Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fzs.1933

0 bejegyzést írt és 2299 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fura kis abszurd minidráma zajlik itt körülöttünk. Hőseink csatároznak Leggyűlöltebb Ellenségünk, Soros György árnyékával, nem számít semmi, nem drága semmi, ha kibasszák őket az Európai Néppártból legfeljebb Soros mártírjaiként fognak kivonulni onnan. Hősök ezek akárki meglássa, legfeljebb akkor…..
fzs.1933 2017.04.11 20:32:52
@taga20:
Kösz, hogy még rémlek nektek! Jól esik!

Szerencsére nagypapát már nem kell pelenkáznom... :)

Részben jogos a felvetésed, de ott, ahol négy nap alatt össze tudtak rántani fészbúkon egy nagy tüntetést, ne mondja nekem senki, hogy a köztévé és a plakátok, újságok az egyedüli lehetőség...
Szerintem.
fzs.1933 2017.04.11 20:56:19
@taga20:

Még mindig szedem a fogalmazásgátlót...
Csak már altatóval keverem.

Mert hogy már nem bírom az éjszakázást.

Azért be-benéztem eddig is, csak nem írtam. Úgyis szinte mindent elmondtok helyettem.

A legközelebbi alkalomig minden jót! A többieknek is! Szép estét kívánok!
fzs.1933 2017.04.12 07:47:50
@Eszter68:

Jó reggelt!

Ezen a héten biztos elmarad az értékelés, de talán a jövő héten... Bízzatok! És tartsátok szárazon a puskaport! ;)

Szép napot kívánok!
Interjút adott a Magyar Narancsnak Kvesztor Csabi, aki egykor volt hűséges vazallusból mára - legalábbis Lázár értelmezése szerint - köztörvényes bűnözővé vált. Nem volt kérdés, hogy ez megtörténik, szerintem Tarsoly abban pillanatban eldöntötte mikor megkapta a szívhez szóló szép üzenetet addigi…..
A videojátékokat hiba lenne elkönyvelni a féktelen öldöklés és agresszió skatulyájába. Rengeteg olyan program létezik, amely nem csak a játékmechanizmusaival, de megjelenésével is már művészeti értékeket képvisel. Ezekből hoztunk el nektek most öt kiváló játékot! Seasons after Fall..
Varánusz Bazmeg! 2016.09.26 12:38:01
Drága honfitársaim helyenként hihetetlenek vagytok, basszátok meg!   Tekintsünk most el attól, hogy én is el tudok képzelni a tegnapi robbantásról számtalan konspirációs elméletet onnan, hogy Mindenórás Tábornok így akarja felpörgetni a közhangulatot, odáig, hogy maga Allah adta parancsba a no-go…..
Két közepesen teleszart búvárruha beszélget: - Elég kemény vagy már, gecó? - Ahham, asszem... - Akkó'feszíccsünk! Igaza lett ennek Simicskó Pityunak, tényleg bármikor előfordulhat itt holmi terrortámadás. Ő meg a másik csicskalángosra érett máris végrehajt egyet a rekeszizmok és a józan ész…..
fzs.1933 2016.09.26 00:40:43
@Eszter jött:

Köszönöm, kedves tőled, hogy még emlékszel rám! Olvasgatok még errefelé, de egyre kevesebb kedvem van már belefolyni a napi dagonyába. Már csak azért sem, mert egyre elkeserítőbb, változás kevéssé valószínű, Azért látom az itt játszott "színdarab" szereplőinek személyiségfejlődését! ;)

Minden jót kívánok a társaságnak!

@graphics: bingó! Köszi!

