Regisztráció Blogot indítok
Adatok
masszív

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog A Gyurcsány beszéde 2013.01.23 11:21:00
Van valami diszkrét bája Gyurcsány Ferenc helyszínválasztásainak. Ott van Bukovics kolléga örök kedvence, az Avas; nap mint nap tekinthetjük meg a különböző értelmetlen és lehangoló helyszíneket, ahol a szebb napokat is megélt volt miniszterelnök megfordul. Győr Avasa a Marcal…..
masszív 2013.01.23 22:28:23
@Wagem: köcsög kis pattanás vagy orbán seggén. a pszichopata beteg állat alcsúti cigányvajdát kéne eltakarítani az most sokkal fontosabb mint évek után is gyurcsányozni
Itt valami történt. Néhány napja Szájer József és Rogán Antal még hevesen kardoskodott a választási regisztráció mellett. Pedig feltételezem, hogy a Fidesznek is lehettek karácsony előtt információi a szabadságjogokat lábbal tipró ötletük elmeszeléséről, hiszen már én is…..
masszív 2013.01.05 17:58:40
@Obam Yarack: Occam borotvája: 10 lehetséges verzióból mindíg a legegyszerűbb az igaz. Sajna amit írtál az az igazság. máshogy nem is működhet a dolog ebben a velejéig romlott hazug aljas embertelen országban
1000 leütés Orbán a magasban 2012.12.26 07:38:47
"Csak rajtad áll, elfogadod-e." - mondja a miniszterelnök, és ha valaki a Fideszre gondol, igaza van. Ő ugyan Krisztusról beszél, de a mai politikai klímában elhanyagolható a különbség, a dolgok összefüggenek. Krisztus is a Fidesszel lenne. Mindkettő funkciója a megváltás.…..
Elnézem ezeket az öntudatosan feszítő, ám kissé már bepálinkázottnak tűnő, nyakkendős urakat, a Polgári Magyarországért Díj kitüntetettjeit, Magyarország megmentőit. Akik úgy vigyorognak a fényképezőgép lencséjébe, mint szűzlány a tarlón. Ez nem valami vicc ám, ők és…..
masszív 2012.12.22 17:13:16
@halavány: hahhhahahhhhhaaaaháaááaáahhaaaahhh.
kubatov elvtárs személyesen???? milyen megtisztelő:-)

már csak arra lennék kíváncsi hogy hogy is működött volna ez a megbuktatás? ideszólt volna merkel hogy viktor elég? vagy mi??szerencsétlen seggfej.....
Aczél Endre a Galamuson megjelent, Fiúk, című írásában szenvedélyesen kádáristázza a kormányt – ez még a Kádár-rendszer sztárújságírójának is szíve joga. De hogy egy szerkesztő hogyan engedheti megjelenni a következő, egészen nyilvánvaló és vérlázító…..
masszív 2012.12.22 17:02:00
@Kandeláber: olvasni kéne inkább az említett lapokat mert lehet hogy a kommunizmusban ezek voltak az elérhető sajtótermékek de ez igaz a magyar nemzetre a magyar hírlapra is. csak az a különbség hogy a mai jobbos lapok mind a fidesz -oligarchák kizárólagos tulajdonai és a kormány szócsövei. tahó stílusukról ,nem pedig kiegyensúlyozott tájékoztatásukról híresek. sokkal jobb egyébként ha valaki a kádár -rendszerben elismert újságíró volt-szakmai alapon mert bármennyire fáj Aczél egy hihetetlenül művelt és nagy tudású ember-és utána is baloldali maradt, mint ha valaki a kádár-rendszer harmadvonalbeli seggnyalója volt aki csak a népszabadság pártrovatáig jutott majd a rendsz.vált. után hirtelen vérjobbos fizetett uszító lesz aki a birkamenet után kínában vakációzik az adófizetők pénzén majd kitünteti a KORMÁNY!!!!!! te hol élsz? látod ezért utáljuk a bunkó ostoba """""magyar"""""" jobboldalt mert ez a szellemi szintetek. csak uszítani és gyűlölködni tudtok és szentül meg vagytok győződve hogy csak ti vagytok magyarok mindenki más hazaáruló. csak sajnálni tudlak ne haragudj
masszív 2012.12.22 17:08:11
@Sárga Király: gyurcsány és orbán rendszere között megnyugtatlak hogy nem csak hajszálvékony a különbség. gyurcsány bármennyire is fáj nem rendőr hanem politikus tehát nem felelős a rendőrök tetteiért.(hozzáteszem hogy a világon nincs olyan ország amelyiknek a rendőrsége ne így tett volna gyújtogató csőcselékkel szemben akiket az ellenzék fizetett(kubatov) hogybalhé legyen.Hiszen az öszödi beszéd önmagában pár hét alatt lecsengett volna ezért kellettek az utcai balhék.
