Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yo

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már vb-bérletek is kaphatók online 2010.11.25. 08:42 Hblog..
Alaposan átalakított csapattal készül az EHC München elleni, ma este 19 órakor kezdődő edzőmérkőzésre a SAPA Fehérvár AV19. Pat Cortina DEL-újonc csapata már három meccsen van túl, ezeken két győzelmet aratott, és egy vereségett szenvedett. A Volán honlapján a ma esti…..
Yo 2010.08.13 18:20:59
Pályázunk a 2011-es divízió 1-es világbajnokság rendezési jogáért, erősítette meg a hírt a Magyar Jégkorong Szövetség főtitkára. Kovács Zoltán elmondta, a torna helyszíne a Papp László Sportaréna lenne Budapesten, a létesítmény vezetésével már tisztázták, hogy…..
Yo 2010.04.26 16:10:25
Yo 2010.04.26 16:15:59
@Skandinávia-mánia: @Khrys84: hát... nincs túl közel, de remélem ez lesz a legnagyobb gondunk meg sporolni az utra....
Yo 2010.04.26 16:20:42
@Skandinávia-mánia: akkor az egyik csak összejön:)
Kedd délutánig még mintegy száz bérlet vásárolható meg az IBUSZ-irodákban, a csomag tartalmazza a szlovén–magyar belépőt is, erről Gaál Sándor, az IBUSZ sportiroda vezetője tájékoztatta blogunkat. A ljubljanai vb szervezői kedd 16 óráig meghosszabbították a magyar…..
"A Magyar Antidopping Csoport arról tájékoztatta a Magyar Jégkorong Szövetséget, hogy két játékos szervezetében tiltott szert találtak – nyilatkozta az MTI-nek Kovács Zoltán főtitkár. – Az MJSZ fegyelmi bizottsága csütörtökön már ülésezik az ügyben. Annyit…..
Nem sokan fogadtak volna arra, hogy a Sapa Fehérvár AV19 valóban megoldja a lehetetlennek tűnő feladatot, de Jarmo Tolvanen tanítványai a lehető legjobbkor győztek EBEL-történetük során először Bécsben. A fehérváriak túlélték azt is, hogy a második harmad közepétől…..
Megleptük őket az első harmadban, utána voltak lehetőségeik, de jobbára csak Makrov vitte a Jesenicét a hátán, amennyire tudta. Így summázta a Jesenice elleni történelmi győzelmet Énekes Lajos, a Fehérvár edzője. Méltóképpen tudtunk megemlékezni a mi halottunkról, zárta…..
Jó mérkőzést játszottunk Klagenfurtban, azt az egy nagy hibát követtük el, hogy az első harmadban kidolgozott sok helyzetünket nem lőttük be, értékelte a pénteki eseményeket Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV 19 edzője. Kóger Dániel az első harmadban megsérült, 8-10 napot ki…..
Yo 2009.10.25 11:12:33
@Zsoldos91: @M.Lac: köszi:)
Yo 2009.10.25 11:39:23
@M.Lac: köszi, akkor már csak ott kéne lenni! hamarosan utra is kelünk!
Fontos, felejthetetlen meccs volt a Linz elleni, mindenképpen növeli az önbizalmamat is – nyilatkozta blogunknak a tegnap esti 6-5 után Mihály Árpád, aki 15 meccsen 17 pontnál tart. A Sapa Fehérvár AV19 légiósa szerint Jarmo Tolvanen vezetőedző sem nagyon jutott szóhoz a siker…..
Yo 2009.10.19 17:46:11
@Gaudi: Egyet értek veled teljes mértékben!
Egy jó és két gyenge harmadot csinált a Fehérvár az EBEL-szezon első meccsén, ennek pedig jelentős vereség lett a vége. A hazai csapat szerezte meg a vezetést Sofron révén, de az osztrákok az első húsz percben egyenlítettek. A másodikban jogtalannak tűnő előnyből jutottak…..
Yo 2009.09.13 08:20:16
@scip_: nézz fel a kapuk fölé, ott megtalálod amit keresel.
Az Acroni Jesenicével kapcsolatban sokáig csak arról hallhattunk, hogy a válság miatt csökkentett költségvetéssel kell nekivágnia a szezonnak. Hogy továbbra is számolni kell velük, azt jelzi a honlapjukon frissen megjelent hír az első légiósok szerződtetéséről. A következő…..
Yo 2009.07.07 19:27:10
@Szanee: Én úgy hallottam, hogy a Kóger Dani a Volanban fog játszani, és jön a Briancon-ból a finn kapus.
A Fehéroroszország elleni mérkőzésünkre ismét közel 5000 néző volt kíváncsi, ami – ha figyelembe vesszük, hogy hétköznap délután volt – igencsak elismerésre méltó. Szurkolótáborunk létszámban és hangban is felülmúlta ellenfelünk támogatóit. Mérkőzést…..
Az Olimpija Ljubljana-meccs négy hiányzója közül csak egy csatár épült fel. Énekes Lajos első számú kérése azonban így is meghallgatásra talált: nincs újabb beteg az Alba Volán keretében. A Linz elleni idei két hazai mérkőzésen összejött a pontszerzés."Kovács Csaba…..
Yo 2009.01.18 15:01:05
@Zozó78: Köszi a fordítást! Akkor találkozunk kint!
Nem mindennapos eseményeken van túl a csapat, de ilyen dolgok minden klub életében előfordulnak, értékelte a Blake Forsyth menesztése utáni helyzetet Énekes Lajos Alba Volán-edző. A csapat ma Linzben játszik, ahol szeptemberben parádés győzelemmel kezdte az EBEL-szezont, és ahonnan…..
A magyar kapitány rekordot döntött német klubcsapatával. Az EHC München december 30-án története során először megtöltötte az Olympia-Eisstadion több mint hatezres lelátóját. A csapat 4-1-re verte a listavezetőt. Nagy volt az öröm a végén. Videók.A szurkolók októberben…..
A klub statisztikái szerint 20-2-re nyertük a második harmadot – tudtuk meg Énekes Lajostól az Innsbruck–Alba Volán meccs után. Rég volt módunk idegenbeli győzelem után kérdezni az edzőt. Hatvan perc alatt utoljára éppen három hónappal ezelőtt nyert az Alba Volán, még…..
Az Alba Volán-Graz mérkőzést a karácsony miatt nem vezettük le a szokásos módon, ezt most az Innsbruck elleni meccs bevezetésével együtt pótoljuk. A sérültek és betegek nem épültek fel, így Énekes Lajos edző egy a keddivel személyi összetételében azonos, de mentálisan…..
A hátralévő 20 alapszakaszmeccsen 20 pontot vár új amerikai csatárától az Alba Volán vezetése - olvastuk a klub honlapján. Jason Guerriero 27 éves, AHL-es és finn élvonalbeli múltja van, a meccsenkénti 1 pontos átlagot a statisztikák szerint utoljára az NCAA-ben teljesítette.…..