Regisztráció Blogot indítok
Adatok
etkezesiutalvany

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erős a mezőny, van még 2 egész hónapunk a remek 2009-ből, így nem állítom, hogy ez a levél lesz az idei nyertes, de az tuti, hogy nagy esélyes. Katalin elképedve látta, hogy a Szob-Budapest vonat elfelejt megállni a Nagymaros-Visegrád állomáson, ahol reggel 7:40 lévén egy rakás…..
w Kérem kapcsolja ki 2009.10.29 05:30:00
Mivel a gyerek lelkileg vashiányos, viszonylag gyakran kell őt gépek közelébe vinni; az mindegy neki, hogy mozdony, autó vagy hajó, csak nehéz gép legyen. Erre szerencsére sok lehetőség van a kisvasúttól a múzeumon át a veteránautó-kiállításig, csak azt sajnáljuk, hogy katonai…..
Két kerékpárosszervezet is küzd párhuzamosan a magyarországi biciklisekért. A Magyar Kerékpárosklub (MK) a vezetői által szervezett Critical Mass felvonulásokról lehet ismerős szélesebb körben, de hozzájuk fűződnek a Margit hídra épülő bicikliút szakértői munkái és…..
Megaszánalmas. Késik a vezér, ezért késik a vonat is. Előfordulhat ilyen eset. Nincs ilyenkor egy másik vezér, aki elvinné a vonatot? Nem kell ide sztrájk, hogy felboruljon a menetrend és nem kell semmi különleges helyzet. Elég az emberi butaság. De az utasok viselkedése se semmi.…..
Még múlt héten kaptam sghctomától pár érdekességet a magyar netről. Megpróbáltam felvenni a kapcsolatot az Aliencomputers-szel is, sajnos sikertelenül... ... egy eleg ismert szamitogepbolt, toluk az ember azert minimum azt elvarna, hogy ne plaintext-ben legyenek tarolva a jelszavak...…..
w Döbrögi országlása 2009.10.16 07:30:00
Abban a szerencsében volt részem, hogy élhettem a Kádár-rendszerben. Ennek annyi előnye mindenképpen van, hogy láttam valami egészen mást, és be tudok róla számolni. Igaz, hogy 13 éves voltam a rendszerváltáskor, viszont négyéves korom óta olvasok újságot. Háromféle lap…..
The Mars Volta Omar Rodriguez Lopez 2009.10.02 13:41:00
Ti tudjátok még követni ezt az embert?Pár nappal ezelőtt megjelent a Xenophanes és a Los Sueños De Un Higado. Omar végre eljutott oda, hogy dalokat csinált :) A Xenophanes az utóbbi idők legjobb Omar lemeze, főleg mivel Omar és Ximena énekel, ráadásul spanyolul, eszméletlen…..
Panka belefutott egy felsővezeték szakadásba a Nyugatiban. Az utasokat nem tájékoztatták, a MÁV-Direkt is csak a bizonytalan ideig szünetel dumát mondta, ahogyan később a Nyugati hangosa is. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy mi a büdös sünseggéért nem lehet időben…..
Nem egyszerű kérdés ez, akárhogy is nézzük. Egyrészt egy tisztességben megöregedett, jó pedagógus tapasztalata, ismeretanyaga kincset ér, amit valamilyen formában jó, ha át tud adni a gyerekeknek. Márészt viszont egy 60 vagy akár 70 feletti ember nagyon kevéssé tud már…..
etkezesiutalvany 2009.09.21 07:54:24
@Golem: és ki tette papírgyárrá a felsőoktatást? Ha te tanítasz, akkor megkérdezem tőled: vajon te hány alkalmatlan embert nem engedtél át a vizsgán? Ha az osztályodból 1-2 ember alkalmas akkor a többit minek negded át? Szóval senki más nem tett tönkre semmit csak Ti tanárok, persze kennétek a kakit másokra - jó magyar szokás szerint. Felelősök nincsenek, csak gyanusítgatások és szarkeverés. :D Úgyhogy nem kell itt rinyálni, pontosan úgy néz ki az oktatás színvonala mint a tanároké, aki gerinctelen és csak sodródik az árral az ne panaszkodjon és főleg ne sóhajtozzon, hogy jaj istenem TÖNKRETETTÉK!

tigri írta:
Meg a "csőcselék aki az iskolapadokat koptatja"... micsoda duma, elképesztő. De körülbelül elárul mindent a magyar szinvonalról, aki jót akar a gyerekének az magyarországi iskolába be se engedi.

És vajon ki csinált csőcseléket a diákokból?

Á, ez az ország szánalmas, a legjobb recept továbbra is az amit én csináltam: elmenni ebből a nem is tudom mindek nevezzem országból és csak évente max. 2x hazanézni és jókat röhögni a sok elmebetegen.
Tutiügyi megmondóemberünk New Jersey-ben költi az amerikai adófizetők pénzét és termeli az amerikai GDP-t (köszönjük!), így ma én mondom el nektek, hogy mit kell gondolni a Helyesről és a Helytelenről. Az a helyzet, hogy az előrehozott választás katasztrofális helyzetbe sodorná…..
etkezesiutalvany 2009.03.31 06:48:04
Imádjuk a blogkommenteket, íme egy újabb ok, hogy miért. Szombaton jelent meg egy príma poszt (benne kisbuzizás és tajparasztozás!) a Kandírozott szinglilét blogon, amiben a blogger azzal vádolja a budai Oscar szórakozóhelyet, hogy filigrán nő, sőt réztáblával igazolt alapító…..
Olaszországban készülnek a március 15-ei zavargásokra a magyar radikálisok. A különféle mozgalmakból összeállt elit alakulat programja elég zsúfolt, de ígérik: a tavalyi rossz eredmények után megpróbálnak javítani valamit a magyar radikálisok…..
etkezesiutalvany 2009.03.13 08:32:48