orbán rendszere ezzel szenben egy király nélküli királyság semmi köze a demokráciához ezt mindenki tudja Lukasenkótól Obamáig. az pedig hogy te egy elfogult beszűkűlt agyú jobbos orbán-fan vagy az megint más kérdés
Alternatíva A kormány bajban van 2012.12.19 18:06:49
Az, hogy most, miközben ezeket a sorokat írom, a középiskolások és egyetemisták, tanárok és szülők ezrei újra az utcán vannak, azt bizonyítja, hogy van remény. Nem lehetett leszerelni ezeket a polgárokat a felsőoktatás ingyenességének populista ígéretével. A kormány bajban…..
masszív 2012.12.19 19:47:53
@moophlander: társadalmi szolidaritásból meg azért is mert a te diplomádat is mi fizettük és nem fizettél vissz a semmit
A diákság nem akar semmit, csak balhét. A diákság mögött az ellenzék vigyorog és vicsorog, amely most véli megtalálni a fogást a kormányon, két év meddő küzdelme és hazudozása után. Ez a diákság alig egy hét alatt olyan lett, mint a ’68-as párizsi diáklázadások…..
masszív 2012.12.18 17:50:18
@amergin: azért attól még messze vagyunk hogy enciklopédisták irányítsák a társadalmunkat legalábbis bayer biztos.:-) bár lassan elérjük mi is a Terminust......
masszív 2012.12.18 17:53:27
@AczélGyuribácsi: egyetértek.
A Magyar Narancs összeállítása szerint a Cégnek 2012-ben sem ment rosszul: A vállalat 2010 áprilisa és 2011 decembere közötti közbeszerzési sikereit már korábban összegyűjtöttük, s ez év eleji gyűjtésünk alapján azt állapítottuk meg, hogy a Közgép – egyedül vagy…..
masszív 2012.12.16 15:15:30
@veracity: szerencsétlen hülye vagy..kubatov kifizetett már baromarcú
""A HVG Magyar Nemzet közzétett egy listát. A listán a diákönkormányzati vezetők nevei olvashatók, s mellettük – a lap megfogalmazása szerint – a felsőoktatásban eltöltött idejük. Most, amikor listázás ügyben tüntetés volt a Parlament előtt, ahol – ha csak egy…..
masszív 2012.12.16 12:36:44
@amit még megtehetsz: teljesen igaz és abban is biztos lehetsz hogy ha még kommunizmus lenne akkor ez a felcsúti görény az mszmp központi bizottságában pöffeszkedne és osztaná az észt
"Véres kardot hoztam, Őseink véres kardját, Sorsdöntő harcra kész a nép! Megvédjük szabadságunk,Gyurkának ellenállunk,Nem kell a sápadt istenség!Árpád szabad népe,Honfoglalóknak vére,Nem tűr meg Fekete zabolát!Álmunk valóra válik,Vagy elveszünk egy szálig,De inkább…..
masszív 2012.12.13 13:06:18
@Schindler Pistája: mondj egy példát amikor ilyen történt de ne a szokásos jobbos mellébeszélést hanem KONKRÉT példákat és sokat légyszi mert ebből a gyűlölködésböl az következik hogy ezek mindennaposak
Tegnap az MSZP nevében Mesterházy Attila pártelnök is megtette nyitólépését az Együtt 2014 által felállított sakktáblán. Maguk is együttműködésre, ellenzéki kerekasztal felállítására szólítják fel az Orbánt leváltani igyekvő erőket. Természetesen úgy, hogy a…..
