Regisztráció Blogot indítok
Adatok
komediakocsma

33 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Barátunk! Végre összeállt a Ebatta Komédia Kocsma legújabb színházi évadja a "Dupla Dinamit avagy 2 in 1" Itt két előadó került egy műsorba. Hosszabb műsor idő edzettebb rekesz izmok. Csemegézzetek kedvetekre és időben vegyétek meg jegyeiteket, mert aki sokáig vár az…..
Kikerült a 2013 ősz -2014 tavaszi kocsma-színház évad új programja. A helyzet változatlan - érdemes a kedvencekre időben, akár hónapokkal korábban megváltani a jegyet, mert aki későn ébred, az könnyen hoppon marad! Új, csak néhányszor próbált - de mindig nagy sikerű, és…..
2013 Ősz és 2014 Tavaszi programok! Már készülünk a következő évadra, így nálunk már kikerültek a program listára az új műsorok időpontjai. A jegy értékesítés már folyik, ha nem akarsz lemaradni a kedvencedről, érdemes előre gondolkodnod. A nap süssön......
Már kaphatóak jegyek a Komédia Kocsma őszi-téli fellépőire! Az eddigi tapasztalatok szerint érdemes időben megvásárolni a belépőt! Sajnos Berecz András az előre megegyezett időpontban Erdélybe megy, így végül ebből az évadból (meg valószínűleg a többiből is) kimarad. ..
  Kedves Blog Olvasó!Felhívnám figyelmed, hogy a jegyek fogynak. Nem frissítgetjük naponta az oldalt így néha nem pontos a még szabad helyek száma. Ma ezt megtettem, ha szeretnél jönni, ne habozz, intézd, mert lemaradsz.   ..
Figyelem!Kedves Blog olvasó, elkészítettük a 2012 év tavaszi program összeállítását. Igazi csemege! A program és dátum kiosztást megtalálhatod a bal oldali oldaldobozban. Jegy elővásárlás a szokott módon a  helyszínen...
Felméri Péter és Zsók Levente fellépése a Duma / Kocsma-színházas stand up comedy estek szokásos sikerével zárt. A két erdélyi humorista ütköztette, vagy épp egymás mellé helyezte a román (?) és a magyar élet (való világ) sajátos szemszögből megvilágított pillanatait.…..
2011. április 30-án Berecz András lépett fel az Ebatta Komédia Kocsma színpadán. Előadása eltért az eddig megszokottól. Népiesebb, ízesebb, irodalmibb volt a showder-klub sztárjainál. A siker nem maradt el. Andrást négyszer tapsolta vissza a közönség, és ő egy-egy közmondás,…..
Ebatta humorVilláminterjú Kovács András Péterrel  „Barátok itt is, ott is” – így foglalta össze Kovács András Péter a legutóbbi százhalombattai kirándulását. A haveri körben aktuális születésnapi buliról sietett az Ebatta Dumaszínházba, ahol…..
Kedves kocsmaszínház látogatók!Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy a többség érdekében kénytelenek voltunk némileg megváltoztatni a helyfoglalás és a jegyek megvásárlásának rendjét. Örülünk a Komédia Kocsma estek népszerűségének, és örülünk annak, hogy kialakult…..
Fanatikusok figyelem megint bekevertünk egy – két nagy arcot. Például Sándor György a magyar humor egyik fura fazonja, az idősebbek még emlékezhetnek a tv-s poénjaira, mikor híd pénzt szedett a Lánchídon, vagy egy Burda szabásmintával kérdezősködött a Vörösmarty téren.…..
Összeállt az őszi műsorok sztárlistája. A színházi estek nagy sikerére tekintettel megpróbáljuk lehozni Százhalombattára a Dumaszínház azon sztárjait is akit még itt nem láthattatok. A jó tanács még mindig érvényes: érdemes a jegyeket jóval előtte, elővételben…..
Február 20-án Dombóvári István a Dumaszínház sztárja járt nálunk. A főműsort megelőző amatőrök néha nagyon jók, de néha nem tudják megtalálni a hangot a nézőközönséggel - dehát ők ezért amatőrök, nézzük el nekik.A főműsorszámként meghívott sztárok azonban eddig…..
Bödöcs Tibor volt a sztárvendégünk a soros szombati Komédia Kocsma esten. Előtte két amatőr fellépőnk is volt. Lukács Mártont már többször láthattátok nálunk, a százhalombattai Dudás Róbert Gyula viszont először mérette meg magát színpadunkon. Az estnek ismét L. Róbert…..
 A kezdés volt a legnehezebb. A tervezett műsor alap pillérét aláaknázta a technika. Sehogy sem akart elindulni diavetítés, egy óra küzdelem a masinákkal és semmi.Új műsor…..jött a döntés, ez rendesen megviselte a mi Robinkat. Nem úgy sültek el a viccek sem, a…..
Na ezt kapjátok ki! Október 24-én nyóctó.... Újra az ezerarcú Robi az Ebattásban. Egyszer már bejött.. :)Róla már meg van a magunk véleménye! Közvetlen, semmi sztár "allür", barátságos, ha nem látnánk annyit a képernyőn azt mondanánk, egy hétköznapi fickó.…..
Ügyes... A csajok szerint az életben jobban néz ki mint a TV-ben, igy a srácnak nem is kellett nagyon erölködni, minden viccet óríási sikerrel fogadtak. Na lányok egy kicsit a kedvetekbe járunk, kaptok pár fotót, hogy tovább álmodozhassatok, no meg  a gyüjtőknek... :)..
 Kiss Ádám szeptember 26-án Az iskola kezdéssel nálunk is elindul a színház szezon. Havonta egy előadással kedveskedünk a „stand up comedy” rajongóknak. Ugyan úgy mint, ahogy megszoktátok igyekszünk az új generációnak is teret biztosítani az igazi nagy ágyúk…..
 Május 16-án szombaton 21.00-tól Beleznai Endre végre nem csak vendégként jön be hozzánk, de a színpadunkra is kiáll. Hogy humora van, ezt már Te is tudod. Hogy jó színész, ezt több helyen, többféleképpen is bebizonyította. Játszik színpadon, filmekben és ha egyéb…..
Nehéz lenne bármit is hozzáfűzni ....... Ő Kőhalmi Zoltán.Azért egy pár kép a gyűjtőknek is jár.Volt egy kezdőnk is Szabadi Mihály......... csak így tovább! ..
 Hát nem volt meglepetés… A Művész az művész! Ezt bizonyította Forgács Gábor április 4.  előadása! Ennyi megrendezett előadás után mi is láttunk már egyet mást, de bátran állíthatom, hogy Ő még mindig a legjobbak közt menetel. A divat nem Őt erősíti,…..
 Forgács Gábor a Komédia Kocsma Színpadán!!!!! Április 4 szóljon a nóta….. zengtük az úttörő táborban. Felvonultunk május elsején és fanyar képpel hallgattuk Kádár elvtárs szavait. Latinovicsot kértük az Önök kérték-ben, tátott szájjal néztük a Ki Mit…..
Következő Komédia Kocsma estjeink vendégei április 4-én Forgács Gábor, április 25-én a Dumaszínház sztárja Kőhalmi Zoltán. ..
Február 28-án sztárvendégünk Hadházi László volt a "Dumaszinházból". (Amúgy idén négy alkalomra szerződtünk a Dumaszínházzal, tehát a saját szervezésű - pl. alább látható művészek mellett - az ő csapatuknak legjobbjait is láthatjátok nálunk.) A házigazda L.…..