Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PTS

17 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PTS - Live BUÉK 2009 2009.01.01 04:49:00
A szilveszteri pezsgő után gondoltam, hogy jó lenne benézni ide is, ha már más dolgom nincs így lefekvés előtt. Megfordult a fejemben, hogy írhatnék egy olyan tipikus és jellemző éves összefoglalót is, de hát minek és kinek hisz biztos nem nyüzsögnek az olvasók körülöttem…..
PTS - Live Az utolsó nap! 2008.12.31 00:08:00
Sőt inkább órák hisz már tényleg alig van vissza pár óra és vége a 2008-as évnek és máris itt a 2009-es. Nem is tudom miért fogott engem meg ennyire az a 2008-as év, de szerintem ez volt a legmozgalmasabb évem és a legtöbb emlékeim is ebből az évből maradnak.Már most várom,…..
Kissé szerintem nevetséges ez a nyugodtan kérj számlát az elvégzett munkáról és küld be és lehet, hogy te fogod megnyerni a havi 1 millió forintot. Persze még az sem tiszta, hogy akkor most a kihúzott 10 ember között egy hónapban 1 millió forintot osztanak ki vagy mindenki kap 1…..
PTS - Live Akkor miről is? 2008.12.27 16:49:00
Épp most kezdtem el írni ezt a szeretnivaló Blogot bár már most megfogalmazódtak bennem az olvasói vélemények és kérdések, hogy mégis miről kéne írnom?•    Nem írhatok más nevében és más stílusában, mert az nem én vagyok, hiteltelenné válik az…..
Kissé szűkös még most a T-Home TV kínálatában a HD csatornák mennyisége, de várhatóan az új év nem csak a hálózati fejegységek és a VDSL szolgáltatással lefedett területek gyarapodását hozza, hanem új HD csatornákat is.Eddig sem értettem most sem értem, hogy Medoo miért is…..
PTS - Live Blog vagy Design? 2008.12.26 22:23:00
Nem sokan vagytok, akik olvassátok ezt a rengeteg dolgot amit ide leírok, de bizonyára az már mindenkinek feltűnt, hogy nem nagyon foglalkozom magának a Blognak a kinézetével. Nem is tudom, nagyon időm sem lenne meg hát ehhez elég nagy elszántság is kell, hogy az ember nekiessen egy…..
Kicsit visszatérve az előző bejegyzéshez szerintem semmit, de legfőképp nem avatkoznék bele a politikai életbe hisz abból csak a baj van, helyette sokkal inkább támogatnám azokat a fiatalokat, akiket mondjuk úgy, hogy a neten ismertem meg.Lehet kicsit elfogult vagyok, és nem azt…..
Talán tegnap előtt vagy hát pontosan nem is tudom, de miközben váltogattam a csatornákat hisz sehol sem találtam szépet és jót és kellemeset pont belefutottam az egyik nagy Kereskedelmi csatorna ki a leggazdagabb magyar műsorába.Szerintem teljesen mindegy, hogy ki a leggazdagabb magyar…..
Pedig nekem inkább az lenne a kérdésem és most tényleg ismét nem egy szolgáltatásajánló bejegyzés sokkal inkább egy kérdés a Kedves jelenleg még nem nagyon létező olvasóim részére mely talán nem is olyan indokolatlan kérdés most a jelen pillanatban.Kissé rossz a helyzet, ami…..
Nem is gondoltam volna, hogy ilyen sokat tudok így hirtelen írni csak úgy, de mégis sikeresen túléltem a Karácsonyi ünnepeket és hát biztos ilyenkor nagyon őszinte az ember és ezért beszél illetve most csak ír ennyit?Nem mintha fontos lenne sokkal inkább fontosabb az, hogy holnap…..
Na nem mintha valami nagy bajról lenne szó legalábbis ami engem illet hisz csak arról van szó, hogy mennyivel szebb lenne az ünnep ha végre nem nekem kéne saját magamnak sütögetni a karácsonyi finomságokat.De mégis ilyen a férfisors nő nélkül nehéz az élet, de feleséggel sem…..
Ahogy az előző bejegyzésemben már minden elpletykáltam most inkább pár szót ejtenék arról, hogy honnét is a GIRA és aki nem hallott még róla akkor most itt az ideje hisz nem tudja milyen jó és nagyszerű dolgokból maradt ki.Lényegében nem sokkal drágábbak a GIRA termékei, mint…..
Bizonyára már nagyon kevés olyan házikó van, amiben ne lenne telefon vagy épp ne lenne internet. Most igazából nem arról szeretnék beszélni, hogy én a T-Home szolgáltatásait választanám hisz őket választottam és hát, amiért ennyire kötődöm hozzájuk ők is kedvesek velem,…..
Sohasem szerettem a fogadásokat és szerintem sok értelmük nincs is, de mégis belementem egy ilyenbe és hát úgy tűnik, hogy én nyertem hisz a T-Home-os előfizetők gyakorlatilag nem, hogy elérték, hanem bőven túl is szárnyalták a fogadási értéket.Igazából nem tudom mit is fogok…..
A mai csatornanyitás alkalmával a VDSL területeken elérhető IPTV szolgáltatás előfizetői szívesebben választják jelen pillanatban a FilmBox HD adásait az HBO HD helyett. Talán arra lehetne gondolni, hogy a FilmBox HD csatornán több Karácsonyi műsor menne, mint az HBO-n?Szerintem…..
Az igazi Karácsonyi meglepetésből a T-Home TV előfizetői sem maradhattak ki és pár perce már Kódolatlan Karácsonyi meglepetésüket élvezhetik az előfizetők és bárhova kapcsolhatnak, mindenütt találna valamilyen csatornát.Aki eddig nem hallott a bejelentésről az olvassa el…..
Ahogy egyre közelebb kerülünk Karácsony ünnepéhez úgy a családi dolgok mellett a céges dolgokra is sokkal jobban figyelni kell hisz a nagy kapkodás közepette és az elmaradhatatlan díszítések hada mellett van, hogy véletlenül az Adventi gyertya perzseli fel a megrendeléses…..