Regisztráció Blogot indítok
Adatok
suncow

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mészáros Lőrinc csak decemberben többet kaszált 100 milliárdnál. ..
suncow 2018.01.06 12:37:58
@taga20: De akkor csakis Felcsúton,vagy ahol az éppen akkor aktuálisNagyvezír cseperedik fel ;)
suncow 2018.01.06 12:39:15
@taga20: Bocs,karandashnak ment volna.
De sajnos igazad van...
Hogyan lehet a 90 -es évek filmjeiről röviden írni? (elvégre a rövidség és tömörség blogunk egyik mottója.) Nem könnyű, hiszen jó filmekben hihetetlenül gazdag 10 esztendőről van szó, ráadásul a magam részéről ezt az időszakot tekintem a filmkészítés eddigi legmagasabb szintjének. Ekkoriban még…..
A McLaren korábbi pilótája pucéran élvezi a tavaszi napsütést. Hangulatos képet posztolt magáról. Naná, hogy majd csak a tovább mögött fedem fel, mégjó. Kép a tovább mögött!..
Belsőség Heti merítés 2015.01.04 09:13:11
Sprinter Killer :) Az autót használtan vettük, ismerőstől, jó vétel volt tavaly év elején...egészen idén januárig. Ő a nagy fehér, aki nem tehet arról hogy megcsinálták Mivel 8 éve csak Fordot hajtottam, 2 generációt, úgy gondoltam, hogy a következő generáció csak…..
suncow 2015.01.04 12:07:04
@b-gabee:
Ha vegleg megdoglott,akkor Volvotol vegyel EGR-t,mert nekik van felujitott (a regit oda kell adnod) es igy fele annyiba kerul (felenk €170 vs. €330), mint a Ford/PSA vagy az utangyartott EGR-ek.
Harminc percben az Olasz Nagydíj, csak onboard-kamerákból. Élménynek sem utolsó, a hőkamerás felvételek pedig kifejezetten tanulságosak. Akárhogyan is van, tudnak ezek a srácok piszkosul. Elképesztő reflexek és fizikai kondi kell ezekhez a mai autókhoz. És egy-két pillanatra azért…..
suncow 2014.09.17 00:15:34
@Autopeti: Angol Sky F1 csatornan lehet az aktualis elso harom onboard kameraja kozott valtogatni (meg van meg pit lane kamera,live timing stb.).Na meg full HD es DD 5.1-es hang ;)
Eva Braun, akit Hitler - közösen elkövetett öngyilkosságuk előtt néhány órával - vett feleségül berlini bunkerében, zsidó ősöktől származott.   A nő hajkeféjében talált hajszálból vett DNS-minta elemzése azt mutatta ki, hogy a zsidók millióinak haláláért felelős…..
Belsőség Heti merítés 2014.01.19 08:33:57
Az ész választása A motor ragyogó paramétereiben a futómű sajnos egyáltalán nem volt partner. Egyenesben még csak-csak, de kanyarban billegett, a keskeny 16-os kerekek sem voltak bizalom gerjesztőek. Pár éles kanyar után (amit a BMW-vel különösebb stressz nélkül 90-100-al…..
suncow 2014.01.19 14:46:31
@Józsi a guminagykeres:

A Freelander 1 tenyleg olyan szar, legalabbis az elmult 8 ev tapasztalata ,amiota Land Rover (is) alkatreszesekent dolgozom, ezt mutatja.
Freelander 2 gyenge pontja a Haldex kuplung es a hatso diffi.
Egyik sem olcso mulatsag...
Illetve meg erzekeny az uzemeanyag nyomasra (de ez igaz az Evoque-ra es a Jaguar XF-re is,amelyekben szinten a 2.2D motor van),ezert uzemanyagszuro csere minden 40k-nal muszaly.
suncow 2014.01.21 08:40:45
@DeezL:Hat,ezt a 100 000 Eurot lepengto Range Rover tulajnak nehez beadni :D Marmint,hogy nem kell sokat varni angol autotol.
A 2.7 TDV6 sem egy matyohimzes azert: az elmult 3-4 evben csereltunk vagy 5 motort.Rendesen szervizelt (rendes olajjal) drabaok voltak,de valamiert a fotengely csapagyak eltavoztak az orok vadaszmezokre.

Jaguarral is foglalkozunk (erdekes a cegunk profilja:Volvo/Honda/Land Rover/Jaguar/Peugeot...),hat meg fegyverrel sem tudnanak kenyszeriteni,hoy akar ingyen is elfogadjak egyet :D Plane az uj XF (2008) elotti tipusok a remalmok.
Soha nem hittem volna,hogy valaha a Peugeot, ha csak egy hajszallal is, de jobb autogyartonak fogom tartani,mint a Volvot,LR-t es a Jaguart :D
suncow 2014.01.21 21:47:33
@DeezL:
A modern (2000 utani) Volvokrol beszeltem ;)
Ahogy kihoztak az S80-at es a faceliftes V70-et 2000-ben,es televagtak oket software toltott modulokkal,ugy veget is ert a Volvo legendaja.
A 850 az meg boven igazi Volvo volt :)
Van farmer kuncsaftom elso szerias V70 2.5 TDI-vel (elso tulaj az oreg),es az csak sarat es terepet latott az elmult 400 000 km-ben,de meg mindig Doxa.Igaz,hogy az oreg rendesen szervizeli,de az auto meg is halalta.
Egyáltalán nem foghatja rám senki, hogy amerikaiautó-rajongó lennék. Elismerem, hogy voltak szép és voltak jó dobásai Detroitnak az utóbbi száz évben, sőt - kivételes esetekben e két tulajdonság találkozott is egy típusban - de mindent egybevetve, leszámítva a C5-től újabb…..
suncow 2012.12.14 19:37:18
suncow 2012.12.14 19:35:42
@srank:

Crockett mint "undercover" zsaru nyomult,es a Daytona es a Testarossa is elkobzott auto volt,azaz "ceges" auto :)
Az a bizarr helyzet állt elő, hogy annyira eltemet az internet feltalálása mint irodai tevékenység, hogy a Hangyász épülésének blogja jelenleg rosszabbul halad, mint az épülés maga. Ha ezt tavaly mondja nekem valaki, a hisztérikus gúnykacajomtól leszakadtak volna a belső…..
Belsőség Utólag se hiszem el 2012.11.25 07:09:21
Túlragozni felesleges: vezettem Toyota 2000 GT-t. Mindjárt megyek, csak görcsöt kapott a karom Aki tudja, mi ez az autó, az azt is tudja, mekkora dolog, ami velem történt. Ő görgessen a poszt végére, van neki ott egy videó. Aki nem, annak álljon itt némi információ, hogy…..
suncow 2012.11.25 12:42:55
@megint:
USA-bol ered az alapotlet (es az otletgazdak),de a sajat hazajukban a kutya nem volt kivancsi rajuk,ezert Japanban hazaltak vele.Toyota mindjart rament a temara,es aztan rendesen atdolgozta (nem ellopta!!!)
Hajnali 03:55, telefon csipog. Levonszolom fonnyadt porhüvelyemet a nappaliba és bekapcsolom a TV-t azzal a céllal, hogy már a kávéfőzés közben meglegyen a szükséges és elégséges háttérzaj. Hopp, már megy a felvezető kör? Na, kávét már csak a két futam között…..
Johnny Herbert, a német volt csapattársa szerint a klasszis tudása már nem elég a fiatalok ellen. "Tény, hogy már nem ő a legjobb pilóta. Semmit nem veszített a képességeiből, csak az új generáció jobb nála. A győzelemhez szükséges tudásszint nőtt, ő már nem üti meg a…..
Ez eredetileg egy válaszkomment lett volna @HammerHat kérdésözönére, de lerobbantotta magáról a kommentdoboz kereteit. Ráadásul príma ürügy, hogy elsüssem az OT-Expóról Csikós Zsolt kiváló képeit. Íme hát a Nagy Hangyász Q&A: -Nem egy szép fakormányt vettél Neki…..
Olasz autónak lelke van, mondják azok, akik a fura parajelenségek mögött a lelketlen gép egyfajta emberi megnyilvánulását látják. Szarul van összerakva, mondják azok, akik nem voltak vevők a gépi hisztire, vagy csupán sosem volt olasz autójuk. Pontosabban: kicsi olasz autójuk.Mert…..
suncow 2009.07.26 11:48:32
@LipicaiCukorgyáros:
Nem statisztikakrol beszeltem,hanem hosszu evek gyakorlati tapasztalatarol.Es nem egy forumban,vagy egy picike maszek garazsban/boltban osszeszedett tapasztalatrol.Erre felenk nagyobb szamban fordulnak elo japan autok az utakon,ez magaval hozza azt is,hogy tobb meghibasodasra,illetve tipushibara van ralatasunk.
Az altalam emlitett Toyota motor fiasko azert az nagyon komoly dolog volt,de a Toyota legalabb benyelte,es lepett valamit az ugyben.Ugye az Opel Ecotec elso sorozatanak is volt ilyen gyuru problemaja,de azt hiszem ok nem csereltek motort garanciaban.

Az en velemeny pedig az,hogy a 90-es evek kozepetol a gyartok tudatosan nem torekszenek tulsagosan megbizhato autokra.A lenyeg az,hogy a garancia ideje alatt ne essenek szet,es ennyi.Az alkatreszeladas es szerviz tulsagosan nagy uzlet ahhoz,hogy csak ugy veszni hagyjak :)
Mont mondtam,legendak vannak,de totalisan megbizhato autok nincsenek.

ui:Egy gyakorlati pelda (es humoros is),hogy milyen xarokat gyartanak az olaszok :) Legutobbi szilveszterkor emberunk taxira vart reszegen Ujpesten.Gondolta amig a taxi odaer,addig megmelegszik az Alfa 166 2.4 JTD tipusu autojaban (amiben mar boven 100k km felett volt).Motor beindit,futes fullra.De emberunk bealudt,es az 52-es topankajaval padlogazt nyomott uresben.A motor igy forgott tiltason 5!! oran keresztul.Csak egy termosztat banta a kalandot...
suncow 2009.07.26 12:32:45
@Il mio nome è Nessuno:
Azert probalhatnad emberi hangon is megszolitani azt itt kommenteloket...
Es akkor ahhoz mit szolsz,hogy ezt a Merci beismerte?Azota "hig fosokat" gyart,hogy a te szavaiddal eljek.

A gyartokat azert nem annyira erdekli az utangyartott biznisz,mert nem Kelet-Europa a kimondott celpiac nekik.
A nyugati piacokon pedig a tobbseg meg mindig gyari alkatreszt vesz az 5-6 evnel fiatalabb autokhoz.
suncow 2009.07.26 12:35:20
@Il mio nome è Nessuno:

Ja es szerinted a gyartok csak ugy ingyen kiadjak a gyari alkatresz specifikaciokat?
Szvsz ez alol csak a gyari beszallitok a kivetelek.

ui:Probalj meg normalis hangnemben valaszolni....