Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Milisztár

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Proszektúra Középszerű műdal? 2010.05.10 17:49:00
Egy söralátétre tutira ráférnének azok a dicsérő szavak, amiket ez a Dessewffy Tibor nevű alak kaphatott, amikor a székely-himnuszt - bocsánat: a Székely-himnuszt! – egy tévéműsorban úgy minősítette, hogy egy középszerű műdal.Középszerű! Műdal! A SZÉKELY-HIMNUSZ!!!…..
Milisztár 2010.05.10 21:27:52
@igazitrebitsch:
Én is így látom.A Székely Himnusz zeneileg gyenge, szövege giccses. És irredenta.
Arra jó, hogy egy tömeg, ha összeverődik, akkor legyen mit óbégatni.
BulBár Dumb as soup 2010.04.26 08:29:00
Horváth Éva. Ezt a nevet érdemes lesz mégiscsak megjegyezni, mert olyan hülye, amilyen a reggeli műsorok vezetői között sincs még egy. Tömören: egy vak ember ment egy kört a versenyző barátja navigálásával a versenypályán. Mit kérdez Éva? Hogy hogy sikerült jogsit szerezni.…..
Ellentmondásos - így értékelték gyors nekrológjaikban a nyugati lapok a repülőszerencsétlenségben elhunyt lengyel államfőt. Ez az a semmitmondó, üres, rosszulhangzó címke, amit hirtelen mindenki rá lehet sütni valami miatt. Úgyhogy felejtsük is el. Miért néztek rá furán?…..
w Non est vita 2010.04.09 06:00:00
Nemcsak a Jobbik rendezte át a terepet. Hagyományok halnak ki, íratlan szabályok szűnnek meg, sőt az írott törvényt is telibe lehet szarni, ha úgy kényelmes. Volt például egy szép rituálé az utóbbi három választás előtt: a miniszterelnök-jelöltek kiálltak a tévébe, és…..
Milisztár 2010.04.09 14:15:06
Ahová csak nyúl a lány, nős pasik mindenütt. Válófélben, szakítófélben, különélve, gyerekkel. Vagy mindezt titkolva, terhes feleséget csalva, csak szimplán félredugva.Nem ez az első posztom , de a legutóbbi óta eltelt másfél év. Azóta megesett velem néhány tanulságos…..
Milisztár 2010.04.07 16:23:34
Ma ugyanolyan szemellenzősen harcol az egy igaz Ügyért, mint tegnap egy másikért. Az aktuális cél számára mindig szent, aki pedig útjába áll, az maga a megtestesült Gonosz. (Fotó: morvaikrisztina.hu) Morvai Krisztina dicsérete Morvai Krisztina mára az ország egyik legnépszerűbb…..
Nem akarjuk elvenni a Vastagbőr kenyerét, de az ilyesmi mellett nehéz szó nélkül elmenni. Történt ugyanis, hogy vasárnap este tűz ütött ki Gyurcsány Ferenc Szemlőhegy utcai villájában. (Nem akarok elkalandozni, de azért mi sem mutatja jobban az idők változását minthogy évekkel…..
El Mondo blog Kreácionista-e vagy? 2010.02.11 13:30:00
Egy index-teszt margójára A múlt héten kitöltöttem az Index „Ön miben hisz?” felmérését. Nem volt könnyű. Kicsi kis hívő lelkem rögtön a bevezető sorokat olvasva feljajdult. Ott ugyanis azt olvastam, hogy „ha hiszünk egy dolog létezésében vagy igazában, azzal…..
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
Milisztár 2010.01.24 13:31:10
Ismét egy olyan sztori következik, ami előreláthatóan erősen meg fogja osztani kedves Kommentezőinket, erkölcsileg, morálisan és logikailag egyaránt. Próbára teszi valamennyi érzékszervet. Üde habszódia, sok számmal, időponttal és időutazással! Küldjük mindenkinek, aki…..
Úristen! István a transzvesztita gólya után a Budapest TV mögött megbújó X-Men központ újabb mutánst vetett be. Ő Odin, akire ránézve nem csodálkozom, hogy a skandináv istenek végül mind elpusztultak. Gyanítom Thor például saját magát verte fejbe kalapácsával, mert Odin…..
