Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marcelllus

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolnád, hogy egy laza nyáron, a balatonon egy középszerű büfé, gond nélkül csinál 15 milla tiszta profitot? És azt, hogy mellé még HARMINC milliót összelop? Én sem gondoltam, viszont a vendéglátós meló a magyar élet egyik sötét bugyra és amik a filmekben meg a könyvekben…..
 Úgy hírlik, jövőre alapjaiban változik meg az autópálya-használat fizetésének rendszere. És az a kép, ami kibontakozik előttünk, több mint rémisztő... Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
 Folytatódik a Top 10-es rovatunk. Jövő héten kerül a hazai mozikba a Green Lantern Ryan Reynolds főszereplésével. A kritikák és a nézők véleménye egyaránt lesújtó volt a DC szuperhőséről készült filmről és épp ezért gondoltam összeszedem az igazán rossz szuperhős…..
marcelllus 2011.08.04 21:22:32
@algi: Nem köt le.
Nincs semmi bajom a képregény-kultusszal, de inkább megnézem, mint hogy olvassam.
Nálam a sci-fi jön be ha könyvről van szó, meg egyéb utópisztikus irományok, de a képregényekben nekem túl sok a kép ;)
Szóval, vannak jó képregény-adaptációk is?
Maci közel fél éve várja, hogy sikeres középfokú angol nyelvvizsgájáról bizonyítványt kapjon, de ez egy olyannyira bonyolult feladat, hogy a Rigó utcának a vizsgázó segítségét kellett kérnie, hogy lefordítsa feladatsora egyik oldalát: Szeretném megosztani a történetemet,…..
marcelllus 2010.07.16 19:23:40
@otvospeter: Nem, VonBraunnak nincs igaza, ahogy neked sem. A nyelvtan fontosságát azok hangoztatják, akik nem beszélik a tanított nyelvet. No offense ;)
Tanulhatsz néhány év latint (szókincs szempontjából pl nagyon hasznos), de ez idő alatt egy "élő" idegen nyelvet is meg tudsz tanulni.
marcelllus 2010.07.16 22:40:21
@Minden Nick Foglalt Már Talán Ez Nem: "Kérem szépen vajon hogy mondjuk el a kedves diáknak, hogy kijelentő módban az alannyal kezdjük a mondatot," Jah, aztán beül megnézni egy filmet és azt hallja: "Great danger, they bring" és néz egy nagyot, hogy miért nem az alany van elől, pedig ő úgy tanulta... Az ilyen nyelvtanítással kellene már leszámolni!
marcelllus 2010.07.16 22:52:25
@Minden Nick Foglalt Már Talán Ez Nem: ez a star wars-ból egy idézet, de ha szerinted sántít... ;) Ez a baj az angol tanárokkal... csak tanítják, aztán meg hebegnek-habognak, ha egy angollal kerülnek szembe...