Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-Andy-

49 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A VOX demonstrátora Brian Gabriel mutatja be a VOX ezévi erősítő újdonságait. Magam is végignéztem és hallgattam a demót, igen meggyőzőek az ampok. A NightTrain 50, a 6V6-os csövekkel szerelt Tony Bruno 35W kombók és a Valvetronix szuperkönnyű nagyágyúja a VTX150...
gitar.blog.hu Fonogram szubjektív 2011.03.03 15:41:00
A Fonogram. Mit is mondjak? Semmit, lehet utánaolvasni. Viszont mintha hájjal kenegettek volna akkor, amikor végiggondoltam a fellépők, jelöltek és díjazottak között hányan vannak olyan arcok, akikre büszkék vagyunk. Büszkék azért, mert a barátaink, vagy azért, mert használják az…..
Stúdióba, klubozni, otthonra és ahol elvárás A csöves sound, de nem kívánt a nagy hangerő, ott ideális. Íme a Class5 fej. Klasszikus Bluesbreaker hangzás, 8 és 16 Ohmos hangfalkimenetek, vagy egy fejhallgató kimenet. Parádés. Már hallom a hangját, pl. elékötni egy meleg hangú…..
-Andy- 2011.02.20 18:38:54
A KORG USA háza táján volt egy srác, aki emlékszik rá, volt Gitármánia Táborban néhány éve. Rob Math (Matek Robi) évekig VOX demonstrátor és supporter volt, de a válság nem tett jót a munkaviszonyának. Pedig parádés gitározás van, be is fázott a KRONOS-t és valami iPad appot…..
gitar.blog.hu YJM100 demo videók 2011.01.21 15:08:00
A sokat kritizált, de tagadhatatlanul kivételes helyzetben lévő Chris George további két videója a Malmsteen fejről. A másodikban a Marshall fő fejlesztőjével Santiago Alvarezzel beszélget.Kommentelni ér. ;)..
Üdv Mindenkinek! Vigyázat! ...hosszú leírás jön....de hasznos!  1.RÉSZ A kezdő gitárosok egyik legnagyobb problémaköre illetve megoldandó feladata egy megfelelő hangrendszer összeállítása, amely alatt értem az erősítők, hangfalak, effektek, kábelek, rendszervzérlők,…..
-Andy- 2010.11.28 01:57:19
@peto1989: szia, itt van szintén a blogról 3 video, ahol Madarász Gábor mutatja be hogy is működik és mire való ez a kütyü.

