Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pc_x

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Geekblog Bosszúállók 2012.04.22 22:16:00
(Spoilermentes) Amikor úgymond hivatalos (kac-kac) véleményt fogalmazok meg, akkor azért általában igyekszem kicsit visszafogni a bennem lakó geeket, de ez jelen esetben egyrészt akkor sem sikerülne, ha akarnám, másrészt meg fuck it! Nem is akarom. Mert a Bosszúállók pont ennek a…..
pc_x 2012.04.26 15:27:51
@speed: IMAX terem 75%-on volt éjfélkor. Mi is hátraültünk a 7-8. sorba 5-en :)
Magyarországon és világszerte egyaránt igen népszerű filmsorozat A túlélés törvényei - eredeti nevén Ultimate Survival, másik eredeti nevén Man vs. Wild, harmadik eredeti nevén Born Survivor. A műsor központi figurája Bear Grylls, egy bevállalós, vagány, sportos brit…..
pc_x 2011.01.07 14:44:46
@Bozótnéger: Természetesen és sem azt monddom, hogy a hibáit kéne eltussolni, vagy megszépíteni. Ahogy a cikkben is van keményen ki kell emelni. Csak nekem mint teljesen más sport/mozgás elkötelezttjének (azaz laikus)pozitív-felhasználható információ csak elenyészően jött le. Nyílván, ha ilyen helyzetbe kerülnék nem, az általam is kockázatosnak ítélt dolgokat cselekedném (még ha Grylls így is tett a műsorban), de a több forrásból (pl.: innen) is ajánlottakat igen. (Persze ez az egész csak elméleti kérdés, hiszen valljuk be ilyen körülmények közé juti kicsi az esély, szerintem) :)
Geekblog Walking Dead - promók 2010.09.06 14:55:00
A premier egyre közeleg, ugye stílszerűen Halloween éjszakáján fogják bemutatni a sokak által legjobban várt sorozatot. Az AMC nem lacafacázik, a siker érdekében elképesztő mennyiségű marketinggel járult hozzá a sorozat promótálásához. A Comic-Con rendezvény alatt bemutatott…..
pc_x 2010.09.06 15:05:34
pc_x 2010.09.06 15:06:06
Geekblog Hullajó 2010.08.02 08:38:00
Peter Jackson Hullajó című munkája kétségkívül minden idők egyik legfelejthetetlenebb zombifilmje. Ez a mozi igazi gorefest, durvább és véresebb, mint egy elfajult vágóhídi ramazuri Herman Nitsch-csel, felkavaró és undorító, zsigeri és provokatív; találóan eufemisztikus régi…..
Mivel a Hurricanes csapata a jövő évét úgy tervezi, hogy a magyar küzdelmek mellett, szeretne elindulni az osztrák bajnokságban, Zsoltival szombaton nekivágtunk egy bécsi autós túrának. Utazásunk célja a jövő évi lehetséges ellenfelek feltérképezése volt. Mivel Bécs felé…..
Geekblog Ong Bak 3 előzetes 2010.04.12 15:04:00
Angol feliratos előzetes Tony Jaa legújabb csontörő mutatványokkal teli harcművészeti parádéjából, ami ugye az előző rész folytatása, illetve második fele. Sok újdonság nem derül ki belőle a korábbi teaserhez képest, de annyit azért már látni,…..
pc_x 2010.04.12 23:07:08
@Tom Keller: Elméletileg az a Tom Yum Goong vagy valami ilyesmi című filmje, csak az itthon került ki úgy hogy Ong Bak 2, de az igazi Ong Bak 2, az nem ez. Érthető, nem? :D
Ezidáig kissé méltatlanul siklottunk át blogunk cikkjeiben olyan fontos szereplők fellett, vagy csak érintőlegesen említettük meg őket, akik bizony a legnélkülözhetetlenebb tényezői egyes csapataink sikeres szereplésének. Nem másról, mint a négy legnagyobb denveri klub…..
Szerencsére sikerült valamennyire regenerálnom magam vasárnap óta. Öreg vagyok én már az ilyen 24 órás programokhoz. Egész nap aréna, majd egész éjszaka SuperBowl. Azt hiszem, lett is egy komoly amerikaifutball-túladagolásom, aréna fociból biztosan. Igen tanulságos nap volt,…..
pc_x 2010.02.14 00:08:19
@braincruiser80: Ez vicces... ha szerinted ez jól volt szervezve, akkor nincs mit hozzáfűznöm ;)
Majd mond meg a T-mobilenak (pl), ha fizetsz valamiért és csak úgy, minden értesítés nélkül változtatnak a szolgáltatáson a Te károdra (és most nem a YB-t védem, remélem ez egyértelmű)...
