű gyűlöletkeltés nélkül csupán egy problémára kívánom rávilágítani a figyelmet. A nagy számban megjelent migránsok kisebb-nagyobb csoportokban igen veszélyesen közlekednek gyalogosan az ország útjain.   A felvétel Budapesten, a XI. kerületben, a…..
Majdnem jól megjártam egy kiszorítósdit egy kerékpáros miatt Budapesten, a VIII. kerületben, a József körúton. A szélső sávban haladó autós lassítás helyett index nélkül a villamosmegálló miatt szűkülő úton elkezdett átsodródni a sávomba. Ha nem vészfékezem, lezúzom az oldalát. Utána a suzukis…..
Legyőzhetetlen kíváncsiság kínoz, vajon mit csinálhatott ez az idióta autós. Talán a telefonját babrálta? A kerítésre tapadt rendőrautó bevonzotta? A helyszín Szigetszentmiklóson a II. Rákóczi Ferenc utca. A szembe jövő autós hirtelen áttért a szemközti sávba, és talán hozzá is dörgölőzött egy…..
Kis híján frontális karambol vagy a ledarálásom lett egy szabálytalan előzésből Budapesten, a XI. kerületben. A Fehérvári úton kifelé haladtam. A Fonyód utcai kereszteződésnél még a piroson átment egy gyalogos, aztán egy idős néniben is benne volt a szándék az átkelésre, de aztán a közelségem…..
< E-Tanú > Mert ő BMW-s! 2017.05.30 18:23:06
Megint egy potenciális gyilkos BMW-s. Ezúttal az M5-ösön. A felvételt készítő autós alaposan elbambult, és előzés után nem ment vissza a külső sávba. Ez egyértelmű hiba. Pechére alsó hangon 160-nal érkezett egy BMW mögötte, és beállt a seggébe. Ezt azonnal észlelte, de lehetősége sem volt sávot…..
Manapság, amikor egy fogyasztói sérelem akár órák alatt is körbefuthat a facebookon, az ügyfélszolgálatok szerepe alaposan megnőtt. A legnagyobb gondossággal üzemeltetett cégeknél is előfordulhatnak ugyanis hibás áruk, technikai gebaszok vagy nehéz időszakban lévő pincérek, de…..
A Nyugati-pályaudvar közvetlen közelében található az Új-Házi vendéglő, mely az all you can eat üzleti modellt viszi. Ez itt a gyakorlatban azt jelenti, hogy a vendég befizet 1350 forintot, és 60 percen keresztül annyit eszik, amennyi csak belefér.   Nem tisztünk megítélni, mennyire etikus eljárás…..
Friss konkrét esetek nyomán talán nem árt újra megnézni, mi jár és mi nem az utasnak, aki nagyon megszívta. És mit kell tenni, ha ráfáztunk?  Pár nap alatt három olasz reptéren hagytak ott hazafelé készülő magyar utasokat is az ultrafapadosok, közös bennünk, hogy nem gondoskodtak az…..
Reggel hétágra sütött a nap, és még nyugodtan szötymöröghettünk is, hiszen mára nem terveztünk távoli programokat. Az alábbi célpontok mind Klagenfurttól 30 kilométeren belül esnek, északkeleti irányban. A Magdalensbergi Régészeti Park, a római birodalom vasipari gyöngyszeme A Magdalensberg…..
kékféltégla 2018.06.16 07:11:46
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Üdv! Olvastam a felhívást, gondoltam megosztom rossz tapasztalatom, amit a kelet európai régió legdinamikusabban fejlődő autóalkatrész forgalmazójánál tapasztaltam. Alkatrész-kiszállítónak…..
A múlt héten a csodás Mátrai télben tettem (Itt elolvashatod!) egy kört, most hétvégén pedig menyasszonyommal a Tátra lábához utaztunk, hogy egy nyugodt, csendes hétvégén töltődjünk fel egy kis karácsonyi szellemmel. Ótátrafüredet (Stary Smokovec) vettük célba, vagyis pontosítok, mert a szállás…..
Gergely ma reggel azt vette észre, hogy Pintér Sándor munkába ment. Változtatás nélkül közöljük a részletgazdag beszámolót: Mögöttem jött át negyed tízkor a Lánchídon Pintér Sándor, aztán a BM előtt a sofőr kiugrott az autóból, a csomagtartóból kivette Pintér…..
0. Mielőtt kinyitod a szemed, nagyon erősen reméld, hogy otthon vagy. Ha otthon vagy, az sokkal könnyebbé fogja tenni a pillanatokon belül bekövetkező pokoljárást. Ha otthon vagy, az emellett sok mindent jelent:   a. Képes voltál valahogy hazateleportálódni. Az jó, az nagyon…..
Sebestyén Balázs és Vadon János új műsoruk, a Vundersőn és Zuperszexi első adásában (megsemmisítő kritikánkat a műsorról itt olvashatják) többek között a nemrég lemondott szövetségi kapitány, Egervári Sándor feleségével viccelődtek. Ez elég nagy bukóság volt, mert…..
Szilvit a 100-as busz sofőrje letiltotta a tömegközlekedésről, mert megkérdezte, hogy mikor indul a járat: Van egy rettegett busz amivel szerintem minden BNV-Budapesti Nemzetközi Vásárra tévedő ember összefutott a csodálatos 100-as busz. A 100As busz viszi a kedves utasokat…..
Egy tizedmásodperccel a száguldó vonat érkezése előtt rántotta vissza a biciklijét a sínekről egy brit kerékpáros, aki simán áthajtott a lezárt sorompó mellett. A nőnek akkor jutott eszébe körülnézni, amikor az első kerekével már a síneken állt - írja az Independent. A…..