Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FeF

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Katonák! – mondják sokszor a civilek, alig leplezett lenézéssel a hangjukban. Bikkfa nyelven beszélő, bikkfa fejű katonák, akik csak ahhoz értenek, hogy a parancsokat gondolkodás nélkül végrehajtsák, mert erre vannak idomítva attól fogva, hogy katonának állnak, születnek,…..
FeF 2012.04.21 21:04:10
@bagir:
Fordítva szerintem. :)

Egyébként érdekes, a silicon az a kémiai elemet (Si) jelöli, a silicone meg a kész szintetikus krémszerűséget, elegyet (compound; jobban nem tudom körbeírni).
Egyébként meg lásd Silicon Valley. :)
FeF 2012.04.21 22:00:20
@bagir: Nem akarok nagyon belefolyni, csak félreérthető volt (:

A poszt akkor is remek lett! :)
Észveszejtő dolgokat tudtak produkálni.
Az Indexes fórumok közönségének sorai közt megmozdulás szerveződik a hazai ipar egykori bástyájának számító Láng Gépgyár mintegy 100 esztendei tevékenysége során összegyűlt tervanyag megmentésére.A gyártelep átalakítása miatt a jelenlegi tervtár épülete is lebontásra…..
Szertár Főtt pohár (recept) 2009.09.10 09:16:00
Tök jó lehet gasztrobloggernek lenni. Most én is megpróbálkozom vele. Persze pacalpörkölt helyett jobb valami könnyebben emészthetővel kezdeni:   Forrás: Nagy Anett: Motivációs stratégiák fejlesztése a fizika tanításában, Doktori értekezés, 27-30. o.. SZTE, Szeged,…..
Szertár Mazsolás lónyál 2008.06.25 06:00:00
A langyos szénsavas-cukros löttyök nem oltják jól a szomjat. De most minket nem is ez érdekel. Felemelkedik, úszik, lesüllyed. Felemelkedik, úszik, lesüllyed. Nagyjából így lehet összefoglalni a mai adást.  Elvileg bármilyen szénsavas üdítő jó hozzá. De jobban…..