masszív 2012.11.30 12:45:01
@notib: lásd Steffka, Liebmann, Sugár, Pálffy G., és sorolhatnánk a 90-94 és a 98-02 közti időszakot te szerencsétlen
Tűzgömb szállt el Magyarország fölött, és kicsivel később megszületett - nem, nem az Úrjézus 2.0 - Palesztina. A felhőtlen örömbe némi üröm vegyült, mert itthon a piréz-izraeli összeesküvés úgy átbaszta a palánkon a numero unó parlamenti pizsamanácit, hogy a…..
Tisztelt Olvasók, az alábbiakban teszünk egy gyors kirándulást a Jobbik képviselőjének agyába.…..
masszív 2012.11.30 08:23:56
@Free-Press: te kis tudatlan bunkó: lehet hogy a templomban ezt tanítják de jobb lenne ha magad is utánanéznél néhány dolognak.
maga a kereszténység mint vallás jóval Krisztus után nyert létjogosultságot így ezek a nettó hazugságok is. Jézus a maga korában csak egy elenyésző kisebbség a mmaeneusok által volt elfogadott vallási vezető. az akkori zsidó törvények szerint a lehető legnagyobb bűnt, a principium tagadását követte el azzal hogy magát az isten fiaként aposztrofálta.
mivel pedig ő egyébként nem isten fia csak a keresztény dogma szerint ezért istengyilkosokról beszélni nem egyéb mint gyűlölködő ostoba tahóság.
a világon él még kb. hatmilliárd ember akik teljesen mást gondolnak erről az egészről.
vagy őket isten egyszerűen átverte?
masszív 2012.11.30 08:26:27
@Neve Cohn-Bendit, foglalkozása pedofil zsidó: a hozzád hasonló náci férgek magyarország szellemiségét veszélyeztető turhagombócok.
A Demokratikus Koalíció alig egy éves történetében kiemelten fontos nap lesz a tegnapi. Annak évfordulóján, amikor az Aranycsapat 6:3-ra legyőzte az angolokat, két DK-tag is megnyerte az időközi polgármesteri választást. Azt nem állítom, hogy Orbán Viktor máris úgy érezheti…..
masszív 2012.11.26 12:58:12
@Scagnetti: ha a regisztráció ellenére is leváltják a fideszt akkor szvsz az ellenzéki pártok biztos vissza csinálják hisz saját győzelmük a bizonyíték hogy hatástalan ráadásul ellenezték is joggal. ráadásul bebizonyítanák a hozzád hasonló elfogilt fidesznyikeknek hogy a demokráciát csak a baloldalon gondolják komolyan....
(Divatos szóval élve kis "OFF"-fal kezdeném: többször is tapasztaltam, hogy egyes bejegyzések után többen csak néznek: most erre mit kell írni, "Orbááááán", vagy "elmútnyócééééév"? Ezért most segítek, ez a poszt "Orbáááán", úgyhogy aki csak ennyire volt kíváncsi, mehet…..
masszív 2012.11.23 08:31:35
@Blogger Géza: ezek szerint orbánról is kéne ilyen plakát. pl hogy miket ígért az elmúlt években és azokból mi valósult meg. azt hiszem ezeket felsorolni egy óriásplakáton lehetetlen volna.
röhelyes ez a fingszagú fideszes propaganda. sajnos azt hoszem komolyan elhiszik magukról amit a médiájuk nyomat. ez a legnagyobb katasztrófa. meg az hogy a sok kimosott agyú fideszzombi nem veszi észre hogy itt új feudális államot építenek a srácok. 2014-elszámoltatást!!! csányiszélesorbánvitézynyergessimicska börtönbe életük végééig.
