Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CoolBrady

0 bejegyzést írt és 257 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Sorozatwiki infói szerint úgy néz ki, hogy Szabó Gál András, akit leginkább Villám Géza néven ismerhetünk, és a Danubius és a Juventus rádió, valamint a Rádió Bridge hangjaként szoktunk meg, már aki 1998 előtt is hallgatott rádiót, szóval Géza megint tévézni fog. Azért megint, mert korábban már…..
A VV Csoki néven ismert vellalakó a bekerülésekor forgatott kisfilmben azt mondta, hogy Szavazzatok rám, néger vagyok! és ezen a platformon tolta eddig a szekeret odabent, levarrt két vagy három lakót (VV Krisztiánt nem számoljuk bele, de sanszos), majd testi épséget veszélyeztetett és kizárult. A…..
CoolBrady 2018.12.23 10:39:21
@a Nanga Parbat rabjai: Na, vannak amerikai felmenői?
Ezt a kibeszélőt nem én vezettem, de ha rajtam múlik, az utolsókat nem is fogom a jövőben sem, mert annak rendes reunion-adásnak kellene lennie, Bencussal, teljes gárdával, ami persze logisztikai rémálom, de úgy az igazi. Ez itt fent egy csoportterápiás beszélgetés, olyan mélyen gyökerező…..
CoolBrady 2018.11.12 22:17:53
@Kiraly Zoltan1133: A google szerint Orsi nem Kismocsok volt, hanem neki a párja, akit később elhagyott egy benti játékosért.
Alig egy hete érkezett meg az első videós előzetes a Netflix egyik legnagyobb őszi dobásához, a Maniachez. Egy héttel később megérkezett az igazi előzetes, ami egészen sokat megmutat abból, hogy milyen is lesz a sorozat, amit pusztán a történetleírás alapján nehéz volt a gyakorlatban is elképzelni. ..
CoolBrady 2018.08.07 10:28:58
@lalolib: több száz sorozat megy évente az USA-ban, csak találsz tán benne olyat, ami nem setét, nem elborult, nem szuperhősös.
Sokszor írtunk már róla, hogy az Origo címlapján szinte külön hely van azoknak a híreknek, amik vérszomjas bevándorlók bűneiről számol be. Sokszor ezek ugyan több hónapos, vagy éves hírek, de ezek általában nem számítanak. Ma a címlapon beszámoltak Mamoudou Gassama hőstettéről, aki úgy mentett meg…..
A záróévad grandiózus lesz, ezt tudtuk. Hat rész, másfél óra darabja, a legeslegutolsó még tán ennél is hosszabb, nagy csaták, drámák, halálok. Azt viszont fel sem tudtuk mérni, mekkora meló megy bele a vélhetően mindent eldöntő csatába: 55, egymást  követő éjszaka forgatták. A producer így köszönte…..
A jó időzítés a kríziskommunikációban kulcsfontosságú. Az, hogy egy támadás, védekezés, vagy ellentámadás mikor történik, nemcsak a harcászatban döntheti erre vagy arra a mérleg nyelvét, de a kommunikációban is. Shane Tusup Az Év sportolója gálán tartott köszönőbeszéde tökéletes időzítésű, brilliáns…..
verum Egy igaz barátság? 2017.12.10 22:10:46
Egy este Karinthy meglátogatta Kosztolányit budapesti lakásán. A két jóbarátot nagy örömmel töltötte el a négyesy féle stílusgyakorlatok emlékeinek a felelevenítése. A békés visszaemlékezés kellős közepén Kosztolányi hirtelen felugrott és olyan ihletett állapotba került, hogy Karinthy alig akart…..
CoolBrady 2017.12.11 10:22:36
Az ATV Start című műsorának Nacsa Lőrinc, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnöke volt a vendége. Az interjú apropója az volt, hogy a szövetség megfosztaná budapesti díszpolgári címétől Soros Györgyöt. A beszélgetés egy ideig a szokásos mederben folydogált, vagyis Nacsa a hetek óta…..
CoolBrady 2017.07.13 13:51:56
@FN: nem jön a Kánaán, mert a tv2-ből tudom, hogy Soros Alexander érkezik a helyébe, aki bulizik és új ruházatot is szokott venni.
Szergej Pub Kur-va gyen-ge!!! 2017.06.10 17:23:16
Eltelt majdnem 24 óra a tegnapi gyalázat óta, így már értelmes szöveggel is képes vagyok megszakítani azt a káromkodásfolyamot, amit aranylábúink hoztak ki belőlem.  Nem értem, hogy a retkes faszban van az, hogy az ellenfél 44 sikeres passzból összehoz 8 kapura lövést és három szögletet!?  Ha egy…..
CoolBrady 2017.06.10 21:58:39
@Consuela NO NO: 24 órával a meccs után még hadd írhassa már le az ember a véleményét.
CoolBrady 2017.04.29 09:33:56
@Im just here for the comments: aki leszarja, az a kis piros x-szel tud szavazni.
CoolBrady 2017.04.30 15:13:58
@cardiobascuralis 3: Ba-dumm-tss
Mindig öröm látni olyan kreatív szakemberek munkáit, akiknek a fantáziavilága túlmutat a tv-spot – standard plakátkampány – banner megjelenések szenthármasságon. Ezért is szeretem többek között a gerilla marketinget, mert az olyan terep, ahol szabadon szárnyalhat az ember…..
