Regisztráció Blogot indítok
Adatok
körülnéz

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a bátor újságírói kiállás?   A HVG.hu átlépett egy határt. Mert lehet és kell is egy demokráciában kritikával illetni a Miniszterelnökséget vezető minisztert. Lehet újságírói véleményként akár patás ördögnek is beállítani, sőt le kell leplezni -  ha vannak -…..
Sokan megírták már, hogy a Nézőpont Intézet Pártválasztó alkalmazását rosszul paraméterezték. Simán kihozta nekem, hogy a DK-ra kéne szavaznom, annak ellenére, hogy felülsúlyoztam a 2006-os rendőri visszaélések kivizsgálásának szükségességét, az ügynökakták…..
körülnéz 2014.02.13 12:19:48
Egyetlen év alatt 400 százalékkal nőttek a regensburgi PG Gmbh. bevételei, miután piacra dobta a BlackTrail nevű termékét. A limitált szériás, csúcstechnológiás kerékpárral a német cég betört az amerikai piacra, és Németország legnagyobb kereskedői is bevették kínálatukba…..
Izgalmas percek, rengeteg érdekes vendég, sok kínos kérdés és Dömsödi Gábor, akit nem engedtek be a sajtóbeszélgetésre.Kapcsolódó cikkünk blogposztja...
Az RTL interjúzott egy rövidet Jenson Buttonnal a hétvégi Formula-1-es magyar nagydíj örvén, és kérem szépen, szenzációs hírünk van: a Nagytétényi úton egy titkos laborban megalkották az első hús-vér Google fordítót. Az interjút készítő robot valami olyasféle lehet, mint…..
Örülünk, Vincent? Bankot? Minek? 2010.07.15 14:06:00
Orbán Viktor meg akarja venni az MKB-t. Ön szerint miért?survey software ..
körülnéz 2010.07.15 20:52:21
@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?: de télnyleg ennyi szenilis ember él itt????
egyébként van bankja az államnak ugy hivjak FHB (persze az neem is, tudom) ott vannak a takarékszövetkezetek ami a forradalmi savazónap elötti megnyilatkozásokban fejlesztni kivant terület volt (nyilván ott vannak a haverek) - most persze bankadó nélkül vihetik a bizniszt tovább...
de az MFB-vel is kijohetne a piacra nem? (ahogy betolták az FHB-t is...)
Én tényleg nem értem, miért venné meg az állam az MKB-t (ugy ertem, racionalisan nem látom okat) persze jol elbindzsizni jo lesz - ezt értem persze.