Újabb frontok nyittattak a Bajnai-ellenes kampányban: nem csak BKV-buszokon, hanem óriásplakátokon is feltűnik Bajnai Gordont és Gyurcsány Ferencet közös fotón árbázoló alkotás.Emlékeztetésül közölném, hogy körülbelül két évvel vagyunk a választás előtt, nincs napirenden…..
masszív 2012.11.22 21:06:14
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: te meg a leghűségesebb orbán-csicska vagy .szánalmasan bunkó de legalább tök sötét ez az egyetlen mentséged. viszont óriási élmény lesz látni a füreretek tahó alkoholista fejét a bunkó dadogós hazugságai végre mindenki számára lelepleződnek és a fidesz eltűnik mint a kámfor. aztán már csak titeket kell eltakarítani. európa velünk van meg a sok átbaszott megalázott kisemmizett ember.
dobj be még egy felest aztán irány az echo tv faszfej
masszív 2012.11.22 21:46:25
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: hahahahahah orbán meg kövér nem az utódszervezetbe lépett be hanem a kiszben voltak tikárok. kövér felvételi nélkül ment egyetemre az apja miatt aki párttitkár volt pápán te baromarcú bunkó. az hogy nem dícséred a fideszt az nem téveszt meg senkit, egyébként soha életemben nem szavaztam az mszp-re de ha kell fogok hogy a képmutató hazug tolvaj uszító .az országot tudatosan a hatalomért megosztó volt liberális volt jobboldali volt népnemzeti volt szélsőjobbos orbánt eltakarítsuk magyarország útjából
masszív 2012.11.22 21:56:28
@Gatinho: hihihihihi. ennyi telt mint érvelés? az igen!! kubatov kifizetett mára? sajnos a sötétség gyógyíthatatlan. az orbán imádat végképp. mondd már el nekem légyszi hogy mit tett ez a fasszopó alcsúti hazudozó ezért az országért? semmit pofázik 20 éve mindíg azt mondja amit hallani akarnak az emberek aztán az ellenkezőjét csinálja. téged nem zavar hogy a béka segge alatt van az ország? 2 év: 3000 000 000 000 Ft +pár ezer milliárd megszorítás családi gazdaságoknak föld semmi gazdasági növekedés semmi kultúra semmi európai gondolkodás semmi korrektség semmi. csak rogánok szijjártók matolcsyk selmecik kövérek meg a többi aljas képmutató geci akik ingyen tanultak a múlt rendszerben semmi nem dolgoztak beültek a parlamentbe végighazudták az elmúlt 20 évet élloptak mindent és folyamatosan másokat rágalmaznak. ez a te világod kis senkiházi és te "vöröscsepelezel" persze 2014 ben kussolni fogsz amikor látod hogy tűnik el a PÁRT. hívd kubatovot hogy fizessen ki aztán irány az echo-tv:-)jóccakát
Bayer Zsolt: „A tömeg” című írásának ez az első mondata is már finom kis hazugság, miszerint Papcsák Ferenc zuglói polgármester feljelentette az őt rágalmazó „kommentelőket”. Ugyanis nem a rágalmazókat jelentette fel, hanem a becsületsértőket. A kettő között igenis…..
masszív 2012.11.15 09:33:19
@bgp: sebaj vígasztaljon a tudat hogy bajer egy elvetélt író aki saját tehetségtelenségének és írói impotenciájának kompenzálása miatt lényegült át hivatásos és fizetett uszítóvá és rágalmazóvá. gazdája minden füttyentésére lelkesen mocskolódik az adófizetők zsebéből fenntartott szennylapjaiban de másokat felháborodottan elítél ha véleményt mer mondani jobboldali -és csakis jobboldali-"politikusokról". baloldaliakat persze lehet. "hisz örüljenek hogy nem lógnak lámpvason".