Most már azt is elárulom, miért kérdeztem rá: valahol, az óperenciás IP címen túl összefutottam valakivel, akinek a neve és a stílusa nagyon emlékeztet a fenti okoskára. Gondoltam, rákérdezek... :)
fzs.1933 2016.09.26 11:54:20
@Eszter jött:
Már azt sem hallgatom, mert minek? Ugyanaz a dal a verkliben.
Egy dolog tudna rávenni, hogy újból bekapcsoljam a rádiót, hogy veletek megosszam az azzal kapcsolatos aktuális gondolataimat. De azért még meggondolom... ;)

Üdv és minden jót!
Azanyádpicsáját!  Mit képzelsz te, he?!?!?! Csak így, ukmukfakk? Felmondani egy szponzori szerződést? Egy világnézet miatt? A világ legnagyobb magyar Nemzeti Előadóval? Hát ki a kurvaanyád vagy te köcsög, hogy így válogatsz? Mi a véres gecit képzelsz magadról idegen tőke…..
Ha eddig nem volt világos miért Mr. Ananászháré lett a külügyminiszter, akkor az utóbbi napok világossá tették: Kellett egy pöckölhető fejű beszélő bábu, aki hasát megnyomva felmondja/lejátssza a felinstallált üzenetet. Mindenki hülye, senki nem képes XXI századi…..
fzs.1933 2015.09.18 18:39:33
"Mindenki hülye"

Nem tudok vitatkozni a kijelentéssel, legfeljebb azzal toldanám meg, hogy ez alól ők sem kivételek!
Nagyon úgy tűnik, hogy lassan Európa teljes politikai elitjének Grazban lenne a helye.
De hogy nem ott, ahol vannak, az biztos.

Mindenki pörög ezerrel, mint a körhinta, de épkézláb megoldása senkinek sincs a problémára.

Megy a veszekedés és árulkodás, mint az óvodában.
- Az Angi csúnyát mondott a Viktorkára!
- A Zoránka tegnap hazudott!
- A Werner lehülyézte a napost, pedig ő a hülye!
- Petike mindenkire ráparancsol, hogy hallgassák meg!

Így állunk.
Miközben semmi, nulla, nix konkrét és látható és eredményes intézkedés nem történik azért, hogy azt a helyzetet, amely Európának szemmel láthatóan problémát okoz, megnyugtatóan és a nagy többség megelégedésére rendezzék.

Sikeresen felszították a gyűlöletet a kontinensen (joggal, vagy sem, most mellékes). Csak éppen ez nem visz előrébb semmit.

Kérdezték ma tőlem, hogy mit tennék? Azt válaszoltam: nem tudom. Nem vagyok sem politikus, sem közgazdász, sem szociológus, sem ez, sem az, akinek képben kéne lennie a történésekkel ÉS megvan az eszköze is, hogy tegyen valamit. Én egy ember vagyok, aki azt látja, hogy mindenki töketlenkedik és az egész ügy kontroll nélkül terjed tova. Ez így nem jó. De nem az én feladatom erre megoldást találni.
Ezért is ez az utolsó hozzászólásom (remélem) ehhez az egész ügyhöz. Nem fogom tovább tépni a számat a semmiért.

Mert csak egy életem van. Élni szeretnék. Indulatok nélkül!
Üdv mindenkinek!
Pici frusztrációt érzek a levegőben. Jó, lehet nem picit. Röszkénél tarthatatlanná vált a helyzet, a nyugati sajtó tele van Viktor fikával, a Pápa a menekültek befogadására int, nyomasztó tud ez lenni, na. A fideszkeresztény ember meg frusztráltságában és tehetetlen dühében…..
fzs.1933 2015.09.09 12:56:39
@Imola Helyesi:

Ne engem kérdezzen meg arról, hogy neki mit kellene tennie! Tegye a dolgát! Ha nekem nem tetszik, ellene szavazok.
Tényszerűen meg tudnád határozni, hogy Orbán kiknek üzent a plakátokkal? És hogy mit?
Vajh, én nem plakátolhatom ki, hogy Antall, Boross, Horn, Orbán, Medgyessy, Gyurcsány, Bajnai számoljanak el az országgal?

Továbbra is jelzem, hogy csak közvetetten érdekel, amit más országok tesznek. Elvárom, hogy a magyar kormány szakszerűen, emberségesen és a magyar emberek képviseletében járjon el. Eddig csak a fenti három nem valósult meg.