Másnéven A havernőd idegesítő pasija - reagálva a legutóbbi olvasói levélre, vagyis a nemek ádáz harcának margójára. A beküldő bloggerína, HRita jellemzését átolvasva tényleg csak remélni tudjuk, hogy az itt felvázolt férfifajtát egy személyben nem ismerte. Az előző…..
w Non sequitur 2009.08.14 05:15:00
Fidesz-program márpedig nem lesz, csak a választás előtt, februárban; ami logikusnak tűnik, de nem az. Ugyanis a kormányellenes hőbörgés minden egyes mondatához joggal várja el a lakosság, hogy mondják meg neki, mi lenne az alternatíva. Programkezdemény, nagyvonalú tervelkedés már…..
Lassan újra kiváló formába lendül, szépen lábadozik az idült patairhagyulladásából, és a hideg víz mellé váratlanul zabot reggelizett tegnap Overdose, a 38 éves kora ellenére szenzációs formában lévő magyar csodaló. Az idomárok és a világban élő magyarság százezreinek,…..
Bear McCreary és Katee Sackhoff duettje a Battlestar Galactica Orchestra élő bulijáról, ami aztán átmegy egy olyan All Along the Watchtower-verzióba, hogy a fal adja a másikat. Novibácsi nevű olvasónk mindezt élőben látta, irigyeljük is érte rendesen. ..
A de nehéz az iskolatáska-problémát azért meg lehet fejelni. Sokat olvasgattam itt, ma este úgy döntöttem leírom az én „szakításom”. 15éves korom óta csak osztálytársakkal jártam. 8. osztályban Pállal, de elhagytam Zoliért, majd rájöttem Pál az igazi és így…..
A közszolgálati magyar televízió fennállásának századik évfordulóját nagyszabású ünnepségsorozattal kívánja emlékezetessé tenni – jelentette be a csaknem ötven éve meg nem választott elnök hiányában a televíziót vezető háromtagú Politikai Bizottsági Kuratórium…..
 A ma hajnali ajánlóhoz kapcsolódva pedig következzen egy beküldött levél: Sakálné vackorbanshee Rozália olvasó(kis)hölgy olyan posztot hozott össze, hogy leesik az állatok. Ahogy írta: reméli, nem fekszi meg a gyomrunkat. Kedves Tiborom,lépten nyomon…..
Nu, eljött ez a nap is, lehet örülni, vagy szomorkodni, ki ki vérmérséklete szerint, befejeződött az ötödik Lost évad, azaz már csak 16 rész, de 18 órányi anyag van hátra minden idők egyik legaddiktívabb sorozatából, ami ezzel a befejezéssel is ütött egy óriásit, és bár…..
A Facebook saját hirdetési rendszerében található becslés szerint mára 320,760 ezer magyarországi felhasználója van a Facebooknak. Ez a becsült érték néhány hete még 300 ezer alatt volt (via ClearOnline).2008 januárjában 60 ezer, múlt télen pedig 140 ezer magyar felhasználója…..
Hooah (ejtsd: hua (kérdésként), vagy húá (Al Pacinoként)): amerikai katonai szleng. Jelentése: értettem, vettem, rendben, ok, köszönöm, szívesen, ámen, remek, szép volt, cseszdmeg, leszarom. Használják még motivációs felkiáltásként is. „Hooah?”-ra mindig „Hooah!” a…..
Milisztár 2009.07.12 20:18:15
@Before: Ezt vszeg jól látod. Ő Sólyom poziciójára pályázik.
Ajánlanám olvasásra Chris Anderson (a híres long tail írója) legújabb, Free című könyvét, ha éppen nem lenne irónikus módon éppen elérhetetlen Magyarországról. Elég szép kis fricska ez a könyv elolvasása után, melyben központi üzenet, hogy a digitális tartalmak védelmének…..
Csucsu - REFLUX Smooth Criminal 2009.07.05 08:00:00
Az egész világ Michael Jacksont gyászolja. Igen? Ki gyászolja? Csak egy körkérdés, hogy megszondázzam az éjjeli lepkéket, mert én nem. Aki utálta, az most rotyog magában, köpködi ki a répát, hogy tessék, már éppen kezdték elfelejteni, ahogy a másik buzit, Freddie Mercuryt,…..
w Szabadság! 2009.06.15 01:00:00
Innentől számítva két hétig. Tehát június 29-én újult erővel, a szokott irányban, a szebb jövőért. Addig viszont lehetőleg ide se bagózok, és ezt ajánlom mindenkinek. Több dolgok vannak földön s egen, mint online. Egyelőre...