érdekes a rendszerváltás után egy évvel még a Népszabi főmunkatársa volt, a rendszerváltás után 20 évvel már kommunista pártlapnak titulálja. érdekes logika. de persze mi balos prolik nem érhetjük fel ésszel ezt az orbáni magasságot.....:-)
Nem bonyolult procedúra az, amit a Fidesz kitalált. Kösd regisztrációhoz a részvételt, csökkentsd a kampány intenzivitását, és az információhoz jutást, növeld az előnyöd a saját területeiden, majd kaszáld le a végeredményt. Két lehetőség van: vagy bejön a dolog a…..
masszív 2012.11.14 08:32:42
@reálisan: te a tv-ben nézted a "békemenetet"(már a név is röhelyes ,csak gyűlölködő arcok és feliratok....) én kimentem megnézni hisz a közelben lakom. elmondanám hogy az egész Margit-híd tele volt de ennyi. Amikor az eleje leért a hídról akkor ért fel a vége. Ekkor a Kossuth téren kb 5000!!! ember volt. A hídon max de nagyon max 100 000 ember fér el. Na ehhez képest a maffiafőnök belügyminisztered 400 000-et mondott. Csak az hazudik ilyen arcátlanul aki fél. A tv-ben meg a tömött teret mutattáka sok fideszzombival persze csak az 56-os emlékműig. Onnan nem hiszen ott NEM VOLT SENKI ÉRTED??? SENKI. Szánalmas hazudozó gyűlölködő alattvalóknak is retek minden fideszes akinek ez jó ami van. a baloldal ennek töredékéért hazaárulónak lett kikiáltva!!!Ez a felcsúti köcsög beteg diktátor meg stadiont építtet a háza elé amikor emberek éheznek meg fagynak meg.
Te pedig vedd fel a mai gázsit kubatov elvtárstól aztán irány a kocsma te paraszt
masszív 2012.11.14 08:39:07
@reálisan: a magyar nemzeti érzelem kicsúfolása?? mond már egy csak egy példát könyörgöm. Te óvodás vagy egyébként hogy megsértődsz ha csúfolnak??? Mert ha valaki az én általam preferált eszméket csúfolja akkor max röhögök rajta de nem gyűlölködök mint ti 20 éve. Az úgynevezett nemzeti érzelem meg értsd meg hogy csak számotokra létezik .Normális ember számára a giccs ,az agresszív történelemhamisító bunkó melldöngetés, a nacionalista picsogás a mindenért más a hibás felfogás a tudatlan műveletlen orbánfanatik menetelő tömegek sajnos nem értékek hanem elkerülendő, vérciki, izlésficamos gagyiság. Ti mégsajnos csak ovis szinten vagytok.de majd a választások után bekussoltok remélem örökre
A módosítók elfogadása után egy olyan választási törvény képe tárul elénk, amiért Putyin is csettintené a két ujját, és amiért a különböző megfigyelők Fehéroroszágot, Oroszországot vagy más államokat szokták zaklatni. A remény még él, hogy az Alkotmánybíróság…..
masszív 2012.11.13 12:12:27
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: már ha a fideszmédiát nézed/olvasod. ha személyesen is kimész ,akkor látod hogy hányan vannak valójában. Ami okt.23 -án a fideszmédiákból folyt az arcátlan hazudozás csúcspontja. méghogy 400000??? ha voltak ötvenezren akkor sokat mondok......a Margit-hidat töltötték meg teljesen. ugye nem gondolod hogy négy Barcelona stadionnyi ember fér el rajta?? Bár tőled kérdezni valamit is olyan mint teleszart vécébe hugyozni
Estére okosabbak leszünk. Ha jól értem az előkészületeket, néhány órával az október 23-i Milla-rendezvény előtt a helyzet a következő. A Szabad Sajtó útra meghirdetett megemlékezés, tüntetés egyáltalán nem mellesleg egy új balközép politikai képződmény…..
masszív 2012.10.23 22:59:06
@2345 (megint): hihihihi. szegény szánalmas kisköcsög. te ugatsz a hazaáruló fasiszta maffiózó posztkommunista kormányoddal? egy mániás hazudozó egy maffiafőnök meg a tolvaj földesurak által irányított félázsiai diktatúra? nem magyargyűlölők hanem tahógyűlölők amilyen te is vagy te sötét fizetett bunkó. olvass kicsit gondolkozz és tanulj.