Azt, hogy Orbán demokrata lenne, még a leginkább fideszhez közeli ismerőseim sem merik mondani...
fzs.1933 2015.09.09 13:00:34
@parti_giano:

megteheted, de jobban érzed magad ettől?
Igen, én is látom, amit látok, de inkább ignorálom, mintsem agyvérzést kapjak.
fzs.1933 2015.09.10 08:38:04
@Imola Helyesi:

Glastonbury:
metrouk2.files.wordpress.com/2013/06/88756781_10.jpg

És a Sziget sem jobb.
Aztán választhatsz egy tetszőleges két számjegyű utat az országban és nézegetheted, mi minden van szanaszét.
Az erdők ugyanígy.

Esetleg vihetnének nekik szemeteszsákokat... Ha meg úgy sem, akkor lehetne szólni.
Érdekes hévégén vagyunk túl. Egyrészt csökkent a feszültség, a menekülteket átengedték az osztrák határon, sőt, szállításukra önkéntes konvoj érkezett, másrészt eljött az ideje a kormányoldali szerecsenmosdatásnak. Mert az autópályán vonuló menekültekhez érkező…..
fzs.1933 2015.09.08 20:19:01
@taga20:

oly nagyon örvendeznék, ha nem csak a vasalás miatt basztatnál!
Szoktam port törölgetni is... :)

Egyúttal jó éjszakát mindenkinek! ;)
"Szolidaritásból Magyarország az első helyen áll"   Akkor most merengjünk el azon, mi lenne ha szolidaritásból az utolsó helyen állnánk. ..
fzs.1933 2015.09.05 22:11:04
@Eszter jött:

:)

"Most már a gratzi klinika sem fogadja többé."

Ez attól függ, hogy idehaza regisztrálták-e a bevándorlási hivatalnál, vagy sem! :)
Varánusz Viktor, menj a picsába! 2015.09.04 08:47:16
...és azért csak oda, mert édesanyádat érintőlegesen sem akartam ebbe belekeverni. Milyen emberek vagytok ti? Igen, ez a kérdés hótkomolyan fölmerül bennem mikor az ámokfutást nézem amit műveltek. Huzakodtok az Unióval, beszólások ide-oda, közben pedig egy rakás tehetetlen…..
fzs.1933 2015.09.04 22:44:47
@taga20:

ja, amolyan berki-féle! ;)

Nem akartam én itten már semmit sem, de ez az összeurópai és főleg hazai töketlenkedés már káros volt az idegeimre. Ki kellett írnom magamból egy pár dolgot.
fzs.1933 2015.09.04 23:00:14
@taga20:

hidd el, nem volt nehéz megállni. Sőt!
Most sem kell majd sok erő, hogy újabb hónapok elteljenek.
Azért tekintetemmel szoktam pásztázni, bár tudatom nem mindig képes átfogni mindazt, ami történik! :)

Ahogy látom, mindenki megvan, "jól" van. Kell ettől több? Na, ugye!

Asszony nem nézte jó szemmel, hogy egész nap itt lógok, úgyhogy irány az ágy.

Minden jót!
Varánusz Kép, bazmeg, az 2015.08.28 11:44:39
Tele van a menekülők - vagy általuk okozott dolgok - fotóival a zinternet, amikben vagy egy közös: mindenkiben elindítanak gondolatokat. Van aki egy képbe belelátja az elmúlt 25 évünket, szerintem meg van olyan fotó, ami többet mutat és mond el rólunk, mint amit néhány évtizedbe…..
fzs.1933 2015.08.28 11:55:14
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

nem említettem, hogy én szerettem volna??? :)

Lelkiismeret? Hol? Idehaza? A világban?
A mai világban azok fognak a legjobban ráb@szni, akik próbálnak lelkiismeretesen élni.
Hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium folyamatosan hazudik nem újság, megszoktuk. De ennyire bénán Kusza Szem uralkodása alatt sem csinálták. Amúgy is szánalmasan röhejes, hogy állításuk szerint a vasárnapi zárva tartást hatástanulmány(ok) nélkül, semjénharrach vasárnap…..
Varánusz Áder árulása 2015.03.11 09:30:33
Káder János aláírja a paksi titkosítást, mert minden hótiszta, kicsit sem aggályos, sőt. Cserébe nem írja alá - elsőre - hogy a közszféra dolgozói kötelesek legyenek jeleneti a munkáltatójuknak, ha eljárás indul velük szemben. Ha a paksi titkosítást nem is, ezt azért…..
Kíváncsi voltam mivel áll elő a Habony Művek a Simicska - Leaks múltidéző emlékszivárogtatása után. Vad cáfolatok után nekimennek a Gyurcsány kottából játszó, rezsicsökkentést támadó Lajosnak? Orbán elvárja magától, hogy bíróság elé vigye a spicli ügyet, különben…..
fzs.1933 2015.03.10 18:36:24
@Gábris szomszéd:

@miva?:

Semmi különös, csak 40 múltam... :)

Komolyabban megfogalmazva:
eddig sem voltak illúzióim az ország mindenkori vezetőivel kapcsolatban, azonban ma egyszer és mindenkorra elegem lett abból a politikusi magatartásból, hogy mindenkinek nyomjuk a szarba a fejét, csak a mi orrunk látszódjon még ki!

Ennyi tetves, hazudozó, tolvaj köcsögöt mint aki 89 óta megfordult az ország élén (ellenzékekkel egyetemben), szerintem már-már világcsúcs.

Hiába mondja Helyesi kartársnő, hogy ne romantikázzak, meg lányregényezzek, ha politikáról van szó, nekem akkor sem veszi be a gyomrom ezt a sok szemetet már, ami itt zajlik.

És én fogom legelőször pofánbaszni azt, aki a szemembe (értsd: kartávolságon belül) mondja, hogy itt minden fasza!

Ennyi.
Pont
Nagy frász ez a Lajos. Úgy mondott valami-semmit a Mandinernek, hogy abból az orbánhitűeken kívül mindenkinek világos: Viktor fején avasodni kezd a vaj. „Figyelj, Lajos, az a helyzet, hogy jelentenem kell rólad.” Azt mondtam az illetőnek: nincs harag, jó, hogy szólt, majd…..
fzs.1933 2015.03.09 20:19:42
@Imola Helyesi:

nem ezektől az idiótáktól kell megtudnia, hogy mire is legyen büszke, amikor Magyarországra gondol!
Ezt megtudja tőlünk. Megtudja abból, hogy járjuk velük az országot, hogy szépségét és történelmét megismerjék. Tudják, hogy mikor kell emlékezni a dicsőségre. Tudják, hogy kis országunk mennyi nagyszerű tehetséget adott a világnak. És minderre büszkék. És mindehhez nem volt szükség sem az állam, sem valamelyik párt rendezvényére!
fzs.1933 2015.03.09 20:32:42
@Imola Helyesi:

tudod mit? Ne alapozzunk feltételezésre! 16-án látni fogjuk, hogy valójában mit is csináltak aznap.
Ha egy meseszép kirándulásuk lesz a gyerekeknek, megkövetlek!
Ha viszont furcsa dolgokról számolnak be, akkor te kérsz elnézést!

Áll az alku? ;)
fzs.1933 2015.03.09 20:37:57
@Imola Helyesi:

hagyjuk
"Családonként 84 200 forinttal kerülhet többe az erőműbővítés pusztán azért, mert a kormány titkolózik." - írja az Index a paksi szuper titkosításról korrupciókutató szakértőkre hivatkozva. A hazaárulás minősített esete! - kiabálja az LMP, uniós irányelvet és…..
fzs.1933 2015.03.04 13:18:48
@The Ghost Wolf:

örülj neki, végre lesz bizonyíték! :)
fzs.1933 2015.03.04 13:26:52
@The Ghost Wolf:

magabiztos lenne? Maga? Biztos? :)
fzs.1933 2015.03.04 19:59:50
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

milyen jókat szórakoztunk pár éve a Hírcsárdán?

- Hogy lehet kiválasztani 100 kormányzati intézkedés közül a legidiótábbat?
- Találomra...