gitar.blog.hu/2008/12/17/madi_gsc2_video
Hír már napvilágot látott, prototípust már a Messén láthatta az arra érdemes közönség, de most!!! Megjön napokon belül az első darab. Ebből: Akár 3 x 6 földfüggetlen loopkör, 4 expression pedál, totális MIDI kontroll, tápellátás a pedáloknak, teljes PC független…..
gitar.blog.hu Dr. Vámos beszél 2010.11.16 13:20:00
-Andy- 2010.11.17 19:26:26
@vámos zsolt: profi alany, profi riporter, profi vágóember :)...ja, és persze profi AT mikrofon a felvételhez
Kedves Mindenki! Elhatároztuk, hogy létrehozunk itt a blogon egy minden zenész által hozzáférhető adatbázist, amiben a hazai koncerthelyszínek szerepelnek úgy, mintha egy kifordított zenekari rider lenne. Megtalálható lesz a blog közelgő átszabását követően külön, jól…..
Bár nem mi találtuk ki, de itt van némi versenyezni való azoknak, akiknek már porosodik a kamerájuk a sarokban. Három nagyszerű kis szappantartót lehet nyerni, egy T-Rex Chorus/Flangert, egy Phasert, meg egy Distortiont. Aki meg szeretné hallgatni őket élőben mielőtt megnyeri az…..
November 18-án 17 órától, azaz a jövőhéten Csütörtökön egy rendhagyó kis workshopon vehetünk részt a Stageshop hangszerboltban.Szabó Sándor fog tartani egy gitárkurzust, melynek témája: akusztikus gitár hangolások, akusztikus bariton gitár, húrozások, zene és…..
Szóval, a Bonamassa és a Satriani interjúk feldolgozás alatt vannak, mindenkitől türelmet kérünk.Azt azért elárulom, hogy Bonamassa úr meglehetősen szűkszavú volt. De ezt be tudhatjuk a torokgyíknak, amivel küzdött. Szerencsénkre a gitártech mindent elmondott és megmutatott…..
Elhatároztuk, hogy a fejünkben felhalmozódott tudásanyagot átadjuk az arra kíváncsiaknak. Both Miki, Nagy Ádám, Vámos Zsolt a gitáros szekció képviseletében. Hidasi Barna hangmérnökként, Bakó Imi mint Wellerpáka tulajdonos, és én, mert én vagyok a bakter.Miki és Ádi megmondja…..
-Andy- 2010.10.26 16:03:17
-Andy- 2010.10.26 16:03:56
@vámos zsolt: a váltókezelés csak is G-lab GSC-vel :)
Ezt kaptam ma egy kedves ismerősömtől levélben, gndoltam megosztom veletek. Újra láthatjuk/hallhatjuk a Mestert itthon hajtani a VOX pedálokat!  Szóval:          November 8-án a Papp László Budapest Sportarénában lép fel a híres…..
Joe Perry komálja a Marshall cuccokat. Aki ezt nem tudta, annak ajánlom ezt a kis videót. Ami feltűnő, az a pedalboardba bekerült G-Lab Dual Reverb és Smooth Delay. Hello?!?! Rohanjatok a Rebelbe vagy a Hangáruházba, a G-Lab Switch Your Heart jelenlegi és következő állomására és…..
gitar.blog.hu AC30 és 15 Greenback 2010.08.24 15:26:00
Csinálunk mi is hamar sajátot, de addig is:  ..
-Andy- 2010.08.24 23:16:36
"Nagyon nagy öröm volt számomra ez az együtt eltöltött egy hét, és ami a legfontosabb, hogy úgy érzem bármikor számíthatunk egymásra! Jó érzés, hogy még mindig köttetnek barátságok a mai világban, de ezeket ápolni kell, hogy ne vesszenek a semmibe, ezért mindenképp…..
Néhány kép: Itt sem voltak sajnos túl sokan, de legalább jól szórakoztunk. Természetesen a színpadon mozdulni alig lehetett a sok Marshalltól. :)..
-Andy- 2010.06.30 00:01:00
@petrot: sajnos hétfő lévén rohadt kevesen voltak, de Zolinak igaza van, valóban nagyon jól szórakoztunk:) Vintage-ék hoztak ki egyetlen balkezes Cortot úgyhogy meg lettem mentve, nagyon örültem, ahogy a képen is látszik és meg kell jegyeznem hogy rendesen baromi jól szólt az a gitár, pedig egy alap 50 rugós strato-szerű gitár volt de már wilkinson húrlábbal. Vicces, hogy manapság a belépő szintű gitárok közt is milyen marhajók vannak (pl Cortban) nevetséges összegekért (persze vannak márkák amit nem vennék).
Na jó talán nem a legjkisebb, de a legkisebb, ami jól szól az tuti. Az AC30 tetszik nekem a legjobban, tökjó dinamikus, rendesen van közepe, a torzítás szövete is épp jó és ahogy hallom simán van benne elég gain is.Elképesztő, hogy fél évente-évente kijön valami olyan gyakorló…..
 Második rész..
-Andy- 2010.06.02 22:25:15
@VLADISZLAV: szia, megkérdeztem Ádámot, ezt válaszolta:

"A Pink-ben chopper és twang king(250k), a Warmoth-ban fast track és seymour dupla tele van(500k).A seymour meg a hátsók természetesen humbuckingek"

ebből így minden kiderül :)
gitar.blog.hu Itt a harmadik is 2010.06.01 11:48:00
na itt szépen le lehet lesni az "Az én órám másképp jár" intro riffjét és verse témáját, bitangul húz, nagyon szeretem és jön a negyedik, utolsó rész..