masszív 2012.10.23 23:03:41
@2345 (megint): az ilyen sötétből ugató fasszopókkal mint te azért nem foglalkozik senki mert tudjik hogy az életben egy szerencsétlen sikertelen tehetségtelen agresszív bunkó vagy aki így kompenzálja a foshordalék életét. anyádat minősítgesd ne olyanokat akikhez te ép ésszel fel sem érsz és nem is fogsz soha .olvasd tovább a demokratát a volt kommunista főszerkesztő képére meg verd ki tahókám
Zászlót bontott az a közös civil szerveződés, amely nem csak az orbáni hatalom leváltását, a jogállamiság visszaállítását, új garanciáinak megteremtését tűzte ki célul, hanem politikai korszakváltást ígér, olyan változást, amelynek eredményeként hazánk újra élhető…..
masszív 2012.10.23 22:49:00
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: kubatov fizetett már? Szánalmas orbán olyann unalmas és demagóg hogy ilyet még a kommunsták se tudtak összehozni minden szava hazugság szegényt komoly pszihiátriai kezelésnek kéne alávetni. de szerencséjére vagytok páran még agyhalott sötét bunkók akik életben tartjátok. nem sokáig.
masszív 2012.10.23 22:52:14
@P.Guszti: haha te elhiszed amit mondasz? A kommunisták által felvett hiteleket is az utánuk jövő kormányoknak kellett visszafizetni. Egyébként nem a kormányok fizetik vissza hanem mi.de nektek ezt hiába is mondjuk. sajnos orbán imádatán és szopogatásán kívűl ti mást nem tudtok. ja igen de! gyűlölködni
Varánusz Bayermenet: no kecmec! 2012.10.22 05:35:57
Kedves naplóm! A büdös picsába. Abba.  Itt majdnem be is fejeztem, mert olyan nehezen találom a szavakat most, mint egyszeri Meggyes Tamás a perköltségeim árát. Hogy dűlt volna rá a turul szobor ennek a hülyének a fejére. Detélleg. Lassan inkább mennék az orgoványi…..
masszív 2012.10.22 11:42:19
@ephart: te szerencsétlen barom agyatlan fideszzombi .A judeobolsik akik egyébként szerintetek az egész világot meg az univerzumot plusz a tatooine-t is irányítják beszartak száz ezer sötét gyűlölködő fasztól akiket ingyen busszal meg ebéddel lehetett csak odakönyörögni!!! HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHA!!
Ez eddig a nap vicce. Kubatov elvtárs kifizetett már mára??
Amíg csak a választási hajlandóságot zsugorította a kormány unortodox politikája, és főleg annak gazdasági következményei, addig akár hátra is dőlhetett a Fidesz. Na de most? Persze, mérnöki és természettudományokban alap, hogy két pontra illesztett egyenesből ne vonj le…..
masszív 2012.10.08 14:48:03
@pimpalini: Feri bácsinak amúgy adtatok esélyt igazából kormányozni? Nem,hiszen amikor miniszterelnök lett ,másfél év volt a választásokig a győzelem után pedig három hónap múlva jött az öszödi kiszivárogtatás. Viktor királyunk ellenben 6 évet kormányozhatott már mégse tett le SEMMIT az asztalra legalábbis a miénkre bitos nem. Ostobák és végtelenül rosszindulatúak vagytok. Ezért lehet ilyen jól manipulálni titeket.
Miniszterelnökünk turul szobrot avatva juhokról és a jó pásztorról elmélkedett. Igazi választási kampányos tanmese, amiben mi, a zemberek vagyunk a birkák. Szent Mihály nap - minden  választópolgárnak eszébe jut róla valami: búcsú, nosztalgikus fegyveres erők napja, vagy épp…..
masszív 2012.09.30 17:29:52
@teglagyar8: te barátom súlyos beteg vagy ha komolyan gondolod ha nem....
Miénk a  gyilkos, tiéd a gyász, Tiéd a számla, miénk a gáz, Miénk a vigyor, miénk a vár, Miénk a haszon és tiéd a kár!  Nevetek mindig, ha rád gondolok, Remélem, látszik, hogy boldog vagyok! Ugye látszik? Oh, igen! Ugye látszik? Oh, igen! (via) Aki hétfőre…..
masszív 2012.09.04 21:39:40
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: szegény sötét barátom. kubatov elvtárs kifizette már a mai béredet köcsög?