Az a baj, hogy mindez most már halálosan komoly kezd lenni.
Varánusz Orbán: ide rúgjatok! 2015.03.02 08:42:22
Kedves fodbalokos nemzetem, drága felcsútiak, akadémisták és egyéb egyenfrizurás ízeltlábúak! Rég nem beszéltem nektek imádott sportunkról, mert az utóbbi időben a hátulról nyújtott lábbal becsúszást nem focipályán, hanem választási kampányban és törvényhozásban…..
fzs.1933 2015.03.03 20:48:48
@guma:

a faluban csak úgy ismernek:
"Nem tudom eldönteni, hogy ez okos és hülyéskedik, vagy hülye és okoskodik".

Én vagyok a falubusz is egyben. Az elmúlt nyolc évben több száz alkalommal segítettem a falubélieket fuvarral, kerti munkával, apróságokkal. Nem lenne pofám beállítani hozzájuk, hogy most hogyan tovább?

Itt nem fog senki semmire sem mozdulni. Akkor, amikor a kocsmában tucatjával állnak napközben, amikor meg munkát ajánlasz elzavarnak?
Aki értelmiségnek mondható, az meg ugyanúgy fosik attól, hogy árthatnak neki.
fzs.1933 2015.03.03 20:49:28
@guma:

még annyit.
Mindenki igyekszik kerülni a politikát!
Árpád, baszod, gyere elő a farbával! Mert az nem járja, hogy általában nem tudunk rólad semmit, amit mégis, azt meg rosszul. Iskolák, érettségi, jövedelem? Lófaszt, aranyapám, erre csak a sajtómunkások és a luxemburgi idegenszívűek bulvárhíradója kíváncsi:   Jó, nem…..
fzs.1933 2015.02.19 09:01:49
@guma:

"És nem jön Oscar bácsi..." :)
fzs.1933 2015.02.19 09:45:02
@Imola Helyesi:

Elbeszélünk egymás mellett, máshogy látjuk, nem érdemes győzködjük egymást...

Minden jót!
fzs.1933 2015.02.19 09:46:24
@The Ghost Wolf:

szóval én csak holmi parasztáldozat lehet a sakktáblán??? :(

Csak azért mert nem írok csúnyákat? ;)
A gyarmatosításnak is megvannak a maga árnyalatai. A Krím elesett egy kis trükközéssel a kovácsbélák jóvoltából, Kelet - Ukrajnában még harcolnak a gyarmatosító orosz fegyveresek ellen, ezekkel szemben nálunk amolyan csendes, mondhatni bukkake gyarmatosítás van. Egyszer csak…..
Beindult az elvándorlás a Hír Tv-től, mondja a pestisrácok, mert a jómunkásembereket és jómunkásasszonyokat ez a gonosz Simicska a szakmai múltjuk feladására akarta kényszeríteni. Ezzel pedig elérkeztünk egy fontos pillanathoz: innentől Magyarországon Orbán seggének kinyalását…..
fzs.1933 2015.02.12 11:26:23
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

:) Jogos, azok sem lesznek! :)
fzs.1933 2015.02.12 19:28:57
@Mariann19:

nálunk ilyen akkor fordulna elő, ha a feleségem menne vásárolni... :)
Olvasom a sok tüntetés fikát a sajtóban, a blogokon és kommentekben is, aztán nem egészen értem: ti mit vártatok? Január másodikán megtörténik a rendszerváltás az Opera előtt? Várady a MostMi csapattal programot hirdet, a tömeg a pajzsra emeli és körbehordja a városon, minek…..
fzs.1933 2015.01.06 08:42:58
BÚÉK!

Ilyen nincs! És mégis van!
index.hu/belfold/budapest/2015/01/06/a_bkv_is_megszivta_az_utdijat/

Mulatságos lesz, ahogy egy lerobbant busz pótlására kiküldött másik busz előbb elmegy egy benzinkútra (tudom, lehet online is, de így viccesebb) matricát venni...
Varánusz Orbán: bigámiám éve 2014.12.31 09:13:34
Kedves alattvalóim, nyaloncaim, hűbéreseim és egyéb seggreforgóim! Nehéz évünk volt. A három választást nyertünk, de renomét vesztettünk. Megtanultam, itthon két dologgal nem lehet packázni, az internettel és Simicska Lajossal. Előbbivel kirobbantottam a máig tartó…..