Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Guillotine

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A drága miniszterelnökünk ma megint ámokfutott egyet retorikailag a dunai őrhajókkal is védett, kordonokkal, rendőrökkel és belátást akadályozó emeletes buszokkal hermetikusan elzárt Várbazárban (így legalább érthető, hogy miért volt olyan fontos, hogy a városnéző busz üzletre is rátegyék a…..
Guillotine 2017.02.12 12:21:27
@nu pagagyí: :-) :-) arra nálunk már megvan a népcsoport.
avagy Nemzeti idiotizmus A magyar gondolkodás és nyelv egyik furcsasága, hogy képesek vagyunk bármely szónak komoly mögöttes tartalmat adni, amivel kompromitáljuk azokat. Elég csak pár jelenleg is közszájon forgó szót említeni, mint "nemzeti", "migráns", "Brüsszel", "politika", "EU", "civil", stb.…..
  Nem osztogatnak hanem fosztogatnak...   2002. június 9-én több tízezer lelkes szurkoló döntött úgy, hogy Moszkva szívében egy kivetítőn tekintik meg a Japán-Oroszország világbajnoki csoportmérkőzést. Kurva szar ötlet volt...   Vpirjod Russzijá, mi viigrájem! (Hajrá…..
Guillotine 2014.05.19 22:49:05
Elnézve a híradásokat, nem sok vizet zavart az október 8-11. között Budapesten ülésező Víz Világtalálkozó. Pedig a cél hangzatos: közreműködni az ENSZ akciótervének kidolgozásában a 2015 utáni időszakra vonatkozóan. A témák között szerepel a klímaváltozás, a…..
Guillotine 2014.01.21 23:33:24
Akkoriban olyanok voltak a körülmények, hogy jó kormányzás mellett is elkerülhetetlenül minimum 73,7%-ra nőtt volna az államadósság. Kíváncsi rá ön is, hogy miért? A minap érdekes kiruccanást tett blogunk egyik szerzője a Vastagbőr blogon. Ott tulajdonképpen az…..
Csak jelzem, hogy Kuvatov videoüzenete nem több, mint a nácikkal kollaboráló ostoba elnök alibista szerepjátéka. Kubatov, köpd szembe magad! Amúgy miért mondja az FTC, hogy maroknyi szurkoló tettéről van szó, amikor az egész tábor megtapsolta a feliratot és miért tudják a…..
Guillotine 2013.08.24 20:05:02
Diósgyőri vendégszerzőnk, gibsonpapa írása Amikor 2011. júniusában telt ház előtt a bajnokavatáson eljátszadoztunk a Cegléddel és rúgtunk nekik egy hatost, Miskolcot és környékét soha nem látott optimizmus övezte. A szégyenteljes centenáriumi kiesés; az NB2 őszi…..
Guillotine 2013.07.28 00:56:08
"Kádár János kiválónak tartja Magyarország és a Közös Piac együttműködését a gazdaság területén, nehezményezi ugyanakkor, hogy a tőkés országok a Szabad Európa rádión keresztül megpróbáltnak beavatkozni belső ügyeinkbe." Ha elővesszük a Magyar Nemzet hetvenes években…..
Mókalista Szakmai önéletrajz 2010.03.01 11:03:00
Aki nem tudná, hogy kell egy jó álláspályázatot megírni, íme egy minta...
Guillotine 2013.07.20 12:17:41
Ha egy rendszerváltásba beletört ember mondja a kilencedik kisfröccs után, hogy a rasszizmus és jogvédelem ugyanakkora baj, az szódával elcsúszik. Kicsivel nagyobb gond, amikor a társadalmi felzárkózásért felelős tárca és államtitkára hangoztatja ezt. Miközben – szerintük -…..
A diktatúra jobb, mint a demokrácia. A regnáló hatalom seggnyalóinak mindenképpen. A mai egyetemisták egy olyan világba születtek, ahol már nem volt keményvonalas diktatúra. A rendszerváltás 24 éve volt. Ha feltesszük, hogy 6 (de inkább 12) éves kora alatt a gyerek nem ért sokat…..
Slovensko, do toho! Rezešová 2012.08.27 03:02:00
Több e-mailt, jelzést kaptam az elmúlt napokban, miért nem írok az M3-as autópályán történt tragikus balesetről, mert, ahogy az utolsó poszt alatt egy komment mondja, „azért most történt valami így szlovák-magyar viszonylatban, erről nem akarsz beszélni? (rezesova)”.…..
Guillotine 2012.08.27 12:05:44
@dr.pupak30: IGEEEEN!!!
A héten Ceglédre érkezett a magyar gárda - vagy valami útóda annak - így újabb konfliktus alakult ki a Jobbikosok és a helyi cigányság között. Tegnap este amikor mindenki azt hitte pattanásig feszült a konfliktus élőben követhettük végig, mit csinálnak ilyenkor a gárdisták és…..
Guillotine 2012.08.20 20:19:44
@No_Fidesz_No_Problem: Mindamellett hogy nagyon okosnak gondolod magad,írásaidból süt a butaság meg a naívság.
Már több mint 6000-en osztottak meg a facebookon egy bejegyzést, ami Gyurta Dániel győzelme kapcsán hazaárulóz le másként gondolkodókat. Magyari Pétert az Index újságíróját, Gréczy Zsoltot Gyurcsány házicicáját, és Aczél Endrét a Népszabadság újságíróját. MI ezek…..
Annak idején írtunk már arról itt a Nívó blogon, hogy a magyar EU-elnökség legnagyobb sikereinek a Roma stratégia és a Duna stratégia megalkotását és így európai szintre emelését tartják. Mi már annak idején is hiányoltuk, hogy a hangzatos név mögött megfoghatatlan, mit…..
Őrjöngő rasszizmusért már nem is kell a kuruc.info-ig menni, elég csak kinyitni a Fidesz lapját. Midőn megkérdezték Miniszterelnök Urat egy Farkas Flóriánnal közös sajtótájékoztatón, mit gondol arról, hogy a szélsőjobb cigányozásra használta fel Bándy Kata…..
Bár alapvetően nem jellemző ránk a tematizálás, ezen a héten napon rendesen meg fogunk emlékezni arról a Nagy Magyar Tragédiáról, ami 1920. június 4., 16:32 óta nyomasztja hazánkfiainak egyre csökkenő, ám még mindig kimutatható számát, ha már a Történelmi Egyházak, köztük…..
Azt hiszem nincs olyan ember az országban, aki ne hallott volna az ócsai hiteltelepről, de azért nagyon röviden összefoglalom.Első körben 80, de akár 500 épületet húznának fel, 1000 m2-es telkeken, 40-60-80 m2-es könnyűszerkezetes házakkal. A telek lehetővé teszi az…..
Guillotine 2011.08.13 21:02:50