CoolBrady 2017.03.10 20:36:26
Érdemes egy pillantást vetni a köztévé szombat esti híradójának diagramjára, melyből első ránézésre az látszik, hogy pénteken, február 17-én a határon elfogott migránsok száma hirtelen megsokszorozódott a korábbiakhoz képest. Aztán jobban megnézve már csak az látszik, hogy csak három tucattal…..
CoolBrady 2017.02.19 20:32:32
@Emzé Periksz: megfogtad a lényeget
A playbackelés egyidős az emberrel, kölyökként is ott tátogunk a tükör előtt a Metallica-nótára, és rázzuk a rőzsét, miközben azon imádkozunk, hogy ad egy, nőjön már a hajunk a hátunk közepéig, és hogy a szüleink ne akkor jöjjenek ki az előszobába, amikor éppen James Hetfield valamelyik legendás…..
CoolBrady 2016.11.17 16:35:41
@Bertrand34: Szerintem ha egy médiamunkást ilyen műsorba meghívnak, elmegy rá. Ha meg már elment, meg is írja a véleményét.
85 éve mutatták be a híres filmet, Drakula klasszikus megformálója pedig már 60 éve nincs köztünk, de hatása máig kitart. A filmes horror trend népszerűsége folyamatosan növekszik, ami Lugosi fővámpír tevékenysége nélkül valószínűleg nem így lenne. Temesvártól nem messze, Lugoson született 1882-ben…..
Lee Hi koreai (dél, jóhogy) énekesnő múlt csütörtökön M Countdown nevű koreai tévéműsorban énekelt (jól, de milyen jól!) ami az egyik legnépszerűbb zenés műsor az Mnet TV adásán, és amit nemcsak Dél-Koreában, hanem Kínában, Hong-Kongon, Japánbam, a Fülöp-szigeteken, Tajvanon, Malajziában,…..
CoolBrady 2016.05.03 11:48:24
@szociál: Hát te hülye vagy bazmeg :D
A Kettős Mérce mutat rá, hogy a sztálinista-rákosista módszereket csak nem lehet kiirtani a Nemzeti Hírtévéből (amit egy jogerős ítélet alapján akár Állami Nemi Szervnek ís hívhatunk, csak mondom). Pedig párszor már megütötte a bokáját a közmédia a hamisítások miatt: Lomnici Zotán kiretusálása után…..
CoolBrady 2016.03.04 11:14:37
@Girhes Joe: Szerintem a tárgyalások minden egyes fokozatán túl vannak már, de szart sem értek el vele. Nem gondolhatod, hogy rögtön tüntetéssel kezdtek.
Mélytorok: 1) a hímtag tövig bekapása, a gag-reflex (öklendezés) totális hiánya miatt lehetséges. Kedvelt pornós toposz, Deep Throat címmel egy klasszikus film központi témája is, a főhősnőnek a csiklója a torkában van. 2) Az elnök emberei című filmben szereplő informátor kódneve, aki a…..
Emlékszem a fehér Broncóra. Nem tudtam ki ül benne, miért üldözik, mit csinált, hova menekül (ezt valószínűleg senki sem tudta), és hogy egyáltalán miért nézem. Évekkel később tudtam meg, hogy mekkora szimbolikája is volt annak, hogy Amerika köztiszteletben álló, imádott, szeretett, elismert, és…..
CoolBrady 2016.01.25 14:09:04
@Tutifix mindennap: Nagyon úgy tűnik hogy utólag át vannak szerkesztve
CoolBrady 2016.01.26 18:30:43
@Kazel: A szokásos photohopos/utólag kinyomtatós, mint az ilyenek 99-100%-a
CoolBrady 2016.01.30 17:19:39
@airxonix alias x.x.x.x.x 4/5 gooal: Az ide kitett tippjeid milyen gyakran szoktak bejönni jönni?
A Fidesz frakcióvezetője a TV2 Mokka című műsorában járt ma reggel, ahol a kötelező körök (Magyarország jobban teljesít, 2016-ban merjünk optimisták lenni, történelmi rekordokat dönt a foglalkoztatottság) mellett Kárász elvitte egy kanyarra nőügyben is, ami, legalábbis Kósa első reakcióját elnézve,…..
"A tippmix egy olyan zsebre menő játék,ahol a remény hal meg utoljára, mégsem kell menni temetésre egy rossz nap után sem,hiszen a remény mindennap újjászületik." (DR.SV)..
"A lényeg hogy a "győztes" szorzó legyen megtalálva,lehetőleg minél több. meg hogy az iroda sorozatos veszteséget legyen kénytelen elkönyvelni a fogadóval szemben, meg hogy legyen egy jó pár kifizetési kötelezettségük" (LyonnaisFan1 , SÜN! ( Биля ) / Mirasty /")..
CoolBrady 2015.10.01 12:38:06
@Tippmixkiraly7: Az irányító 1-1,5 hónapra lesérült, valószínű azért emelkedett az odds. De ennyiért megéri tenni.