Édesapám meg a helyszínen is elmondta a véleményét a megfelelő embereknek ;) (jah és az elveszített meccsről már megvannak a képek és videók, én nem érzem vereségnek azt, de ez csak személyes vélemény és utólag már nem is érdekes...) Azért gratulálok, jól játszottál ;)
Mai szolnoki meghívásos Aréna Kupán: 1. Nyíregyháza Tigers 2. Szolnok soldiers 3. Dunaújváros Gorillaz (Gerillaz nem lenne viccesebb? :D) És valami, amit nem értek: MVP: Vasyl Jordan (Nyíregy) Offense MVP: Kovács Péter (Újváros) Defense MVP: Yuri Nahornak (Nyíregy)  Most akkor…..
Lelkesítő videót kaptunk a Wolves Junior amerikaifoci-csapat edzéséről. Valami ilyesmit - picit tökösebbet képzelünk el rögtön ébredés után, esetleg a munkaállomásra érkezéskor.    ..
pc_x 2009.11.18 11:51:42
stripgenerator.com/strip/319319/
most már lehet oltogatni ;)
még 1 yard Hétvégi program 2009.11.06 16:00:00
A hétvégén nem csak az V. Hungarian Bowl kerül megrendezésre, de további két fontos mérkőzést is lesz itthon. A Jászberény és a Miskolc dönti el egymás között, hogy jövőre ki szerepelhet a másodosztályban, illetve a Győr Sharks és a Wolves utánpótlás csapata játszik…..
Történt egy őszi nap, hogy a szimpatikus Donald Goodrich besétált egy Apple Store-ba, mert elégedetlen volt az iPhone-jával. Azt mondta az alkalmazottnak, hogy olyan dühös, hogy legszívesebben szétlőné egy 9 mm-essel a mobilt. Miután az eladó azt mondta, erre semmi szükség, a férfi…..
UPDATE a félreértések elkerülése végett: Mellrákkal nem viccelődöm, a pink cuccokon viccelődöm. Meg T. Romo nevén. Amúgy meg, aki fél a haláltól, inkább ne menjen focipályára.Múlt héten a Denver-Dallas meccsen tűnt fel - amúgy mekkora, hogy (és ahogy) kikapott a Tony Homo…..
még 1 yard Aréna Foci 2009.01.16 08:00:00
Idén harmadik alkalommal rendezik meg az Aréna Kupát Budapesten. De mi a franc az az Aréna Kupa? Hát, ha labdarúgásból van terem foci, akkor bizony amerikai fociból is kell, hogy legyen olyan változat, ahol a résztvevők nincsenek kitéve a januári időjárás viszontagságainak. Ez…..
Végre valahára sikerült a második fordulót is összesíteni. Telitalálat most sem született, voltak ugye meglepetések a fordulóban. Itt a második forduló eredménye: Helyezés Nick Pontszám 1 KornyeiBalazs 9   Dawk 20 9  …..
Ma hajnalban rendezték a BCS Title Game-et, a főiskolai nemzeti döntőt Miamiban, az "Orange Bowl" keretében. Még mindig kicsit kómás vagyok (hajnali 2-6-ig tartott), úgyhogy csak egy rövid beszámolóra futja.A két legerősebb konferencia képviseletében, az elsőnek és…..
Megkésve bár, de törve nem... szóval összesítettük a wild card weekend tippjátékának eredményeit. 15-en küldtek be tippet, meccs pontos eredményét senki sem találta el, ahogy mind a négy mérkőzés győztesét sem.  Helyezés Nick Pontszám 1 Smaug111 9…..
Négy meccsel elkezdődik a rájátszás végre. Lehet tippelni kommentben eredményeket. A győztesnek összehozunk egy amerikaifoci-ajándékot a Super Bowl után (ezt hamarosan pontosítjuk). A következő fordulókat is ebben a posztban tesszük közzé.Ha eltalálod a végeredményt: 5 pontHa…..
A fociban nem meglepő módon egyszerre két csapat mamlasz van a pályán, egymás megsemmisítésének nem titkolt céljával. Azokat a rosszarcúakat, akiknél a labda van, támadóknak hívjuk. Bármilyen hihetetlen, ezeket hústornyokat betanították számos, sok esetben igen összetett trükk…..