Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pitri

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emírségek Night life in Leenane 2009.03.13 11:00:22
 Azt kell mondjam, tegnap csodás időnk volt! Egész nap nem esett egy csepp eső sem, és néha a nap is kisütött. Este vittem ki a konyhai szemeteszsákot (kétnapos halmaradék, irtózatos szag, brrr), és eddig nem tapasztalt jelenségre figyeltem fel. Talán ez volt az első felhőtlen…..
 Ahogy arra magamnak ígéretet tettem (az pedig csak úgy jó, ha betartják), ellátogattam az Aran-szigetekre. Mivel a turista szezon még nem indult be, csak a legnagyobbra, Inis Mórra szerveztek csoportot. Kirándulótársaimmal buszon utaztunk Rossavealig. Megjegyzés:Ez már…..
... meg a testem-lelkem. :)Egy hetem van minden kötelező turistaprogram kipróbálására, úgyhogy most aztán dőzsölök. Vasárnap elindultam csak a galwayi öblöt nézegetni, aztán két órával később azt vettem észre, hogy már másik városban vagyok. :) Szóval elsétáltam…..
 Az elmúlt két napban kint létem első hullámvölgyén igyekeztem túl lenni. Valahogy tegnap estére lendületemet vesztettem, kijött rajtam az eleddig sikertelen állás- és albérletkeresés. A lány nagyon megértő volt, tapasztalta éppen elégszer a saját bőrén, hogy milyen…..