Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Niv

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor behallotta a telefonba az összevegyült szomszédok kérdését,hogy minek kérdez ennyi mindent ahelyett,hogy a kocsit küldené, lecsapta a telefont. Tisztelt Praxis blog.    Sajnos nem tudtam másképpen a történetem elküldeni,de bízom benne,hogy megkapod.A mai napon,…..
Szégyen, hogy az Önök Intézetében ilyen megtörténhet és a betegszállítójuk egy mozgásképtelen 83 éves asszonyt meglop. Nagyon rossz élmény, és aki ezt olvassa arra kérem, hogy nagyon vigyázzon az értékeire. Sajnos a panaszom eddig még át sem vették, vagy nem reagálnak…..
Ha egy ilyen orvos elmegy külföldre dolgozni, azért nem kár. Külföldön azt hiszem, hogy az ilyen bánásmód miatt nem sokáig dolgozik egy munkahelyen. Sajnos karácsony előtt történt meg velem, hogy nagyon rosszul voltam és orvosi ügyeletet kellett hívni.Az ügyelet hamar ki is…..
Kérdem én, akkor minek fizetem be a havi több 10-20 ezer forintot a TB-be, ha elhajtanak magánrendelésre? Hogy azok akik nem dolgoznak és ráérnek egész délelőtt a rendeléseken ücsörögni, előnyt élvezzenek? Tisztelt Praxis Blog!   Az elmúlt pár hónapban többször is az a…..
Régenmindenjobbvolt-rovatunk mai adásában elmesélem, hogy nagyjából másfél-kétévente rendszeresen előveszem a Starcraftet, és újra végigjátszom. Kívülről tudom már az összes pálya minden pixelét, hogy Kerrigan mikor mit mond, melyik átvezető animáció melyik pálya után…..
Nővér vagyok... Bértábla 2012.03.29 22:16:07
A közalkalmazotti törvény egyik melléklete a sokat emlegetett, szidott és kiismerhetetlen bértábla. Többször rászántam már magam, hogy kiigazodjak rajta, megértsem, és értelmezzem, de a legnagyobb problémám mindig (ami bizonyára nem véletlen, hanem egy praktikus matematikai…..
Tisztelt praxis blog!   Jó ideje olvasom az önök oldalát. Az utóbbi időben nagyon sok volt a halállal kapcsolatos történet, én most egy másik, azt hiszem elég aktuális témát érintenék. Az előzményhez csak annyit, hogy anyai nagymamám, aki 83 éves kórházba került itt…..
Tisztelt blog és olvasók!   Sajnos több alkalommal is szükségem volt már kórházi ellátásra, sőt a családom valamennyi tagja a Gróf Tisza István Kórházban kezelteti magát. Szomorúan konstatálom, hogy az ellátás színvonala évről-évre rosszabbodik. Még mielőtt valaki…..
Január 28-án a Dürer Kertben együtt lép fel a Vágtázó Életerő néven működő VHK és az Isten Háta Mögött. Mivel az előbbi csapat több tagjához hasonlóan Grandpierre Atilla énekes is huzamosabb ideig külföldre utazik, így őszig biztosan ez lesz az utolsó VHK-koncert. A…..
Niv 2011.01.26 14:17:13
Subba Nyugodj békében Dio! 2010.05.17 00:23:00
Ma reggel hunyt el a legendás metálénekes, Ronnie James Dio, aki sikeres szólókarrier mellett olyan bandákban nyűtte a hangszálait, mint a Black Sabbath, vagy a Rainbow. A rengeteg sárkány és ellenség után sajnos a gyomorrákkal nem tudott megbirkózni a 67 éves korában elhunyt…..
Soha nem felejtem el azt az ügyeletes (házhoz kihívott) orvost, aki a (mint utóbb kiderült) szélütéses nagybátyámnak azt merte mondani, hogy vannak nála sokkal betegebbek is, és szedje össze magát. Semmilyen gyógyszert nem írt fel, nem vitette el kivizsgálásra, csak leszidta és…..
Érdekelne a többi olvasó tapasztalata is arról, amit Gábor írt, valóban általános szokás az a mentőautók és egyéb kék villogós járművek sofőrjeinél, hogy szarnak a KRESZ-re, mert úgysem bünteti meg őket senki? Ma reggel ½ 8 kor a Nagykőrösi úton haladtam az M5…..
testmódosítás Corset piercing 2009.08.19 17:43:00
Hétfőig külföldön leszek és a blog nem fog frissülni. kommentekre sem fogok tudni válaszolni. nem lesz új bejegyzés sem. semmi sem lesz hétfőig. de lehet keddig sem. A corset, vagy fűző piercing egy igen látványos piercing, amit általában lányok csináltatnak főként átmeneti…..
Tim Burton Alice Csodaországban feldolgozására még várni kell sajnos jövő év márciusáig, néhány képet azonban már láthatunk ebből a bámulatos világból. Az első képen Johnny Depp látható, mint Bolondos Kalapos, a másodikon Anne Hathaway-t fedezhetjük fel, aki a Fehér…..
Mai írásunkat Slip bocsátotta rendelkezésünkre, gyaníthatóan rendszeresen forog az említett körökben.Tehát:Miről ismerszik meg a modoroskodó medika/medikus?Ugyan első féléves, de már mindent jobban diagnosztizál a 20 éve praktizáló orvosnál.Ugyanezen orvos orra alá dörgöli…..
Míg a fesztivál az utóbbi két évben büszkén hirdette, üzleti alapon oldja meg a szervezést, idén megint a Miniszterelnöki Hivatalhoz fordultak, hogy támogatást kapjanak a központi költségvetésből. Az egész költség öt százalékát kérik az államtól: az idei költségvetés…..
Csak csendben, csak halkan... Mielőtt nagyon belevágnék az egység ismertetésbe, szeretnék egy rövid kis kitérőt tenni engedelmetekkel. Egy régi adósságomat szeretném törleszteni eme cikk megírásával. Már nagyon régóta készülök erre a napra, és most érzem úgy, hogy a cikk…..
A Novarock eddig sem gyenge felhozatalához (Metallica, Slipknot, Limp Bizkit, Placebo, Mastodon stb.) csatlakozott az éppen újjáalakult Faith No More, és az éppen búcsúzó Nine Inch Nails is. Metálosoknak pedig a Dimmu Borgir lehet újdonság, de elmondjuk, hogy fellép a The Sword is,…..